Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Få din makeup til at holde længere

Vi har alle været der – du bruger hvad der virker som flere timer på at male dit ansigt og gøre det helt perfekt, med det resultat at lige så snart du træder ud af døren begynder det at nedbrydes og smelte væk. Du prøver at redde det ved at påføre det igen, men lige meget hvor hårdt du prøver kommer det hele alligevel til at ligne noget rod. Selvom det grungy ”ufærdige” look vil se mega godt ud til et rock show eller en vild tur i byen er det ikke engang tæt på at være passende til en arbejdsplads. Vil du gerne vide hvordan du kan få din makeup til at holde længere? Så læs med herunder.

Begynd med hudpleje

Du er sandsynligvis træt af at høre dette, men hemmeligheden bag god makeup er normalt først og fremmest god hudpleje. Derfor bliver du nødt til at tage dig af din hudtone ved at adressere dens behov, fugte den ordentligt og eksfoliere for at slippe af med døde hudceller. Hvis din hud er tør og skællende, vil den makeup du putter på også komme til at skælle. På samme måde vil makeuppen ’gå i stykker’ hurtigere hvis din hud producerer for meget talg. Du bør altså tage dig af din hud før alt andet.

Det er ’prime time’

Der var engang en tid i vores kollektive liv hvor vi ikke anede at primere fandtes. Vi ville bare smække vores makeup på og håbe på det bedste. Da primere første gang begyndte at ramme markedet sagde nej-sigere at firmaer bare prøvede at opfinde nye, unødvendige trin før vores makeuprutine, men hold da op hvor tog de fejl. En primer gør hele forskellen. Før du påfører noget makeup bør du sikrer dig at du har brugt en separat primer omkring dine øjne og din hud. Hvis du er til det er virksomheder også begyndt at komme ud med primere til læberne og brynene.

Læg dine produkter i lag

Når man taler om hvordan man kan få makeup til at holde længere er et fantastisk tip bare ikke nævnt ofte nok. Her mener vi selvfølgelig tippet at lægge produkterne i lag. Det betyder i bund og grund at i stedet for at brug et produkt til hvert formål, bruger du flere produkter oven på hinanden for at forlænge deres holdbarhed og sikre at din look har en mindre chance for at falme i løbet af dagen.

For eksempel kan du før du påfører din normale pulver øjenskygge, bruge en creme øjenskygge i samme farve som en base. Dette vil både give effekten at intensivere farven og give pulveret noget at sidde fast på, hvilket hjælper det med at holde længere.

Det samme gælder for blush. Før du påfører din pulver blush kan du bruge en creme blush først og derefter lægge et lag af pulveret i en lignende farve ovenpå. Hvis du virkelig vil sørge for at det blive siddende, findes der også såkaldte ’blush toppers’ som virkeligt sørger for at blushen bliver siddende.

Glem alt hvad du har lært om at lip liners bliver brugt til at udpensle kanten af dine læber – brug den i stedet til at fylde din læber. Den vil fungere som en god base for din læbestift og vil sikre at hvis læbestiften falmer, vil lip lineren stadig være der.

Vandtæt er urokkeligt

Vandtæt makeup og sammensætninger som holder længe er blevet meget populære i de seneste år. Selvom de er en ulideligt svære at fjerne om aftenen er der en meget god grund til det – de er nærmest uopslidelige, hvilket betyder at de ikke vil skuffe dig midt på dagen. Her er nogle af de mest effektive, langtidsholdebare produkter:

  • Mascara - Mascara er en af de mest populære vandtætte produkter der nogensinde er blevet opfundet – og med god grund. Hvor mange gange har du ikke haft din mascara løbende ned af dine kinder når du græd? Sorte tårer er sjældent attraktive.
  • Liquid Lipstick - En nyere innovation er flydende læbestift som tog makeup verdenen med storm og hurtigt blev et produkt man så hos enhver makeupekspert med respekt for sig selv. Det er svært ikke at elske læbestift som bliver siddende mens man spiser. Læg det på og glem det resten af dagen.

  • Eyeliner Gel - Mange virksomheder har alle mulige påstande om at deres flydende eyeliner kan holde rigtigt længe, men eyeliner gels er der man skal finde de bedste resultater da de er vandtætte. Du behøver heller ikke bekymre dig om at falde i søvn med dit makeup på, da det stadig vil være perfekt om morgenen.
  • Øjenbrynsgel - At din læbestift gnider af i løbet af dagen er en ting, men hvis dine øjenbryn forsvinder i løbet af dagen er det lige ud af en gyserfilm. Få fat i et langtidsvarende produkt til dine bryn og glem at du nogensinde har haft dette problem.

Afslut med pulver

Pulver er den originale livredder, det essentielle produkt som enhver kvinde havde med i sin taske og det først svar på spørgsmålet hvordan får man makeup til at holde længere. På trods af alle innovationerne er pulver stadig en essentiel del af vores alles makeup hvis du planlægger at skulle have makeuppen på over en længere periode. Brug pulveret i hele dit ansigt, specielt i t-zonen, samt under dine øjne – du ville jo helst ikke have at din concealer falmer.