Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

De bedste metoder til at fjerne hår hjemmefra

Mange mennesker drømmer om en glat, hårløs hud og foretrækker muligheden for at kunne bekæmpe hårvækst hjemmefra deres private rammer. Traditionelle metoder til at fjerne hår hjemmefra såsom barbering, plukning, voks og kemiske cremer er kun midlertidige. Elektrolyse og laserhårfjerning er de eneste måder man kan bekæmpe hår hjemmefra.

Elektrolyse

Elektrolyse er den eneste FDA-godkendte permanente hårfjerningsmetode. Elektrolyse fungerer ved at man fører en tynd metal sonde ned i roden af hårfolliklen og giver et lille stød med en stråle der brænder og ødelægger hårfolliklen og forhindrer at håret vokser ud igen. Elektrolyse er en langsommelig metode der kræver at man brænder hver eneste follikel på ethvert område af kroppen. Det kan også tage lang tid bare at behandle hver enkelt hårfollikel. Elektrolyse er bedst til små områder såsom overlæben, øjenbryn og øerne.

Elektrolyse er både smertefuldt og kan være sundhedsskadeligt. Nåle som ikke er blevet steriliseret ordentligt kan give infektioner i huden og blodet. Elektrolyse kan brænde huden og forårsage ar. Det kan også være svært at se de små porer i huden, hvilket forøger risikoen for skader hvis nålen bliver indsat forkert.

Laserhårfjerning

Laserhårfjerning metoder kan behandle mange flere hårfollikler hver gang, hvilket gør den meget bedre til store områder af kroppen såsom ryggen, brystet, underlivet, ben, bagdelen og bikini områderne. FDA har godkendt laserhårfjerning til stabil, langvarig hårfjerning gennem selektivt målretning af melanin i hårfolliklerne. laserhårfjerning fungerer bedst ved personer med mørke hår og lys hud på grund af kontrasten mellem de to og fordi mørkt hår absorberer mere energi. Den er mest effektiv når den bliver brugt på hår under deres vækstfase. Der er to forskellige former for laserhårfjernings metoder som kan bruges derhjemme: diode-laser og intens-pulserende-lys.

Diode-laser - Denne form for hårfjerning leverer præcise bølger af lys til specifikke områder af huden, hvilket får hårfolliklen til at dø, falde ud og ikke gro tilbage igen. Forskning har vist at diode-laserhårfjerning er sikker og en meget tolereret procedure som har mange tilfredse brugere.

Intens-pulserende-lys - Denne form for hårfjerning kaldes også nogle gange foto-termolyse og fungerer ved at varme hårfolliklen indtil den dør og samtidig forhindrer en anden hårfollikel i at vokse ud. Forskning har vist at hjemmebrug af en laser med denne teknik giver betydelige, målelige og bæredygtig fjernelse af uønskede krops- og ansigtshår og bivirkninger kun sker i yderst sjældne tilfælde.

Hvis du ønsker at prøve en sådan teknologi hjemmefra, anbefaler vi at du anskaffer dig en Silk’n Glide Xpress, som med sin prisvindende HPL-teknologi (en videreudvikling af intens-pulserende-lys teknikken) kan sikre dig en glat og hårløs hud. Prisen ligger godt nok på 1.199.- men vi har hørt rigtigt mange som har haft rigtigt gode oplevelser med dette produkt, og, på trods af den høje pris, på ingen måde har fortrudt deres køb.

