emaerket

Mundhygiejne

Juster din søgning

Dit smil er noget af det første andre ser når de møder dig. Derfor er det vigtigt at du har styr på din mundhygiejne så dit smil er strålende, hvidt og tiltrækkende. Her hos Lé Luna har vi et stort udvalg af produkter til mundhygiejne, som alle kan hjælpe dig med at opnå et smukkere og hvidere smil.
Dit smil er noget af det første andre ser når de møder dig. Derfor er det vigtigt at du har styr på din mundhygiejne så dit smil er strålende, hvidt og tiltrækkende. Her hos Lé Luna har vi et stort udvalg af produkter til mundhygiejne, som alle kan hjælpe dig med at opnå et smukkere og hvidere smil.
Vis som
Sorter efter

Få flotte hvide tænder med hjemme tandblegning

Flotte hvide tænder er et tegn på godt helbred, personlig hygiejne, og giver et smukt smil. Hvis dine tænder ikke er så hvide som du kunne ønske, er der flere måder du kan hjælp dem med at blive hvidere på ved at anvende hjemme tandblegning. Du kan lave en hjemme tandblegning, der både er nem og effektiv med oil pulling. Til hjemme tandblegning bruges en naturlig kokosolie med andre essentielle ingredienser i en doseret pakke, hvis koncentration er noget stærkere end det du kan finde alle andre steder. Det er en naturlig måde at blege og pleje sine tænder, der kun indeholder naturlige ingredienser. Bruger du denne hjemme tandblegning, får du et hvidere smile og en sund mundhygiejne.

Forebyg gule tænder med oil pulling

For at undgå gule og misfarede tænder, er rygning noget du helt skal undgå. Kaffe, cola, te og rødvin er heller ikke godt at indtage hvis du ønsker at få hvide tænder ved hjælp af hjemme tandblegning. Du skal børste dine tænder to gange dagligt, og brug tandtråde for at forebygge gule tænder, og opretholde en god mund hygiejne. Oil pulling hjælper på dette problem og kan også bruges som hjemme tandblegning. Du kan få hvide tænder med oil pulling der er en ayurvedisk tradition, som Indere har brugt i mange år som et hjemme tandblegning produkt. Behandlingen giver balance i enzymerne i spyttet, og forebygger forbygger huller og tandsten, Det fjerner også misfarvningen af tænderne og kan anvendes som et hjemme tandblegnings produkt. Oil pulling har en lang række andre helbredsmæssige fordele og kan have positiv indvirkning på at fjerne tungmetal.

Få hvide tænder med hjemme tandblegning

Tænder bliver gule på grund af pletter, både på dybe og overflade-niveau, andre årsager, der nogle gange ikke er under vores kontrol. Den mest almindelige type af tandblegning anvender en gel, der påføres direkte på tandoverfladen. Dette produkt indeholder en form af hydrogenperoxid og kan bruges som hjemme tandblegning produkt. White Coconut Splash - Coconut Oil Pulling er en 14-dages tandblegning behandling, der giver dig et hvidere smil og sundere mundhygiejne. White Coconut Splash giver dig en friskere ånde og reducerer risikoen for betændelse i tandkødet, alt imens dine tænder bliver hvidere på en sund og sikker måde der kan bruges som et hjemme tandplejning produkt. Pakken indeholder 14 pakker af White Coconut Splash - Coconut Oil Pulling med 100% naturlige ingredienser.

White Coconut Splash indeholder ingen konserveringsmidler, og er det bedste alternativ til en dyr tandplejning ved en tandlæge klinik, der findes på markedet og er et hjemme tandplejning produkt, som kan gøre billigt og hjemme i soafen. Når det bruges regelmæssigt medvirker det til at fjerne pletter og plak og dermed bidrage til et flot smil. Oil pullingen indeholder normalt milde slibemidler med plet opløselige egenskaber, der gør den helt unik. Det virker ved at benytte en kombination af aktive ingredienser, der fjerner misfarvninger naturligt, og som forhindrer opbygning af plak og forebygger huller og kan hjælpe med til at få hvide tænder. Hjemme tandplejningen har mange gode egenskaber. Det beskytter tandkødet og forøger beskyttelse mod smerter i hele munden og i tænderne. Udover det så forebygger det tandsten, så du kan få hvide tænder ved at fjerne disse overfladiske misfarvninger. Dette fantastiske produkt giver også en friskere ånde og er nemt at bruge til hjemme tandblegning og tandpleje.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev