emaerket

Makari Natcreme

100ml Creme | Pigmentkorrigerende natcreme

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Makari Natcreme

Denne naturlige natcreme er super simpel at bruge og skal blot påføres hver aften inden du går i seng. Hvis du har problemer med ujævn pigmentering og urenheder på din hud er Makari Natcreme måske det produkt du har brug for. Den er specielt designet til at hjælpe med at tackle disse normale, men irriterende problemer imens du sover. Dens lækre, cremede konsistens redefinerer i sandhed begrebet ”skønhedssøvn”. Når den bliver brugt regelmæssigt, kan denne creme hjælpe mod mørke dele af huden på en måde som ikke er irriterende, hvilket betyder at du også kan bruge den luksuriøse creme hvis du har tør eller sensitiv hud.*

Hvordan virker Makari Natcreme?

De naturlige ingredienser, som indgår i denne natcreme er blevet individuelt udvalgt for deres fugtgivende og hydrerende egenskaber, som samtidig kan hjælpe med at bekæmpe urenheder. Den fugtigvende effekt i cremen kan sikre at din hud ikke tørrer ud igen og hjælpe med at fastholde en sund fugtbalance. I takt med at cremen fugter huden, kan den samtidig hjælpe med at bekæmpe mørke pletter og misfarvninger.*

Når 8 timers skønhedssøvn hver nat simpelthen ikke er en mulighed, er Makari Natcreme produktet som kan holde din hud fugtet og du kan vågne med et forfrisket udseende hver morgen!

Resultater

Eftersom Makari Natcreme er baseret på naturlige ingredienser, er det normalt at resultaterne og tiden det tager at opnå resultaterne kan variere fra person til person. For at opnå de bedste resultater for din huds udstråling og sundhed er det vigtigt at du fortsætter med at bruge cremen hver dag før du går i seng. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne dog variere fra person til person.

Anvendelse

Makari Natcreme er super simpel at anvende. Du skal blot påføre cremen på renset hud inden du går i seng. Det gode ved dette produkt er at det kun tager få øjeblikke fra du påfører cremen til huden har absorberet det, så det kan vare hele natten lang! Bør ikke komme i kontakt med øjnene.

Naturlig og uden bivirkninger

Makari Natcreme bruger en blanding af naturlige ingredienser så du burde ikke opleve nogle uønskede bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel at du tjekker ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser. Produktet bør desuden aldrig indtages og du bør undgå kontakt med øjnene.

Ingredienslisten for Makari Natcreme er som følger: Vand, hydrogeneret Polysobutane, hydrogeneret Coco-glycerider, hydrogeneret bomuldsfrøolie, Avocado Oil, stearinsyre, propylenglycol, myristinsyre, palmitinsyre, laurinsyre, cetearylalkohol, glycerylstearat, Cetearyl Glucoside, Carbomer, triethanolamin, Ammonium Dimethiconcopolyol Sulfate, glycyrrhetinsyre, Arbutin, carrageenan, methylparaben, DMDM Hydantoin, Carrot Oil, Hydro-genated Coconut Oil, Retinyl Propionate, tocopherylacetat, Allantoin, Licorice Extract, Escin, Mulberry Root Extract, Fragrance, Phenoxyethanol, dinatrium EDTA og citronsyre.