emaerket

De bedste metoder til at fjerne hår hjemmefra

Mange mennesker drømmer om en glat, hårløs hud og foretrækker muligheden for at kunne bekæmpe hårvækst hjemmefra deres private rammer. Traditionelle metoder til at fjerne hår hjemmefra såsom barbering, plukning, voks og kemiske cremer er kun midlertidige. Elektrolyse og laserhårfjerning er de eneste måder man kan bekæmpe hår hjemmefra.

Elektrolyse

Elektrolyse er den eneste FDA-godkendte permanente hårfjerningsmetode. Elektrolyse fungerer ved at man fører en tynd metal sonde ned i roden af hårfolliklen og giver et lille stød med en stråle der brænder og ødelægger hårfolliklen og forhindrer at håret vokser ud igen. Elektrolyse er en langsommelig metode der kræver at man brænder hver eneste follikel på ethvert område af kroppen. Det kan også tage lang tid bare at behandle hver enkelt hårfollikel. Elektrolyse er bedst til små områder såsom overlæben, øjenbryn og ørene.

Elektrolyse er både smertefuldt og kan være sundhedsskadeligt. Nåle som ikke er blevet steriliseret ordenligt kan give infektioner i huden og blodet. Elektrolyse kan brænde huden og forårsage ar. Det kan også være svært at se de små porrer i huden, hvilket forøger risikoen for skader hvis nålen bliver indsat forkert.

Laserhårfjerning

Laser hårfjerning metoder kan behandler mange flere hårfollikler per gang, hvilket gør den meget bedre til store områder af kroppen såsom ryggen, brystet, underlivet, ben, bagdelen og bikini områderne. FDA har godkendt laserhårfjerning til stabile, langvarende hårfjerning gennem selektivt målretning af melanin i hårfolliklerne. Laser hårfjerning fungerer bedst ved personer med mørke hår og lys hud på grund af kontrasten mellem de to og fordi mørkt hår absorberer mere energi. Den er mest effektiv når den bliver brugt på hår under deres vækstfase.

Der er to forskellige former for laserhårfjernings metoder som kan bruges derhjemme: diode-laser og intens-pulserende-lys.

Diode-laser: Denne form for hårfjerning leverer præcise bølger af lys til specifikke områder af huden, hvilket får hårfolliklen til at dø, falde ud og ikke gro tilbage igen. Forskning har vist at diode-laser hårfjerning er sikker og en meget tolereret procedure som har mange tilfredse brugere.

Intens-pulserende-lys: Denne form for hårfjerning kaldes også nogle gange foto-termolyse og fungerer ved at varme hårfolliklen indtil den dør og samtidig forhindrer en anden hårfollikel i at vokse ud. Forskning har vist at hjemmebrug af en laser med denne teknik giver betydelige, målelige og bæredygtig fjernelse af uønskede krops- og ansigtshår og bivirkninger kun sker i yderst sjældne tilfælde.

Hvis du ønsker at prøve en sådan teknologi hjemmefra, anbefaler vi at du anskaffer dig en Silk’n Glide Xpress, som med sin prisvindende HPL-teknologi (en videreudvikling af intens-pulserende-lys teknikken) kan sikre dig en glat og hårløs hud. Prisen ligger godt nok på 1.999.- men vi har hørt rigtigt mange som har haft rigtigt gode oplevelser med dette produkt, og, på trods af den høje pris, på ingen måde har fortrudt deres køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev