Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Personlig hygiejne

32.85$
Rens din hud og få en flot hudtone på samme tid med denne sæbe.
(2)
17.85$
Rens effektivt din hud med denne lækre kaviarsæbe fra Makari.
(2)
22.35$
Makari Antiseptisk Sæbe er en naturlig og effektiv sæbe til at rense din hud.
(2)

Alt om personlig hygiejne

En god personlig hygiejne og pleje gør at du fjerner og forebygger angreb af mikroorganismer og bakterier i kroppen. God hygiejne og pleje gør dig smukkere og din krop sundere. Der er et utal af produkter der kan hjælpe med at give en sund personlig hygiejne. Det er er vigtigt du båder bruger produkter til både ansigt, øjne, hænder, fødder, hår, de nedre områder og selvfølgelig hele kroppen for den bedste personlig pleje. Produkter som dag- og håndcreme, lotions, læbepleje, sæber, solprodukter, shampoo, balsam, deodoranter, serum og olier hjælper dig med at opnå en god personlig hygiejne ved sund og naturlig personlig pleje.

Naturlig personlig pleje

Dyrk regelmæssig motion og det vil øge kroppens blodgennemstrømningen og hjælper med at skylle toksiner og affaldsstoffer ud af dit system og er derfor en vigtig del af en god personlig hygiejne. Drik godt med vand for at holde kroppen hydreret, som vil bidrage til et sundt helbred. Vandet hjælper med personlig pleje, da det fugter huden indefra og udrenser affaldsstoffer, som stresser eller tærer kroppens organer og huden. Ligeledes er mineralerne i vand vigtige for en personlig pleje af huden.

Brug en god naturlig sæbe til personlige hygiejne

For at undgå svedlugt skal du som hovedregel gå i bad og pleje din hud med en god sæbe hver dag for en optimal personlig hygiejne. Ny sved lugter ikke, det er kun den sved, som har siddet i noget tid. Ved ofte at vaske dig i udsatte områder undgår du, at sveden bliver gammel og dermed også lugten, og det afgørende for en god personlig hygiejne og pleje af huden. Påfør også dagligt en fugtgivende og nærende creme, der som giver en god personlig hygiejne og personlig pleje af huden.

Effektiv pleje af dit ansigt

Selv om du ikke har uren hud, er det alligevel en god idé at rense ansigtet, da der sætter sig en masse snavs i løbet af dagen. Hvis du bruger makeup, så start med en rensemælk eller tonic, der opløser snavs og urenheder. Derefter skal du bruge en god ansigtsvask og til sidst en fugtighedscreme, så du ikke tørrer ud.

Hold dine hænder rene

En god personlig hygiejne og pleje af dine hænder holder dem fri for mikroorganismer, bakterier, kemiske stoffer og almindeligt snavs.

Personlig pleje og nedre hygiejne

Den intime hud er et følsomt område, og i sær når du er i overgangsalderen eller, hvis din krop er i hormonelle forandringer såsom ved menstruation, bør du passe på din hud så godt som muligt. Optimer din nedre hygiejne ved at vaske disse områder grundigt med en shampoo fri for parfume og parabener. Gå ikke i samme undertøj i mere end en dag af gangen og sørg for at vaske det efter hver gang.

Rengør dine nedre dele forsigtigt med lunkent vand ved hjælp af en blød vaskeklud, fingrene eller ved at skylle området, mens du er i brusebad. Undgå produkter som kan ændre dine vaginale pH-niveauer. Intimsæbe anvender mælkesyrebakterier og har som regel en pH-værdi, der er tæt på hudens naturlige pH-værdi og derved opnås en god nedre hygiejne.

I forhold til allergi er det vigtigt at vælge produkter uden f.eks. parfume eller andre allergifremkaldende stoffer, både i barberskum eller barbergel samt i produkter til nedre hygiejne. Du skal se efter produkter, hvor der ikke står aroma eller parfume i varedeklarationen for at opnå det bedste nedre hygiejne.