Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

People for Plants

164.80$
Alle 5 People for Plants produkter til en eksklusiv pris.
(1)
44.85$
I de seneste år er mennesker blevet klogere på vigtigheden af at...
(3)
44.85$
En naturlig og økologisk cleanser og makeupfjerner.
(3)
44.85$
At holde sit ansigt hydreret er vigtigt, for at hjælpe med at beskytte...
(3)
44.85$
People for Plants nat creme er den bedste måde at holde din hud hydreret...
(4)
29.85$
Det er utroligt vigtigt at tage sig af sin hud, da det er den, der er mest...
(3)

Oplev en helt ny verden inden for hudpleje. Det australske familieprojekt, People for Plants, har på rekordtid formået at blive en yndling blandt mennesker verden over, idet alle deres produkter er organiske. Det vil sige, at du som kunde kun tilfører din krop det bedste af det bedste fra naturen.

Hvad er People for Plants?

People for Plants er et familieejet australsk firma, der producerer økologiske hudplejeprodukter. Idéen til dette, opstod da parret bag firmaet ventede tvillinger. Moderens hud var dog så tør og kløende, at en fødsel blev besværliggjort. Annas mand rådførte sig derfor med en ven af familien, som havde stor forstand på organiske produkter, og sammen fik de produceret et produkt, der hjalp Anna til at føde tvillingerne. Familien er fortsat med at producere hudplejende produkter på deres egen farm, udelukkende med produkter avlet på gården.

Produkterne i People for Plants’ sortiment, er alle organiske hele vejen igennem. Det betyder at samtlige ingredienser, fremstillingsprocessen og det færdige produkt, alle er certificeret organiske af AC0 (Australian Certified Organic). Når du bruger People for Plants foretager du altså det bedste valg for din hud. Naturligt, organisk og sandfærdigt.*

Hvad kan People for Plants’ produkter?

Som nævnt, adskiller dette firmas produkter sig fra andre hudplejeproducenters, ved at have et fast koncept omkring en organisk produktion hele vejen igennem, hvor mange andre producenter, blot har et ’naturligt’ slutprodukt.

  • People for Plants’ produkter er organiske
  • Produkterne er lavet på ingredienser avlet på familiens egen farm i Australien
  • Alle gårdens produkter lever op til internationale økologiske standarder
  • Alle varerne i sortimentet, er med til at holde din hud sund og ren*
  • Firmaets produkter kan bruges af både mænd og kvinder
  • Fokus på gennemsigtighed – alle ingredienser er beskrevet procentuelt
  • Indeholder ingen parabener, sulfater, kunstige farvestoffer og silikoner etc.

Forholdsregler at tage inden brug

Selvom den familieejede virksomhed baserer sine produkter på organiske ingredienser, er det vigtigt at du har gjort dig visse tanker inden brug. Hvis du ved at du har en form for allergi, anbefales det at læse ingredienslisten, som People for Plants går meget op i at beskrive procentuelt, således at man som forbruger, har fuldt kendskab til hvad man udsætter sin krop for. Hvis du er i tvivl om produkterne kan forårsage en allergisk reaktion, kan det være en god idé at påføre produktet på et lille område hud, inden du begynder at behandle et større område. På denne måde udsætter du din krop mindst muligt for allergiske reaktioner. Grundet de naturlige ingredienser, kan resultaterne desuden variere fra person til person.