Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Blackhead Removal

Herbal Skin Doctor Blackhead Removal Mask er et innovativt, nyt hudplejeprodukt, som kan give dig en effektiv rensning af dine porer, ved at fjerne skidt og urenheder, som har samlet sig. Du vil ikke opleve nogle former for irritation eller inflammation i porerne efter brug – det sørger det høje indhold af Aloe Vera ekstrakt for. Denne black mask påføres blot på ansigtet og når masken er tør trækkes den af, og samtidig trækker den alt skidtet og hudormene ud af dine porer, helt uden at irritere dem.
 • Fjerner stædige hudorme og skidt fra porerne
 • Giver en dyb rensning af porerne
 • Kan både bruges i ansigtet og på kroppen
 • Beriget med naturlige ingredienser
 • Nem at påføre
 • Intensiv rensning af huden
 • Vegansk
 • Økologisk
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk

Neutriherb Blackhead Removal Mask

Den naturlige black mask fra Neutriherb er et innovativt produkt, som takket være dens sammensætning af trækulspulver, havreekstrakt og aloe vera ekstrakt, kan give dig en dybderensning af dine porer, uden at irritere huden eller forårsage inflammation.

Denne black mask, vil ved brug kunne trække skidt, snavs og hudorme ud fra dine porer. Det eneste du skal gøre, er at lade den tørre ind på dit ansigt og derefter trække den af – så vil du kunne se hvordan skidtet og snavset sidder på masken bagefter og pludselig ikke længere er i dit ansigt.

Denne innovative black mask, bruger en effektiv vakuum teknik. Når huden er blevet renset med varmt vand, vil skidtet i porerne være blevet løsnet og porerne vil være åbnet en smule. Dette gør at masken kan få fat i skidtet og takket være aloe vera ekstraktet, efterlade huden friskere og samtidig virke fugtgivende.

Anvendelse

step1

Først renser du huden med varmt vand.

step2

Herefter påfører du masken på det ønskede område.

step3

Efter påførelse venter du 15-25 minutter til masken er tør. Du kan herefter pille masken af – start fra bunden og træk opad.

step4

Når du har trukket masken af, bør du vaske din hud igen med varmt vand, og påføre en beskyttende dagcreme.

Ingredienserne

Denne black mask er sammensat af naturlige ingredienser. Derudover er der ingen syntetiske materialer i masken, så din hud ikke tager skade ved brug. Den aktive ingrediens i denne maske er:

aktivt kul
Aktivt kul:
Aktivt kul har en lang række absorberende effekter, som sørger for at denne black mask kan få fat i skidtet og hudormene i porerne. Derudover har aktivt kul også den egenskab, at den kan hjælpe med at regulere talgproduktionen, for at hjælpe mod fremtidige hudorme eller akne.

Den fulde ingrediensliste er: Aqua Water, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Kaolin, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Charcoal Powder, Phenoxyethanol, PVP, Xanthan Gum, Parfum, Ethylhexylglycerin, Hamamelis Virginiana Water, Glycerin, Citric Acid, Fucus Vesiculosus Extract, Maris Sal, Laminaria Japonica Extract

Ofte stillede spørgsmål

- Hvor længe går der før jeg kan se resultater?
Du vil kunne se resultater med det samme du har taget den første omgang black mask af. Hvis du kigger på den brugte maske, vil du tydelige kunne se hudormene og skidtet, som masken har fjernet.

- Hvordan skal jeg bruge den?
Først skal du rense dit ansigt med varmt vand. Herefter påfører du din black mask og venter til den tørrer. Når masken er tør kan du fjerne den ved at pille nedefra og op. Når du har fjernet den bør du påføre en beskyttende ansigtscreme for at passe på din hud. Som mand, hvis du har skæg, bør du undgå at få masken i skægget, da dette kan rive hårene ud. Det samme gælder for kvinders øjenbryn og lignende.

- Er der nogle bivirkninger?
Da denne maske er lavet af 100% naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger ved brug af masken. Dog bør du lige tjekke ingredienslisten for at sikre dig at du ikke har nogle allergier over for nogle af ingredienserne.

- Kan jeg bruge andre hudplejeprodukter på samme tid?
Da ingredienserne kun er naturlige, er der ingenting galt i at bruge andre hudplejeprodukter på samme tid som du bruger din black mask. Vi anbefaler at bruge et serum med kollagen efter brug, for at udjævne og krympe størrelsen på dine porer.

- Hvor tit bør jeg bruge min black mask?
Det anbefales at bruge masken 2-3 gange om måneden, alt efter din hud type. Har du forholdsvis normal hud kan du godt bruge den tre gange, men er din hudtype mere sensitiv, bør du kun bruge den 2 gange om måneden.

- Er denne black mask velegnet til veganere eller blevet testet på dyr?
Producenten af masken, har forsikret os at den aldrig er blevet testet på dyr. De har blandt andet et certifikat fra GMPC, som siger at denne black mask ikke er blevet brugt i dyreforsøg. Derudover er den velegnet til brug af veganere takket være dens naturlige ingredienser.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
0 Stjerner
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person