Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

People for Plants COMBO (5 products) Hudplejepakke

1,445.00 kr.
Du sparer:   346.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

People for Plants

People for Plants er et australsk certificeret økologisk hudplejebrand. For at kunne give dig og resten af verdens befolkning de sikre, effektive og økologiske hudplejeprodukter, har de gennemsøgt alverdens afkroge efter naturlige ingredienser, som de nu har samlet i en enestående og unik hudplejeserie.

Produktionen af disse produkter foregår under kun de mest specifikke og strike økologiske reguleringer. Det betyder at du kan vide dig helt sikker på, at når du anvender dette produkt, har naturen ikke lidt unødvendig overlast for at du kan stå med produktet i hånden. Derudover kan du også vide dig sikker på at din hud ikke lider nogen overlast, da udeladelsen af syntetiske materialer i produkterne betyder at din hud ikke vil tage skade.

Produkterne i pakken

Hvis du køber denne pakke, vil du ikke kun få de perfekte økologiske redskaber til at pleje din hud på bedste vis. Du vil samtidig også kunne spare 436,- i forhold til hvis du bare købte produkterne hver for sig! De økologiske hudpleje produkter som findes i denne eksklusive pakke er:

People for Plants - Cleanser
Denne cleanser er en blid økologisk cleanser, som kan rense din hud for skidt og makeup rester.
Læs mere her

People for Plants – Face Scrub
Denne økologiske face scrub kan dybderense og eksfoliere din hud effektivt og naturligt. Brug den én til to gange om ugen.
Læs mere her

People for Plants – Dagcreme
Denne økologiske dagcreme kan beskytte din hud fra udefrakommende skidt og urenheder i løbet af dagen. Vi anbefaler at bruge den hver morgen efter rensning af din hud.
Læs mere her

People for Plants - Natcreme
Den økologiske natcreme er en lækker creme til at beskytte din sårbare hud mens du sover. Vi anbefaler at bruge den hver aften inden du går i seng.
Læs mere her

People for Plants - Øjencreme
Den økologiske øjencreme i pakken er til at hjælpe med at beskytte den sarte, tynde hud under din øjne. Vi anbefaler at bruge den hver morgen for bedste resulat.
Læs mere her

Økologisk og uden kendte bivirkninger

People for Plants produkterne er som tidligere nævnt, alle 100% økologisk produceret, hvilket betyder at du ikke vil kunne opleve nogle uønskede bivirkninger ved at bruge dette naturlige produkt.

Sådan bestiller du

Det er super nemt at bestille denne pakke. Du skal blot lægge den i kurven i toppen af siden og derefter gå til kassen hvor du blot skal udfylde leveringsadresse og vælge en betalingsmetode, så kan hele hudplejepakken være hos dig i morgen, hvis du vælger dag-til-dag levering.

Har du spørgsmål til bestilling, produkterne eller bare generelt er du velkommen til at kontakte os på telefon, livechat eller e-mail hvor vi sidder klar til at svare på spørgsmål hver dag mellem 10 og 18.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
1 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Det er satme et godt tilbud. Jeg har altid købt deres dag og natcremer og øjencremen, men nu kan jeg få cleanseren og face scrubben til samme pris. Er meget glad for at de har lavet dette tilbud.
*Resultater kan variere fra person til person