Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

CLEANSER & MAKEUP Remover Cleanser 120ml Cleanser | Økologisk makeup fjerner


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er People for Plants makeup fjerner?

People for Plants makeup fjerner er et naturligt 2-i-1 produkt, som passer til alle hudtyper. Den er i stand til at fjerne makeup rester og urenheder, som huden opsamler i løbet af dagen. Den kan endda fjerne vandfast makeup! Det giver ingen mening at rense din hud med skrappe produkter, når du kan rense den med et naturligt produkt. Denne makeup fjerner indeholder ingen skrappe kemikalier.

Makeup fjerner til alle hudtyper

People for Plants makeup fjerner er ikke ”bare” en makeup fjerner. Den kan også fjerne skidt, snavs og urenheder i huden. Med dens indhold af Jojoba og Shea smør kan den hjælpe med at fugte huden og opretholde hudens elasticitet. Den har også en anti-inflammatorisk virkning, som kan reducere inflammation efter for eksempel akne. Den kan også sagtens anvendes af folk med følsom hud. Alt i alt kan den give dig en strålende hud med en jævnere hudtone.

Makeupfjerner fra People for Plants

Alle de naturlige ingredienser som denne makeup fjerner indeholder, har i rigtig mange år været brugt til at fugte, rense og tone huden. Dog indeholder mange rensere også kemikalier for at være sikker på at fjerne alle makeup rester og urenheder. Det er dog overhovedet ikke nødvendigt at ty til skrappe midler for at rense sit ansigt. Med People for Plants makeup fjerner får du et økologisk og naturligt produkt som stadig kan rense din hud i dybden.

Sådan bruger du makeup fjerner

For de bedste resultater med din makeup fjerner skal du bruge den sådan her:

Påfør din makeup fjerner ved brug af fingerspidserne og rens i cirkulære bevægelser. Påfør både i ansigtet og på halsen.

Brug en vatrondel til at fjerne rester af makeup fjerner.

Vask dit ansigt med koldt vand efterfølgende, for at lukke porerne igen.


Kundeanmeldelser
4 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Lækkert med en makeupfjerner som også fungerer som fugtighedscreme.
  • * Min hud plejede at være virkeligt irriteret af makeupfjernere, men den her fra People for Plants har gjort at jeg meget sjældnere har irriteret hud efter jeg har fjernet min makeup.
  • * Købte den til min kone i julegave sidste år, og hun snakker stadig om at det var en af de bedste køb jeg nogensinde har lavet.
*Resultater kan variere fra person til person