Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Neutriherb Blackhead Removal Mask | Black Mask mod hudorme

Neutriherbs Blackhead Removal Mask er et innovativt, nyt hudplejeprodukt, som kan give dig en effektiv rensning af dine porer, ved at fjerne skidt og urenheder, som har samlet sig. Denne black mask påføres blot på ansigtet og når masken er tør trækkes den af, og samtidig trækker den alt skidtet og hudormene ud af dine porer, helt uden at irritere dem.

  • Fjerner stædige hudorme og skidt fra porerne
  • Giver en dyb rensning af porerne
  • Fjerner døde hudceller
  • Kan både bruges i ansigtet og på kroppen
  • 100% naturlig black mask
  • Nem at påføre
  • 10-12 masker i hver 60 ml. bøtte

Denne black mask er ikke kun god til at fjerne hudorme og skidt, men takket være dens lindrende ingredienser, vil du ikke opleve nogle former for irritation eller inflammation i porerne efter brug – det sørger det høje indhold af Aloe Vera ekstrakt for.

Type: Maske
Størrelse: 60 ml
Mængderabat
køb 2Spar 10%
køb 3+Spar 20%

Tilføj til kurv

E-mærket Webshop
Du kan derfor handle trygt hos os.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

På lager
Bestil før 17:00 for ekspedition samme dag.

Køb nu – betal om 14 dage
Betal først om 14 dage med Klarna Faktura.

Bedste kvalitet
Består kun af kvalitetsingredienser.

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Neutriherb Blackhead Removal Mask

Den naturlige black mask fra Neutriherb er et innovativt produkt, som takket være dens sammensætning af trækulspulver, havreekstrakt og aloe vera ekstrakt, kan give dig en dybderensning af dine porer, uden at irritere huden eller forårsage inflammation.

Denne black mask, vil ved brug kunne trække skidt, snavs og hudorme ud fra dine porer. Det eneste du skal gøre, er at lade den tørre ind på dit ansigt og derefter trække den af – så vil du kunne se hvordan skidtet og snavset sidder på masken bagefter og pludselig ikke længere er i dit ansigt.

Denne innovative black mask, bruger en effektiv vakuum teknik. Når huden er blevet renset med varmt vand, vil skidtet i porerne være blevet løsnet og porerne vil være åbnet en smule. Dette gør at masken kan få fat i skidtet og takket være aloe vera ekstraktet, efterlade huden friskere og samtidig virke fugtgivende.

Anvendelse

Først renser du huden med varmt vand.

Herefter påfører du masken på det ønskede område.

Efter påførelse venter du 15-25 minutter til masken er tør. Du kan herefter pille masken af – start fra bunden og træk opad.

Når du har trukket masken af, bør du vaske din hud igen med varmt vand, og påføre en beskyttende dagcreme.

Ingredienserne

Denne black mask er sammensat af naturlige ingredienser og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier, parabener eller parfumer. Derudover er der ingen syntetiske materialer i masken, så din hud ikke tager skade ved brug. De tre primære, aktive ingredienser i masken er:

Aktivt kul:
Aktivt kul har en lang række absorberende effekter, som sørger for at masken kan få fat i skidtet og hudormene i porerne. Derudover har aktivt kul også den egenskab, at den kan hjælpe med at regulere talgproduktionen, for at hjælpe mod fremtidige hudorme eller akne.
Havreekstrakt:
Denne fantastiske ingrediens indgår i denne black mask, da den har evnen til at hjælpe med at penetrere huden, så den fugt som masken efterlader i huden kommer ned i de dybe lag og dermed både varer længere tid og giver en mere effektiv pleje af din hud.
Aloe Vera ekstrakt:
Aloe Vera har altid været kendt for sin evne til ikke kun at pleje din hud, men også dit generelle helbred. Den er med i denne black mask, for at hjælpe med at hydrere og pleje huden, når de døde hudceller og hudormene er blevet fjernet.

Den fulde ingrediensliste er: Vand, Glycerin, Avena Sativa (Havre) peptid, Rosmarinus Officinalis (Rosemarin) Blad Oil, pantotensyre, Calendula Officinalis Blomsterekstrakt, Aloe Barbadensis Leaf Ekstrakt, Citrus aurantifolia (Citron) Peel Ekstrakt, Citrus Grandis (Grapefrugt) Frø ekstrakt, Retinol, tocopherylacetat, Carbon Black, Phenoxyethanol,

Ofte stillede spørgsmål

- Hvor længe går der før jeg kan se resultater?
Du vil kunne se resultater med det samme du har taget den første maske af. Hvis du kigger på den brugte maske, vil du tydelige kunne se hudormene og skidtet, som masken har fjernet.

- Hvordan skal jeg bruge den?
Først skal du rense dit ansigt med varmt vand. Herefter påfører du masken og venter til den tørrer. Når den er tør kan du fjerne den ved at pille nedefra og op. Når du har fjernet den bør du påføre en beskyttende ansigtscreme for at passe på din hud.

- Er der nogle bivirkninger?
Da denne maske er lavet af 100% naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger ved brug af masken. Dog bør du lige tjekke ingredienslisten for at sikre dig at du ikke har nogle allergier over for nogle af ingredienserne.

- Kan jeg bruge andre hudplejeprodukter på samme tid?
Da ingredienserne kun er naturlige, er der ingenting galt i at bruge andre hudplejeprodukter på samme tid. Vi anbefaler at bruge et serum med kollagen efter brug, for at udjævne og krympe størrelsen på dine porer.

- Hvor tit bør jeg bruge den?
Det anbefales at bruge masken 2-3 gange om måneden, alt efter din hud type. Har du forholdsvis normal hud kan du godt bruge den tre gange, men er din hudtype mere sensitiv, bør du kun bruge den 2 gange om måneden.

- Er masken velegnet til veganere eller blevet testet på dyr?
Producenten af masken, har forsikret os at den aldrig er blevet testet på dyr. De har blandt andet et certifikat fra GMPC, som siger at denne black mask ikke er blevet brugt i dyreforsøg. Derudover er den velegnet til brug af veganere takket være dens naturlige ingredienser.

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her


Skriv en anmeldelse