Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Melaniq Supplement for Hair Pigmentation

Mod gråt hår

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Fremkomsten af grå og hvide hår er et ret normalt fænomen, som oftest kommer med aldermen. Ofte er det et øjenåbnene tegn på at man er ved at blive gammel, og mange frygter derfor disse små, grå hår.

Melaniq indeholder naturlige ingredienser, som forbedrer niveauet af kobber i håret, hvilket er det stof som fastholder hårets naturlige farve. Med et forbedret niveau af kobber, kan man både få sundere og stærkere hår, men også bekæmpe de irriterende små grå hår, som oftest kommer alt for tidligt.

Pillerne indeholder også katalase, som forbedrer kroppens naturlige bekæmpelse af grå og hvide hår.

Der gøres opmærksom på at pillerne ikke lugter specielt godt. Dette skyldes ingredienserne i pillerne og kan modvirkes ved at opbevare dem et køligt sted.

Anvendelse

Det er nemt at tage Melaniq. Du skal blot tage 3 piller sammen, på lige det tidspunkt på dagen du gerne vil – dog helst til måltider. Vi anbefaler dog at holde en ensartet rutine, så hvis du begynder at tage dem til aftensmaden, bør du fortsætte med at tage dem til aftensmaden.

Ingredienser

Ingredienserne i Melaniq er: Katalase, Vegetabilsk Kapselskal (hydroxypropylmethylcellulose), mikrokrystallinsk cellulosefyldstof, L-tyrosin, p-aminobenzoesyre, kobbergluconat, cholecalficerol, stabilisator magnesiumsalte af fedtsyrer, D-biotin


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Det virker faktisk rigtigt godt.
  • * Troede ikke rigtigt på det her, men må indrømme at jeg efter 2 måneders brug allerede kan se mange færre hår - min kone er ihvertfald rigtig glad for det :o)
*Resultater kan variere fra person til person