emaerket

DAY

50ml Creme | Økologisk dagscreme

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er People for Plants dagcreme?

People for Plants dagcreme er en del af et økologisk hudpleje sæt, som er en rig creme, der er fuld af næringsstoffer som kan fugte og give balance til din hud hele dagen. Denne dagcreme er lavet af naturlige ingredienser fremskaffet med ansvarlighed. Den kan derfor også være velegnet til brug af vegetarer og veganere. På grund af de naturlige ingredienser kan den anvendes af alle hudtyper, selv dem der lider af eksem og akne. Denne dagcreme kan fugte dybt ned i hudens lag og kan give dig en blød og glat hud og kan bæres under make up. I løbet af dagen kan din hud blive tør på grund af de elementer i luften, som kan forårsage tab af elastin i huden. Når elasticiteten er tabt kan huden ikke vende tilbage til sin sædvanlige form og din hud vil for alvor kunne begynde at tage sit præg af og vise tegn på aldring. People for Plants er økologisk hudpleje og indeholder antioxidanter som kan være i stand til at hjælpe med at bekæmpe dagligdags toksiner så din hud kan forblive frisk. Hvis du lider af akne, vil du opdage, at denne dagcreme kan hjælpe med at berolige inflammation uden at din sarte hud udtørrer.

Økologisk hudpleje fra People for Plants - Dag creme

De essentielle fedtsyrer i People for Plants dagcreme kan være fremragende til at styrke hudens elasticitet og forhindrer rynker. De afgiftende egenskaber kommer fra Shea, Macadamia, gingko og jojoba og kan hjælpe dig til at bekæmpe acne og miljømæssige elementer i luften. I mange år er disse ingredienserne blevet anvendt i forskellige præparater for at hjælpe folk med hudlidelser.

Sådan bruger du denne dagscreme

For at få mest ud af din økologiske hudpleje skal du:

Bruge den regelmæssigt: helst morgen og aften

Rense huden før brug. Påfør med cirkulære bevægelser.

Brug den i hele ansigtet og også gerne på halsen.

Resultater med økologisk hudpleje dagcreme

Folk, der har brugt People for Plants dagcreme vil ikke kun kunne mærke en forskel selv, men også opleve at de bliver rost for deres glatte hud og strålende glød.

Det er blevet vurderet, at på længere sigt kan hudpleje produkter, som indeholder kemiske præparater, forårsage skader på huden og miljøet. People for Plants dagcreme indeholder ingen kemikalier og er derfor et naturligt produkt. Huden, finder det lettere at tolerere og udnytte naturlige ingredienser og kan hurtigere give dig resultater uden bivirkninger - uanset din hudtype. De essentielle fedtsyrer er klinisk bevist til, at kunne hjælpe med at opretholde elasticiteten i længere tid, hvilket er noget, der kan reducere rynker som vi bliver ældre.

Hvornår kan man se resultater?

Med People for Plants dagcreme vil du kunne mærke fra første påføring, at huden kan blive fugtet i dybden. Hvis du ønsker at bruge økologisk hudpleje som en del af din rutine for at bekæmpe hudlidelser som akne, så vil du først kunne bemærke resultater i løbet af nogle dage, da problem hud skal have tid til at fordøje. Det er vigtigt, at du forsætter brugen af dagcreme, så din hud konsekvent kan blive vedligeholdt og næret. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne dog variere fra person til person.