Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Naturasil Colloidal Silver Soap

Naturasil sæbe med kolloid sølv giver dig alle de bedste effekter fra kolloid sølv, men i stedet for at indtage det gennem drikke, kan du med denne sæbe målrette de ønskede områder direkte. Det betyder at du nemt og sikkert kan målrette områder som er ramt af f.eks. eksem, psoriasis, acne eller andre former for hudsygdomme.

  • Kolloid sølv i fast form
  • Lindrer eksem, psoriasis, akne og lignende
  • Uden dufte eller farvestoffer – perfekt til sensitiv hud
  • Kan bådes bruges på krop og ansigt
  • Fugter, renser og lindrer problemhud
  • Kan også bruges til barbering
  • Homøopatisk behandling

Naturasil Colloidal Silver Soap er blot endnu et fantastisk produkt i rækken fra eksperterne hos det anerkendte mærke Naturasil. Sæben indeholder hverken parabener, parfumer eller farvestoffer, så den er nærmest så allergivenlig som den kan blive, ligesom den er velegnet til brug på sensitiv hud.

Antal: 115 gram
Anvendelse: Fugt det inficerede område med varmt vand. Rens med sæben og skyld efterfølgende.
Mængderabat
køb 2Spar 5%
køb 3+Spar 10%

Tilføj til kurv

E-mærket Webshop
Du kan derfor handle trygt hos os.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

På lager
Bestil før 17:00 for ekspedition samme dag.

Køb nu – betal om 14 dage
Betal først om 14 dage med Klarna Faktura.

Bedste kvalitet
Består kun af kvalitetsingredienser.

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Beskrivelse

Naturasil Colloidal Silver Soap er en naturlig, homøopatisk sæbe som også indeholder kolloid sølv. Sæben er velegnet til hud som er ramt af forskellige hudproblemer som akne, eksem, psoriasis og lignende.

Kolloid sølv har længe været anvendt som et naturligt antibiotika, hvor man har indtaget det oralt ved at drikke det i flydende form. Ved at bruge en sæbe med kolloid sølv kan man gå direkte til problemområdet og påføre den naturlige antibiotika direkte på det område man ønsker at behandle, hvilket gør det en hel del mere effektiv ved behandling af specifikke områder.

Denne sæbe med kolloid sølv indeholder hverken parabener, dufte, farvestoffer eller skadelige kemikalier, hvilket gør den sikker at bruge – også på sensitiv hud.

Anvendelse

Naturasil Colloidal Silver Soap, skal blot bruges i stedet for din normale sæbe for at opnå de fantastiske fordele ved kolloid sølv.

Ingredienser

Kokosolie, Glycerin (kosher, fra vegetabilske kilder), Palmeolie, Argentum Metallicum (kolloid sølv) Destilleret Vand, Saflorolie, Natriumhydroxid, Sorbitanoleat, Sorbitol, Sojabønneproteiner, Titaniumdioxid.

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her


Skriv en anmeldelse