emaerket

Carbonated Bubble

100g Lermaske | Boblende lermaske mod urenheder

Se mere
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler
 • Naturligt Produkt

 • Ikke Testet På Dyr

 • Autentisk Produkt

 • Parabenefri

Hvad er Carbonated Bubble Clay Mask?

Carbonated Bubble Clay Mask er en ny trend på skønhedsmarkedet, som har spredt sig på sociale medier som en steppebrand. Ved at kombinere den sjove oplevelse det er at masken bobler i dit ansigt med de detoxende egenskaber fra naturligt ler, er denne maske blevet den primære løsning for både mænd og kvinder som ønsker at rense deres fedtede hud. At bruge denne maske skal ikke føles som blot endnu et trin i din skønhedsrutine, men burde i stedet være en sjov og unik oplevelse du kan prøve med dine venner der også har fantastiske effekter på din hud.

Hvordan virker det?

Carbonated Bubble Clay Mask har to primære formål. Det første formål er at rense huden og fjerne fedt, skidt og olie fra porerne. Dette opnås ved at udnytte de velkendte detoxende egenskaber fra ler og vulkansk aske, til at opnå frisk, renset og sund hud. Det andet formål er at give en sjov og unik oplevelse til brugeren. Dette opnås ved at tilføje kulsyrebobler til masken, som får den til at skumme og boble. Denne effekt er der ikke kun for sjov, men eftersom effekten opnås med teknikker der minder om oxygen-terapi indeholder masken også antiagende egenskaber.

Anvendelse

Det er lige så nemt som det er sjovt at bruge Carbonated Bubble Clay Mask fra Neutriherb. Du skal blot følge disse simple instruktioner:

 1. Efter at have vasket dit ansigt, skal du blot fordele masken jævnt med den medfølgende spatel. Undgå at påføre den for tæt på øjnene, næseborene og læberne.
 2. Efter 2-5 minutter vil masken begynde at skumme og boblerne vil komme frem.
 3. Efter omkring 10 minutter, bør du fjerne masken med spatlen og rense huden med lunkent vand.
 4. Brug 2-3 gange om ugen

Ingredienser

Naturligvis er Carbonated Bubble Clay Mask kun så god og effektiv som de ingredienser den indeholder. Herunder finder du nøgleingredienserne i masken:

Vulkansk jord
Vulkansk Aske
Vulkansk aske er meget absorberende og er kendt for dens evne til at trække toksiner ud af huden, ligesom den er kendt for sine plejende og helende fordele og evne til at reducere skinnende hud.
Bentonit
Bentonit
Bentonit er kendt for at kunne absorbere talg, fjerne urenheder fra huden og hjælpe med at forebygge at porerne tilstoppes. Det er en ingrediens som ofte ses i masker til fedtet hud.
Bobler skabt af kulsyre
Kulsyrebobler
Kulsyreboblerne giver blide masserende egenskaber til porerne og hjælper med at trække fedt og skidt ud fra dybt nede i porerne. Denne ingrediens er også ansvarlig for den skummende og boblende effekt.
Hyaluronsyre
Hyaluronsyre
Hyaluronsyre er kendt for at kunne hjælpe med at hydrere og opfriske træt og tør hud og hjælpe med at balancere fugtniveauerne, hvilket giver blød og fugtet hud

Herunder finder du den fulde ingrediensliste i Neutriherb Carbonated Bubble Clay Mask:

Aqua, Glycerin, Volcanic Soil, Propylene Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Bentonite, Dimethicone, Ethyl Perfluorobutyl Ether, Trehalose, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Sargassum Fusiforme Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Menthol, Phenoxyethanol, Parfum.