emaerket

Makari Caviar Enriched Soap

200g Sæbe

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er det?

Makari Kaviar Sæbe er en luksuriøs sæbe til dagligt brug. Kaviarekstrakten i denne sæbe kan hjælpe med at vaske overskydende skidt, olie og uønskede urenheder væk. Dens blide rensende effekt kan hjælpe med at give din hud et udseende som er både yngre og mere glødende. Dens kombination af effektive naturlige ingredienser og den stærke effekt fra kaviarekstrakt kan ikke kun give nyt liv til din hud, men den kan også give en behagelig duft.

Hvordan virker det?

Blandingen af naturlige og kraftfulde ingredienser i Makari Kaviar Sæbe kan forynge og nære din hud som ingen andre sæber. I stedet for blot at rense huden med en behagelig duft som så mange andre rensemetoder, kan denne kaviarsæbe også nære din hud så du kan få en hud med en ungdommelig glød og en naturlig fugtbalance.

Hvordan bruger man den?

Det fantastiske ved Makari Kaviar Sæbe er hvor nemt den passer ind i din daglige vaskerutine. Dette lille, lækre produkt kan give et stænk af luksus til ethvert brusebad eller karbad. For optimale resultater anbefaler vi at bruge den hver dag og påføre Makari Kaviar Ansigtscreme efter brug.

Hvornår kan jeg se resultater?

Mange af vores kunder har fortalt at de allerede har oplevet resultater efter kort tids brug af Makari Kaviar Sæbe. Som med så mange andre naturlige hudplejeprodukter, kan der være forskel fra person til person om hvor lang tid der går før man begynder at se resultater. Hvis du synes der er gået lang tid uden resultater er det vigtigt ikke at give op og fortsætte med at bruge sæben. Grundet de naturlige ingredienser kan de endelige resultater dog variere fra person til person.

Sikker og uden bivirkninger

Da ingredienserne i Makari Kaviar Sæbe er 100% naturlige er der ingen kendte bivirkninger ved brug. Sæben bør i øvrigt aldrig indtages eller komme i kontakt med øjnene. Hvis den skulle komme i kontakt med øjnene bør den øjeblikkeligt renses ud med varmt vand. Vi anbefaler altid at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser i produktet.

Ingredienslisten er som følger: Natrium palmate, Kaviarekstrakt, Natrium kernelate, citronsyre, vand, duftstoffer, natriumchlorid, Glycerin, Tetranatrium EDTA og natriumhydroxid.