emaerket

EYE

15ml Creme | Økologisk øjencreme

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er People for Plants øjencreme?

Denne øjencreme mod poser under øjnene er helt naturlig og er lavet til at kunne fugte, beskytte og opstramme huden omkring øjnene. Den kan også hjælpe med at bekæmpe tegn på rynker. Huden omkring øjnene er nemlig meget sart og tør, og når man konstant bruger ansigtets mimik og kniber øjnene sammen på grund af solen eller latter, så kan dette resultere i fine linjer omkring øjnene. Ved at holde huden fugtet kan elasticiteten bevares. Derved kan du mindske muligheden for rynker eller poser under øjnene.

Øjencreme mod rander under øjnene

For at holde huden omkring dine øjne sund og ungdommelig behøves du ikke ty til skrappe midler eller kirurgi. I stedet for er det bevist, at fugt kan holde huden fri for fine linjer og rynker. People for Plants øjencreme mod poser under øjnene indeholder kun naturlige ingredienser, er ikke testet på dyr og kan hjælpe din hud med at bevare elasticiteten.

Sådan bruger du øjencreme mod rander under øjnene

For at få mest muligt ud af denne øjencreme skal du blot:

Sikre, at huden bliver rengjort inden brug. Huske at øjencremen er drøj, så brug lidt af gangen.

Påfør i blide strøg med din ringefinger, så du ikke trykker eller skader huden.

Brug den hver morgen og aften, efter almindelig dags/nat creme rutine.

Resultater med denne øjencreme

Det er godt at holde huden ved lige og du bruger måske allerede en dag creme og synes at det er nok? Men hvad man ikke tænker over er, at huden omkring øjnene er meget sart og tør, og derfor skal der helt speciel pleje til. Denne øjencreme mod poser under øjnene har en dejlig blød konsistens og kan absorberes ind i huden uden problemer. Netop fordi at den kan absorberes hurtigt, efterlader den ikke en fedtet hinde på huden. Øjencreme mod poser under øjnene gør netop det, at den kan reducere mørke rander, fugte intenst og derved øge elasticiteten i huden.

Hvornår kan man se resultater?

Med People for Plants øjencreme kan du fra start af kunne mærke, at dine øjenomgivelser vil blive meget fugtet. De opstrammende effekter kan hjælpe med at reducere poser under øjnene allerede fra første brug. Ved at indarbejde øjencreme til en fast del af din hudpleje rutine, vil du blot efter få dage kunne mærke at din hud kan blive forbedret. For at kunne få vedvarende resultater, er det vigtigt, at du bruger øjencreme jævnligt. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne dog variere fra person til person.