emaerket

Ortte Tea Body Scrub for Acne

200g | Body scrub

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Örtte Natural™ Body Scrub mod akne

Den lækre og naturlige Örtte Natural™ Body Scrub mod akne kan hjælpe dig med at bekæmpe din irriterende akne-ramt hud. Hvis du samtidig gerne vil se din hud gløde med et fast og glat udseende, er du kommet til det rigtige sted. Lelunas udvalg af Teatox Body Scrubs fra Örtte Natural™ kan hjælpe dig til at få en flot og ungdommelig hud. Örtte Natural™ Body Scrub mod akne, arbejder dybt nede i hudens lag for at hjælpe med rense, exfoliere og nedsætte talgproduktionen for at hjælpe med at give dig en renere hud. Den kan samtidig fremme hudens naturlige kollagenproduktion som kan hjælpe dig med at få et mere ungdommeligt og mere glødende udseende.*

Örtte Natural™ Body Scrub mod akne er altså det perfekte våben til dig som ønsker hjælp til at bekæmpe dine hudproblemer og samtidig give din hud et nyt og friskt pust, for en mere glødende og strålende udstråling. Det er en lækker metode til at hjælpe med at få en glat, ungt-udseende og blød, sund hud uden at skulle betale i dyre domme for spaophold og lignende. Med Örtte Natural™ Body Scrub mod akne får du en luksuriøs behandlingsoplevelse af professionel kvalitet i dit eget hjems trygge rammer. Scrubben er lavet på naturlige ingredienser som alle er kendt for at have individuelle sundhedsmæssige fordele samt at kunne hjælpe med at bekæmpe hudproblemer såsom akne og eksem. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultater variere fra person til person.

Sådan bruger du Örtte Natural™ Body Scrub mod akne

Örtte Natural™ Body Scrub mod akne er super enkelt at anvende, og du skal såmænd ikke have nogen form for professionel erfaring for at bruge det her produkt. For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi alligevel at du følger de herunder givne anvisninger:

1Step

mouth

Vi anbefaler at bruge din scrub sammen med dine almindelige baderutiner. Gør din hud klar, ved at vaske den grundigt i badet.

2Step

image of timer

Tag en lille håndfuld Örtte Natural™ body scrub, og skrub i cirkulære bevægelser. Skrub dig ekstra grundigt ved problemområderne.

3Step

brighter smile

Efter påførelsen skal du lade den sidde i 5-10 minutter, så de aktive ingredienser kan trække ind i huden.

4Step

brighter smile

Rens herefter grundigt med rent vand og nyd en frisk og eksfolieret hud. Du kan med fordel efterbehandle med en god lotion.

Det anbefales at anvende scrubben 2-3 gange om ugen for at opnå de mest optimale resultater og få den hud du drømmer om.

Ingredienserne

Ingredienserne i Örtte Natural™ Body Scrub mod akne er alle 100% naturlige. De indeholder hver i sær en specifik egenskab som bidrager til body scrubbens samlede egenskaber. Ingredienserne er som følger:

Grøn Te
Grøn te indeholder et væld af antioxidanter, som kan hjælpe med at beskytte huden mod frie radikaler.
Flager af Havsalt
Havsalt indeholder cirka 60 forskellige naturlige mineraler, som er sunde for din hud.
Aloe Vera
Aloe vera har en plejende og blødgørende effekt og kan pleje dine hudceller for flot og sund hud.
Granuleret Sukker
Granuleret sukker kan hjælpe dig med effektivt at bekæmpe døde hudceller.
Honning
Honning virker antiinflammatorisk og er med til at bekæmpe infektioner, som kan irritere huden.
Mandelolie
Mandelolie gør at huden bliver blødere og mere tonet. Derudover har olien også evner der kan hjælpe med at bekæmpe rynker og fine linjer.
Citronekstrakt
Citronekstrakt er et effektivt middel til at bekæmpe akne, og kan derudover også hjælpe med at tone huden.
Kaolin Ler
Kaolin-ler kan hjælpe med at gøre huden blødere og renser samtidig huden for urenheder.

Sikkert og naturligt

Da der som nævnt tidligere ikke er unaturlige og skadelig kemikalier i Örtte Natural™ Body Scrub mod akne men kun 100% naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger ved brug af produktet. Vi anbefaler dog alligevel at du læser den fulde ingrediensliste igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle at de naturlige ingredienser. Det at det kun er naturlige ingredienser betyder ligeledes at du også nemt kan anvende produktet selvom du har problemer med meget følsom hud.