Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Blackhead Removal Peel-off Maske 60ml Peel-off Maske


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Neutriherb Blackhead Removal Mask

Black Mask

Den naturlige black mask fra Neutriherb er et innovativt produkt, som takket være dens sammensætning af trækulspulver, havreekstrakt og aloe vera ekstrakt, kan give dig en dybderensning af dine porer, uden at irritere huden eller forårsage inflammation.

Denne black mask, vil ved brug kunne trække skidt, snavs og hudorme ud fra dine porer. Det eneste du skal gøre, er at lade den tørre ind på dit ansigt og derefter trække den af – så vil du kunne se hvordan skidtet og snavset sidder på masken bagefter og pludselig ikke længere er i dit ansigt.

Denne innovative black mask, bruger en effektiv vakuum teknik. Når huden er blevet renset med varmt vand, vil skidtet i porerne være blevet løsnet og porerne vil være åbnet en smule. Dette gør at masken kan få fat i skidtet og takket være aloe vera ekstraktet, efterlade huden friskere og samtidig virke fugtgivende.

Anvendelse

step1

Først renser du huden med varmt vand.

step2

Herefter påfører du masken på det ønskede område.

step3

Efter påførelse venter du 15-25 minutter til masken er tør. Du kan herefter pille masken af – start fra bunden og træk opad.

step4

Når du har trukket masken af, bør du vaske din hud igen med varmt vand, og påføre en beskyttende dagcreme.

Ingredienserne

Denne black mask er sammensat af naturlige ingredienser og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier, parabener eller parfumer. Derudover er der ingen syntetiske materialer i masken, så din hud ikke tager skade ved brug. De tre primære, aktive ingredienser i masken er:

aktivt kul
Aktivt kul:
Aktivt kul har en lang række absorberende effekter, som sørger for at masken kan få fat i skidtet og hudormene i porerne. Derudover har aktivt kul også den egenskab, at den kan hjælpe med at regulere talgproduktionen, for at hjælpe mod fremtidige hudorme eller akne.
havreekstrakt
Havreekstrakt:
Denne fantastiske ingrediens indgår i denne black mask, da den har evnen til at hjælpe med at penetrere huden, så den fugt som masken efterlader i huden kommer ned i de dybe lag og dermed både varer længere tid og giver en mere effektiv pleje af din hud.
aloe vera ekstrakt
Aloe Vera ekstrakt:
Aloe Vera har altid været kendt for sin evne til ikke kun at pleje din hud, men også dit generelle helbred. Den er med i denne black mask, for at hjælpe med at hydrere og pleje huden, når de døde hudceller og hudormene er blevet fjernet.

Den fulde ingrediensliste er: Vand, Glycerin, Avena Sativa (Havre) peptid, Rosmarinus Officinalis (Rosemarin) Blad Oil, pantotensyre, Calendula Officinalis Blomsterekstrakt, Aloe Barbadensis Leaf Ekstrakt, Citrus aurantifolia (Citron) Peel Ekstrakt, Citrus Grandis (Grapefrugt) Frø ekstrakt, Retinol, tocopherylacetat, Carbon Black, Phenoxyethanol,

Ofte stillede spørgsmål

- Hvor længe går der før jeg kan se resultater?
Du vil kunne se resultater med det samme du har taget den første maske af. Hvis du kigger på den brugte maske, vil du tydelige kunne se hudormene og skidtet, som masken har fjernet.

- Hvordan skal jeg bruge den?
Først skal du rense dit ansigt med varmt vand. Herefter påfører du masken og venter til den tørrer. Når den er tør kan du fjerne den ved at pille nedefra og op. Når du har fjernet den bør du påføre en beskyttende ansigtscreme for at passe på din hud.

- Er der nogle bivirkninger?
Da denne maske er lavet af 100% naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger ved brug af masken. Dog bør du lige tjekke ingredienslisten for at sikre dig at du ikke har nogle allergier over for nogle af ingredienserne.

- Kan jeg bruge andre hudplejeprodukter på samme tid?
Da ingredienserne kun er naturlige, er der ingenting galt i at bruge andre hudplejeprodukter på samme tid. Vi anbefaler at bruge et serum med kollagen efter brug, for at udjævne og krympe størrelsen på dine porer.

- Hvor tit bør jeg bruge den?
Det anbefales at bruge masken 2-3 gange om måneden, alt efter din hud type. Har du forholdsvis normal hud kan du godt bruge den tre gange, men er din hudtype mere sensitiv, bør du kun bruge den 2 gange om måneden.

- Er masken velegnet til veganere eller blevet testet på dyr?
Producenten af masken, har forsikret os at den aldrig er blevet testet på dyr. De har blandt andet et certifikat fra GMPC, som siger at denne black mask ikke er blevet brugt i dyreforsøg. Derudover er den velegnet til brug af veganere takket være dens naturlige ingredienser.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
7 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * En rigtig god maske - den renser huden godt og jeg kan mærke at mine porer blive helt renset.
  • * Kæft en god maske! Den renser virkelig huden! Det gør godt nok lidt ondt at tage den af - men man må jo lide for skønheden ;)
  • * Det virkede rigtigt godt.
  • * Godt produkt. God leveringstid. God kundeservice. En rigtig god oplevelse at købe her :)
  • * God maske - den køber jeg helt sikkert igen :)
  • * Den er satme blevet glad for - jeg bruger den hver anden søndag, og så ser min hud simpelthen så fin og ren ud det næste stykke tid efter <3
  • * Brugte den her til at slippe af med mine hudorme på næsen og det virker skidegodt - et par gange om måneden er nok til at holde det i skak, så jeg slipper for de irriterende små pletter.
*Resultater kan variere fra person til person