emaerket

Oligo.DX

150ml Gel | Appelsinhud behandling

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Oligo DX?

Oligo DX er en creme som hjælper med at fjerne væske og toksiner fra huden som sidder fast til lymfesystemet. Ved at gøre dette kan du få hjælp til at reducere og bekæmpe din appelsinhud. Toksinerne elimineres gennem nyrerne og tømmes gennem vandledning. Da urin indeholder mange metaboliske giftstoffer, vil du lejlighedsvis kunne komme til at opleve at din urin bliver mørkere. Udover de æstetiske fordele ved at komme af med appelsinhud, vil Oligo DX også hjælpe dig ved at rense og afgifte huden, så du får en generelt sundere hud.

Teknologien bag Oligo DX

DS Laboratories står bag den banebrydende teknologi, der anvendes i Oligo DX. De har anvendt en patenteret nanosomteknik, som har været med til at gøre denne anti appelsinhuds creme verdensberømt. De unikke aktive ingredienser kan trænge dybt ned i huden og give en unik, kraftfuld virkning. Nanosomteknikken går ud på at indkapsle de aktive ingredienser i helt små mikrokugler kaldet nanosomer. Disse nanosomer er mange gange mindre end vores hud og kan derfor trænge ind i de dybeste lag i huden, hvor de langsomt arbejder i op til 14 timer for at skabe en effektiv og permanent løsning til appelsinhud. Denne teknik har mange gange vist sig utroligt effektiv og har hjulpet tusindvis af kvinder med at slippe af med appelsinhud. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultater variere fra person til person.

Sådan bruger du Oligo DX

Intensiv Behandling
Påfør Oligo DX på det ønskede område efter et brusebad. For en mere intensiv behandling bør du påføre cremen på det ønskede område to gange om dagen i stedet. Brug rigeligt af cremen for at sikre dig at hele området er dækket. Undgå at bruge andre typer af fugtgivende lotions samtidig, da de kan påvirke absorberingen og effekten af Oligo DX.
Forebyggende Behandling
Når du er sluppet af med din appelsinhud, anbefales det stadig at du en gang i mellem gennemgår en forebyggende behandling. Du bør altså 2-3 gange om året gennemgå en behandling over en 30-dages perioder for at sikre dig at din appelsinhud ikke vender tilbage.

100% naturlige ingredienser

Det er vigtigt at være opmærksom på at kvinder kan opleve mørkere urin ved brug af Oligo DX. Det sker fordi at kroppen rensen for giftstoffer og fedt som tidligere har siddet fast under huden. Det er altså på ingen måde farligt og hvis du oplever det kan du være helt rolig. Oligo DX består kun af naturlige ingredienser og kan hjælpe dig med at slippe af med uønsket appelsinhud helt uden bivirkninger. Vi anbefaler alligevel at du lige tager et kig på ingredienslisten inden brug for at sikre dig at du ikke er allergisk over for de naturlige ekstrakter i cremen. De naturlige ingredienser er: Vand, Glycerin, isopropylmyristat, caprylsyre / caprintriglycerid, Steareth 10, cyclopentasiloxan, Dimethiconol, Glycerel stearat, PEG-30 stearat, triethanolamin, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Acacia Senegal Gum, hydrolyseret casein, Buylene Glycol, vedbend (Hedera helix) ekstrakt, Butcherbroom (Ruscus aculeatus) Root Extract, Carrageenan (Chondrus Cripus), Koffein, Lecithin, tripeptid-1, serin, atelokollagen, algin, maltodextrin, propylenglycol, acrylater / C10-30-alkylacrylat Crosspolymer, carnitin, Escin, natriumcitrat , Xanthan Gum, dinatrium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.