emaerket

Ortte Tea FACE Scrub

100g | Ansiktsscrub

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Örtte Natural™ Face Scrub

Örtte Natural™ Face Scrub kan arbejde dybt nede i hudens lag for at hjælpe med at eksfoliere, rense og modvirke tegn på ældning for at hjælpe med give dig en smuk og ungdommelige, ren hud. Den kan samtidig fremme hudens naturlige kollagenprodukt som kan hjælpe dig med at få mere ungdommelig og glødende hud.

Ikke nok med at Örtte Natural™ Face Scrub er effektiv - den er også helt ufarlig at anvende. Da ingredienserne i produktet kun er 100% naturlige, betyder det at når du bruger den, kan du undgå at udsætte din hud for usunde kemikalier og den kan altså ikke bare blive flot og glat - men også helt sund og uden skader fra kemikalier. Den naturlige oplevelse kan samtidig være med til at give dig en fantastisk afslappende følelse. Örtte Natural™ Face Scrub kan give dig en oplevelse som kan sammenlignes med luksuriøse behandlingsoplever af professionel kvalitet i f.eks. en spa - og det endda i dit eget hjems trygge rammer. Scrubben er lavet på naturlige ingredienser som hver i sær er kendt for at have individuelle fordele og til sammen gør det muligt at lindre problemer såsom rynker og eksem. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne dog variere fra person til person.

Sådan bruger du Örtte Natural™ Face Scrub

Den er super simpel at anvende. De naturlige ingredienser og produktets sammensætning gør, at det ikke er nødvendigt at have nogen form for professionel erfaring med hudplejeprodukter for at kunne anvende dette simple produkt. Du skal blot følge de herunder angivne anvisninger:

1Step

mouth

Vi anbefaler at du anvender din Örtte Natural™ ansigtsscrub sammen med dine almindelige baderutiner. Start med at gøre dit ansigt fugtigt.

2Step

image of timer

Nu skal du tage en håndfuld ansigtsscrub og skrub den ind i bløde, cirkulære bevægelser.

3Step

brighter smile

Efter påførelsen af Örtte Natural™ ansigtsscrub skal du lade den sidde i 5-10 minutter. Nyd den skønne duft i mellemtiden.

4Step

brighter smile

Rens herefter grundigt dit ansigt med rent vand og nyd en skøn, ren og lækker eksfolierede hud. Afslut med en god ansigtscreme.

Det anbefales at anvende scrubben 2-3 gange om ugen for at opnå de mest optimale resultater og få den hud du drømmer om.

Ingredienserne i Örtte Natural™ Face Scrub

Det naturlige ingredienser i Örtte Natural™ Face Scrub er grundstenene i dens effektive egenskaber. Hver af ingredienserne har deres specifikke egenskab som til sammen danner Face Scrubbens samlede egenskaber. De naturlige ingredienser er som følger:

Jojobaolie
Jojobaolien har en dejlig blødgørende effekt på din hud og kan hjælpe mod tilstoppede hårsække og dermed akne.
Hybenolie
Hybenolie indeholder Omega 3 og 6, som kan hjælpe dig med at reparere brudte cellemembraner og væv i huden.
Patchouliolie
Patchouliolie kan hjælpe til at modvirke poser og hævelser under øjnene. Desuden er den meget effektiv mod tør og irriteret hud.
Rosenolie
Rosenolie er en særdeles effektiv ingrediens mod tør og rynket hud og besidder desuden en dejlig duft.

Sikkert og naturligt

Som tidligere nævnt er der ingen unaturlige og skadelige kemikalier i Örtte Natural™ Face Scrub, hvilket betyder at de 100% naturlige ingredienser ikke giver produktet nogle kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel altid at læse den fulde ingrediensliste igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk for for nogle af ingredienserne i produktet. Det at det kun er naturlige ingredienser, betyder ligeledes at du sagtens kan anvende produktet selvom du har meget sensitiv hud.