emaerket

Melaniq kapsler

90 Kapsler | Tilskud for naturlig hårpigmentering

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Fremkomsten af grå og hvide hår er et ret normalt fænomen, som oftest kommer med aldermen. Ofte er det et øjenåbnene tegn på at man er ved at blive gammel, og mange frygter derfor disse små, grå hår.

Melaniq indeholder naturlige ingredienser, som forbedrer niveauet af kobber i håret, hvilket er det stof som fastholder hårets naturlige farve. Med et forbedret niveau af kobber, kan man både få sundere og stærkere hår, men også bekæmpe de irriterende små grå hår, som oftest kommer alt for tidligt.

Pillerne indeholder også katalase, som forbedrer kroppens naturlige bekæmpelse af grå og hvide hår.

Der gøres opmærksom på at pillerne ikke lugter specielt godt. Dette skyldes ingredienserne i pillerne og kan modvirkes ved at opbevare dem et køligt sted.

Anvendelse

Det er nemt at tage Melaniq. Du skal blot tage 3 piller sammen, på lige det tidspunkt på dagen du gerne vil – dog helst til måltider. Vi anbefaler dog at holde en ensartet rutine, så hvis du begynder at tage dem til aftensmaden, bør du fortsætte med at tage dem til aftensmaden.

Ingredienser

Ingredienserne i Melaniq er: Katalase, Vegetabilsk Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose), mikrokrystallinsk cellulosefyldstof, L-tyrosin, p-aminobenzoesyre, kobbergluconat, cholecalficerol, stabilisator magnesiumsalte af fedtsyrer, D-biotin