emaerket

Øjenpleje

Juster din søgning

Det er vigtigt at bruge øjenpleje produkter og pleje dig selv på den bedst mulige måde for at give de vigtige dele af dit ansigt det ekstra boost de fortjener. Hos Lé Luna tilbyder mange af vores luksuriøse, naturlige øjenpleje produkter anti-ageing egenskaber, som kan hjælpe dig med at opnå en frisk og ungdommelig udstråling.
Det er vigtigt at bruge øjenpleje produkter og pleje dig selv på den bedst mulige måde for at give de vigtige dele af dit ansigt det ekstra boost de fortjener. Hos Lé Luna tilbyder mange af vores luksuriøse, naturlige øjenpleje produkter anti-ageing egenskaber, som kan hjælpe dig med at opnå en frisk og ungdommelig udstråling.
Vis som
Sorter efter

Øjenpleje er vigtig mod poser under øjnene

Poser under øjnene optræder som en del af den naturlige ældningsproces, når kollagen og elastin i bindevævet i huden bliver svage og bryder ned på grund af ændringer i fibroblaster, der producerer kollagen og elastin og det er derfor vigtigt med den rette øjenpleje

For at bekæmpe poser under øjnene der kan være forårsaget af faktorer som for megen eksponering for sollys eller barske miljøer, rygning, brug af visse lægemidler, overdreven stress, pludselig vægttab, tab af E-vitamin, og genetisk disposition er den rette øjenpleje helt vital.

Gode råd til den rette øjenpleje

Brug den rigtige øjenpleje hver morgen og aften for at hjælpe med at holde din hud hydreret og bekæmpe sorte rander under øjnene og poser under øjnene. Korrekt hydreret hud kan hjælpe med at reducere poser under øjnene og sorte rander under øjnene, og du får et mere ungdommeligt look.

Som øjenpleje kan du benytte rynke creme indeholdende hydroxy syrer, kobber peptider, retinol eller kinetin. Disse produkter indeholder ingredienser, der arbejder ved at hjælpe med at stimulere produktionen af kollagen.*

Brug solcreme på dit ansigt hver dag. Solen bidrager betydeligt til hudens aldring, rynker og poser under øjnene. Beskyttelse din hud med den rette øjenpleje der hjælper mod UV-lys kan forebygge dannelsen af nye rynker, samt hjælpe med at bekæmpe de rynker du allerede har.

Sådan bekæmper du poser under øjnene

Fordi huden under og omkring øjnene er så tynd, og tegn på skader såsom alder pletter, fine linjer og rynker er særligt almindelige er det ingen skam at købe øjenpleje. Dette rette øjenpleje hjælper dig med at se og føle dig yngre end du egentlig er. Øjenpleje og livsstilsændringer kan hjælpe huden med at tone og glatte huden samt at bekæmpe rynker og poser under øjnene og sorte rander under øjnene. Vi har derfor mange slags creme til poser under øjnene, eller ting som rynker eller mørke rande.

Den perfekte øjenpleje, kan hjælpe dig forynge dit ansigt og giver en mere ungdommeligt look. Brug en anti-aging rynke creme hver aften inden sengetid. Selv om der er snesevis af øjencremer på markedet designet til at bekæmpe fine linjer og rynker, er ikke alle er lavet ens. For de bedste resultater, anbefaler vi at du benytter en anti-aging øjencreme eller en creme til poser under øjenene der indeholder effektive ingredienser som ceramider, hyaluronsyre, retinol, antioxidant vitaminer E og C, eller neuropeptider. Det fugter huden omkring øjnene efter du har fjernet din makeup er vigtigt i form af øjenpleje. Vi gør desuden opmærksom på at resultaterne kan variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser.

Øjenpleje hjælper når du bruger makeup for at undgå poser under øjnene sorte rander under øjnene. Derfor, når du fjerner makeup i området omkring øjet, vil du opleve at dette område er tilbøjelig til tørhed på grund af makeup fjernere.

Tør hud er meget sårbar over for rynker og kan forårsage poser og sorte rander under øjnene, og derfor kan fugtgivende produkter hjælpe med at bekæmpe rynker under øjnene. Umiddelbart efter fjernelse af makeup, bør du fugte hele ansigtet og være mere opmærksom på området omkring øjnene ved rynker i ansigtet, og når du anvender creme til poser under øjnene og sorte rander under øjnene. At få nok søvn forhindrer også hævelser omkring øjnene og dannelse af rynker ved at reducere belastningen af øjnene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev