Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Mega Lash 3 in 1™ Eyelash Serum 3-i-1 Øjenvippe serum

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er Mega Lash 3 i 1 Fiber Mascara?

Mange kvinder mister i løbet af livet mange øjenvippehår, hvilket kan føre til tyndere vipper. De fleste kvinder tyer til dyr mascara eller anden kosmetisk behandling, som foruden at koste en del, også kan være direkte skadeligt for huden og for hårenes levetid. Dette er ikke længere den eneste løsning - takket være Mega Lash 3 i 1! Ved at bruge en mascara som også indeholder fibre, kan du få hjælp til få at dine vipper til at se meget yngre og mere voluminøse ud i lang tid.

Hvordan virker det?

Effektiviteten ligger i den unikke blanding, som indeholder 6 forskellige, aktive naturlige ingredienser. Hver ingrediens i Mega Lash 3 i 1 Fiber Mascara er nøje udvalgt, og hjælper hver især med at bekæmpe hver de forskellige udfordringer, som kan give tynde og spaltede vipper. Således virker de forskellige ingredienser for dine øjenvipper:

Cetyl Alkohol
En ingrediens som kan hjælpe øjenvipperne med at fremstå tykkere og mere voluminøse

Cera Alba (Bi-voks)
Kan hjælpe til at forme vipperne og undgå at mascaraen bliver smørret ud og klumper

Dimethicone
Kan sørge for at mascaraen er vandfast og dermed kan bruges i våde omgivelser.

Talkum
Kan give naturligt mere voluminøse vipper.

Panthenol
Kan hjælpe med at give næring og til vipperne hvilket kan forbedre det samlede udseende af vipper.

De ovennævnte ingredienser og ekstrakter er alle blevet testet af dermatologer for deres effektivitet og hudkompatibilitet. På grund af sin naturlige sammensætning, findes der ingen kendte bivirkninger ved brug af Mega Lash 3 i 1. Strukturen i øjenvipperne er i stedet blevet styrket og forbedret ved hjælp af naturlige planteingredienser samt de voluminøse fibre i mascaraen. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultater variere fra person til person.

Hvordan bruger jeg produktet?

Mega Lash 3 i 1 er legende let at bruge. Du er sandsynligvis vant til at bruge en maskara og det er helt den samme fremgangsmåde du har brug for her. Du stryger simpelthen bare den medfølgende børste først på de øverste vipper og derefter på de nederste. Vores kunder plejer at opnå de bedste resultater hvis der påføres indefra og så udad.

Ingredienserne

De naturlige ingredienser i Mega Lash 3 i 1 er som følger: Vand, stearinsyre, Cera Alba (bivoks), PVP, Cera Microcristallina, cetylalkohol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, dimethicon, talkum, triethanolamin, butylenglycol, Phenoxyethanol, Nylon-6, Mica, hydroxyethylcellulose, Ammonium acylater Copolymerer, dinatrium EDTA, Dextran, panthenol, acetyl Tetrapeptide-3, Troflium pratense (Clover) Flower Extract, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Simeticon, Methylcellulose, glyceryl, stearat, Peg-20 stearat, CI 77.499, CI 77491, CI 77891


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Har fået meget mere fyldige og smukke øjenvipper af den her serum
  • * Både min datter og jeg elsker den her serum!
  • * gav den til min kæreste i føsdagsgave og hun ser meget meget pænere ud
*Resultater kan variere fra person til person