emaerket

FACE

75ml Scrub | Økologisk ansigtspeeling

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Naturlig face scrub

People for Plants face scrub er lavet til at kunne være en effektiv, blid og miljøvenlig måde at skrubbe urenheder og døde hudceller væk. Denne face scrub har vist sig at kunne bidrage til at revitalisere huden og kunne forbedre blodcirkulationen til bedre hud-sundhed.

Der har på det seneste været en masse klager i lande som Amerika, hvor mange skønhedsprodukter bliver lavet. Der er blevet klaget over brugen af mikro korn og brug af plast i rengørings- og hudplejeprodukter, der nu har ført til, at det bliver helt forbudt. Mikro kornene eller perler er blevet bevist at kunne forårsage skade på huden. People for Plants face scrub er derfor fri for mikroperler, og gør det i stedet muligt at kunne eksfoliere uden behov for ingredienser, der kan være skadelige for huden og miljøet. Denne face scrub er kraftig nok til at kunne fjerne døde hudceller, men omsorgsfuld nok til at kunne fugte og revitalisere huden.

People for Plants face scrub – en naturlig måde at eksfoliere huden på

Flere og flere mennesker nyder godt af at eksfoliere deres hud, som kan frigive den nye hud nedenunder - men hvad de fleste ikke ved, er, at mange moderne produkter også indeholder kemikalier, der kan tørre hud ud og reducere elasticiteten i huden. Dette kan føre til for tidlig aldring af huden. Selvom eksfoliering kan hjælpe med at frembringe den nyere hud, under de døde hudceller - kan det have en negativ effekt hvis det er beskadiget af kemiske produkter. People for Plants face scrub kan give dig alle fordelene ved eksfoliering uden disse ovenstående ulemper og hjælpe dig med at se frisk ud, føle dig fugtet og forynget blot ved brug af denne face scrub tre gange om ugen!

Resultater med facce skrub

People for Plants face scrub kan fjerne døde hudceller ved hjælp af naturlig peeling. Dette lyder barsk, men det er en nødvendig proces for dit udseende. Du opnår alle disse fordele:

  • Den kan reducere pletter og urenheder
  • Kan rense tilstoppede porer uden at udtørre huden
  • Kan gøre synlige hudorme mindre
  • Kan hjælpe mod hyperpigmentering
  • Kan hjælpe mod tør hud
  • Kan gøre hudens elasticitet bedre
  • Kan reducere rynker

Sådan bruger du face scrub

Brug face scrub mindst 3 gange i ugen, mere hvis nødvendigt. Kør forsigtigt i cirkulære bevægelser ved påføring og du behøves ikke trykke hårdt!

Skyl din hud med koldt vand efter, da det lukker porerne og sikre derfor, at du ikke får toksiner ind under huden

Hvornår kan man se resultaterne med face scrub?

Så snart du begynder at bruge face scrub fra People for Plants vil du kunne bemærke, at din hud kan se genoplivet og forfrisket ud. Hvis du har problem hud, som bumser eller andet, kan der måske gå et par dage, før du kan se, at din hud langsomt kan blive fri fra de tydelige pletter og en reduktion i inflammation. Du kan fortsætte brug, selv når problemet er blevet løst, så du kan få et vedvarende resultat. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne dog variere fra person til person.