emaerket

Teeth Whitening Kit

Tandblegning

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Beskrivelse

Mint Cosmetics tandblegningskit tilbyder dig en bekvemmelig og sikker måde, at lysne dine tænder fra komforten i dit eget hjem. Uanset om du er en ryger, kaffedrikker eller blot for det ugentlige glas rødvin derhjemme, er det svært at vedligeholde dine tænders farve. Mint Cosmetics tandblegning kit giver dig mulighed for at nyde langtidsholdbare resultater med lysere tænder i op til to år, og samtidig undgå dyre og tidskrævende tandbehandlinger! Hemmeligheden bag Mint Cosmetics' succes ligger i dens unikke blegegel formel, og en af de bedst tilpassede forme på markedet, der giver fuldstændig dækning af dine tænder, som sikre langvarig lysere tænder til et smil, der virkelig vil skinne!

Mint Cosmetics' hurtigtvirkende og klinisk beviste formel kan opnå sikre og pålidelige resultater med det samme. Mange brugere rapporterer forbedret hvidhed efter blot en 30 minutters behandling. For de bedste resultater, anbefaler vi fortsætte brugen en gang eller to gange dagligt i ca. 10-12 dage.

Anvendelse

Brug af Mint Cosmetics tandblegningskit kunne ikke være mere sikkert eller enklere, da det udnytter en et-trins applikationssystem - blot placer mundbakken i en skål med frisk kogt vand i 6-10 sekunder og derefter, når det er blødt og bøjeligt , form det til dine tænderne ved hjælp af tungen og fingrene for at sikre det tager den korrekte form. Denne tilpassede form øger effektiviteten af produktet, og gør det muligt at anvende mindre mængder af gelen, end hvad der kræves ved de generiske, dårlige monteringsforme fra andre produkter.

Ved anvendelse af gelen til den tilpassede mundbakke, brug applikatorspidsen for at sikre præcis, jævn dækning. Kun et tyndt lag Mint Cosmetics gel langs fordybningen af formen er påkrævet. Efter formen er monteret sikkert på tænderne, lad det være i mindst 30 minutter, gentag processen, hvis tænderne i undermunden også skal have.

Vi vil foreslå, for de første 7-10 dage at bruge sættet hver dag (dette vil give dig øjeblikkelige resultater). For at opretholde den farve du nu har fået, behøves du blot at bruge det en gang om ugen eller hver 2. uge. Du kan du bruge det to gange om dagen, hvis du ønsker at få endnu hurtigere resultater. Det anbefales, at du læser vejledningen og ser instruktions DVD’en før brug.

Ingredienser

Ingredienserne i Mint Cosmetics er baseret på 6% Hydrogenperoxid og derudover findes også: Glycerin, Af-ioniseret vand, Carbopol, Pebermynteolie, Trolamin, Mica, Sodium Percarbonat, Sucralose

Indhold

  • 3x tilpassede Mint Kosmetiske forme
  • 4x blege gels (50 + applikationer)
  • Instruktions DVD og manual