Silk'n produkter

naturlig harfjerning

Du kan anvende silk'n på hele kroppen og da den ikke bruger nogen form for kemikalier, er det en af de mest naturlige måder at fjerne uønskede kropshår. Udover at være let at anvende, er Silk'n også en af de mest permanente metoder, fordi den slår håret ihjel i roden og der derfor ikke kan gro hår i den pågældende hårsæk længere. Silk'n anvender HPL (Hjemme Pulserende Lys) der ved hjælp af laserlys sender pulserende lys gennem farven i håret og ned i hårsækken. Derved bliver håret ødelagt og kan ikke længere vokse og dette hår stopper altså med at vokse og falder ud. Dog skal man have flere behandlinger, da vores hår ikke er på samme stadie og nogle hår vil være i vækst, mens andre ikke er. Så selvom du synes at du har behandlet et område med din Silk'n, vil det kræve yderligere behandlinger, da der efter et stykke tid, vil være nye hår der er begyndt at vokse. Perioden der går mellem behandlingerne vil dog blive længere og til sidst vil det kun være nødvendigt at anvende din Silk'n en enkelt gang eller to om året

Andre naturlige måder at fjerne uønskede kropshår

Der findes selvfølgelig også andre naturlige metoder udover Silk'n til at fjerne uønsket kropsbehåring, men hvis man kigger på prisen, vil det i mange tilfælde være en god investering at købe en Silk'n. Hvis vi f.eks. kigger på voksbehandling, så kan man både få det lavet på en klinik eller man kan forsøge at gøre det derhjemme. Det er ofte dyrt at få fjernet hår på en klinik, især hvis man har flere områder på kroppen der kræver behandling. Og hvis man skal holde det ved lige, kræver det at man kommer og får det gjort regelmæssigt. Det er faktisk lige før at en enkelt behandling på de steder flest kvinder får fjernet hår, vil kunne betale for en Silk'n, som du jo kan bruge igen og igen. Du kan også selv bruge voks derhjemme, men det kræver en hel del forberedelse og kan være ret besværligt for mange at gøre på sig selv. Derudover sviner det en del og kan være ret så smertefuldt.

Selvfølgelig er forskellen på Silk'n og det at tage på en klinik og få fjernet hår ved en voksbehandling jo også at du med en Silk'n selv skal gøre det og på en klinik får andre til at gøre arbejdet. Og det skal du jo opveje med dig selv. Men med en Silk'n tager det ikke meget mere end 5 minutter at lave en enkelt behandling og det er vel tid de fleste af os kan finde et eller andet sted.

Det er også muligt at få foretaget hårfjerning på klinik ved hjælp af IPL (Intenst Pulserende Lys), som er det samme som HPL, bare kraftigere og det de anvender på en klinik. Så det er samme metode som at anvende en Silk'n, det bliver bare gjort for dig. Hele processen er den samme, dog er prisen en helt anden.

Og på samme måde som når du anvender Silk'n, er det også her vigtigt at du ikke har været udsat for kraftigt sollys, da begge metoder sender lyset igennem farven i håret. Og hvis man har meget mørk hud, kan man få en mindre forbrænding. Af samme årsag skal hårene også være mørkere end din hudfarve, da hverken Silk'n eller IPL-maskinen på en klinik, vil kunne registrere meget lyse hår og derfor slet ikke virke.

Den sidste metode til permanent hårfjerning, er en epilator. Sammenlignet med Silk'n og voksbehandling, er der mange der finder denne metode smertefuld. Dette er fordi at hårene her bliver hevet ud fra roden, men hvor det ved en voksbehandling går stærkt, tager det længere tid med en epilator og derfor gør det også mere ondt. Derimod gør det slet ikke ondt med en Silk'n.

I den sidste ende er det jo op til dig hvilken form for naturlig hårfjerning du helst vil benytte. De metoder der er beskrevet her; Silk'n, voksbehandling og epilator er alle permanente i den forstand at de alle fjerner håret ved roden. Nogle er mere smertefulde end andre, hvor den mindst smertefulde er Silk'n. Så alt i alt er det nok et valg om man foretrækker at lave behandlingen derhjemme og derved spare nogle penge eller om man vil få fjernet uønskede kropshår på en klinik. Du kan også nemt undgår indgroet hår med husholdningsmidler, hvis disse opstår efter hårfjerningen. Det kan du læse mere om her