emaerket

Naturlige måder at fjerne uønsket kropshår på

naturlig harfjerning

Du kan anvende silk'n på hele kroppen og da den ikke bruger nogen form for kemikalier, er det en af de mest naturlige måder at fjerne uønskede kropshår. Udover at være let at anvende, er Silk'n også en af de mest permanente metoder, fordi den slår håret ihjel i roden og der derfor ikke kan gro hår i den pågældende hårsæk længere. Silk'n anvender HPL (Hjemme Pulserende Lys) der ved hjælp af laserlys sender pulserende lys gennem farven i håret og ned i hårsækken. Derved bliver håret ødelagt og kan ikke længere vokse og dette hår stopper altså med at vokse og falder ud. Dog skal man have flere behandlinger, da vores hår ikke er på samme stadie og nogle hår vil være i vækst, mens andre ikke er. Så selvom du synes at du har behandlet et område med din Silk'n, vil det kræve yderligere behandlinger, da der efter et stykke tid, vil være nye hår der er begyndt at vokse. Perioden der går mellem behandlingerne vil dog blive længere og til sidst vil det kun være nødvendigt at anvende din Silk'n en enkelt gang eller to om året.

Andre naturlige måder at fjerne uønskede kropshår

Der findes selvfølgelig også andre naturlige metoder udover Silk'n til at fjerne uønsket kropsbehåring, men hvis man kigger på prisen, vil det i mange tilfælde være en god investering at købe en Silk'n. Hvis vi f.eks. kigger på voksbehandling, så kan man både få det lavet på en klinik eller man kan forsøge at gøre det derhjemme. Det er ofte dyrt at få fjernet hår på en klinik, især hvis man har flere områder på kroppen der kræver behandling. Og hvis man skal holde det ved lige, kræver det at man kommer og får det gjort regelmæssigt. Det er faktisk lige før at en enkelt behandling på de steder flest kvinder får fjernet hår, vil kunne betale for en Silk'n, som du jo kan bruge igen og igen. Du kan også selv bruge voks derhjemme, men det kræver en hel del forberedelse og kan være ret besværligt for mange at gøre på sig selv. Derudover sviner det en del og kan være ret så smertefuldt.

Selvfølgelig er forskellen på Silk'n og det at tage på en klinik og få fjernet hår ved en voksbehandling jo også at du med en Silk'n selv skal gøre det og på en klinik får andre til at gøre arbejdet. Og det skal du jo opveje med dig selv. Men med en Silk'n tager det ikke meget mere end 5 minutter at lave en enkelt behandling og det er vel tid de fleste af os kan finde et eller andet sted.

Det er også muligt at få foretaget hårfjerning på klinik ved hjælp af IPL (Intenst Pulserende Lys), som er det samme som HPL, bare kraftigere og det de anvender på en klinik. Så det er samme metode som at anvende en Silk'n, det bliver bare gjort for dig. Hele processen er den samme, dog er prisen en helt anden.

Og på samme måde som når du anvender Silk'n, er det også her vigtigt at du ikke har været udsat for kraftigt sollys, da begge metoder sender lyset igennem farven i håret. Og hvis man har meget mørk hud, kan man få en mindre forbrænding. Af samme årsag skal hårene også være mørkere end din hudfarve, da hverken Silk'n eller IPL-maskinen på en klinik, vil kunne registrere meget lyse hår og derfor slet ikke virke.

Den sidste metode til permanent hårfjerning, er en epilator. Sammenlignet med Silk'n og voksbehandling, er der mange der finder denne metode smertefuld. Dette er fordi at hårene her bliver hevet ud fra roden, men hvor det ved en voksbehandling går stærkt, tager det længere tid med en epilator og derfor gør det også mere ondt. Derimod gør det slet ikke ondt med en Silk'n.

I den sidste ende er det jo op til dig hvilken form for naturlig hårfjerning du helst vil benytte. De metoder der er beskrevet her; Silk'n, voksbehandling og epilator er alle permanente i den forstand at de alle fjerner håret ved roden. Nogle er mere smertefulde end andre, hvor den mindst smertefulde er Silk'n. Så alt i alt er det nok et valg om man foretrækker at lave behandlingen derhjemme og derved spare nogle penge eller om man vil få fjernet uønskede kropshår på en klinik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev