emaerket

Teeth Whitening Kit

Tandblegning
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
Dit smil er en af de første ting folk ser ved dig, så hvorfor ikke have et fremragende ét? Mint Cosmetics tandblegning kit giver dig mulighed for at kunne blege dine tænder ved nogle få nemme applikationer. Det er en sikker, omkostningseffektiv og klinisk bevist måde at opnå flotte tænder, op til otte nuancer lysere, der varer op til to år.
  • Hurtig, sikker og professionel
  • Mærkbart hvidere tænder efter bare 30 minutter
  • Laboratorie-standard høj-kvalitets tilpassede mundbakker
  • Ideel til rygere, kaffedrikkere eller folk med misfarvede tænder
  • Praktisk anvendelig fra komforten i dit eget hjem, uden behov for at konsultere en tandlæge
Mint Cosmetics tandblegningskit er et meget populært produkt med tusindvis af tilfredse kunder, herunder berømtheder som Lorraine Kelly og Kate Garraway! Uanset om dine tænder er farvet på grund af rygning eller for meget kaffe, eller du bare ønsker at give dem en ekstra gnist, er denne fremragende tandblegning præcis, hvad du leder efter.

Beskrivelse

Mint Cosmetics tandblegningskit tilbyder dig en bekvemmelig og sikker måde, at lysne dine tænder fra komforten i dit eget hjem. Uanset om du er en ryger, kaffedrikker eller blot for det ugentlige glas rødvin derhjemme, er det svært at vedligeholde dine tænders farve. Mint Cosmetics tandblegning kit giver dig mulighed for at nyde langtidsholdbare resultater med lysere tænder i op til to år, og samtidig undgå dyre og tidskrævende tandbehandlinger! Hemmeligheden bag Mint Cosmetics' succes ligger i dens unikke blegegel formel, og en af de bedst tilpassede forme på markedet, der giver fuldstændig dækning af dine tænder, som sikre langvarig lysere tænder til et smil, der virkelig vil skinne!

Mint Cosmetics' hurtigtvirkende og klinisk beviste formel kan opnå sikre og pålidelige resultater med det samme. Mange brugere rapporterer forbedret hvidhed efter blot en 30 minutters behandling. For de bedste resultater, anbefaler vi fortsætte brugen en gang eller to gange dagligt i ca. 10-12 dage.

Anvendelse

Brug af Mint Cosmetics tandblegningskit kunne ikke være mere sikkert eller enklere, da det udnytter en et-trins applikationssystem - blot placer mundbakken i en skål med frisk kogt vand i 6-10 sekunder og derefter, når det er blødt og bøjeligt , form det til dine tænderne ved hjælp af tungen og fingrene for at sikre det tager den korrekte form. Denne tilpassede form øger effektiviteten af produktet, og gør det muligt at anvende mindre mængder af gelen, end hvad der kræves ved de generiske, dårlige monteringsforme fra andre produkter.

Ved anvendelse af gelen til den tilpassede mundbakke, brug applikatorspidsen for at sikre præcis, jævn dækning. Kun et tyndt lag Mint Cosmetics gel langs fordybningen af formen er påkrævet. Efter formen er monteret sikkert på tænderne, lad det være i mindst 30 minutter, gentag processen, hvis tænderne i undermunden også skal have.

Vi vil foreslå, for de første 7-10 dage at bruge sættet hver dag (dette vil give dig øjeblikkelige resultater). For at opretholde den farve du nu har fået, behøves du blot at bruge det en gang om ugen eller hver 2. uge. Du kan du bruge det to gange om dagen, hvis du ønsker at få endnu hurtigere resultater. Det anbefales, at du læser vejledningen og ser instruktions DVD’en før brug.

Ingredienser

Ingredienserne i Mint Cosmetics er baseret på 6% Hydrogenperoxid og derudover findes også: Glycerin, Af-ioniseret vand, Carbopol, Pebermynteolie, Trolamin, Mica, Sodium Percarbonat, Sucralose

Indhold

  • 3x tilpassede Mint Kosmetiske forme
  • 4x blege gels (50 + applikationer)
  • Instruktions DVD og manual