Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Pigmentpletter & hudblegning

43.35$
Populær hudblegningscreme til intime områder
(1)
38.85$
Bekæmper rynker, mørke områder og pigmentpletter.
(5)
44.85$
Et mildt men effektivt hudblegeprodukt, som bekæmper pigmentpletter.
(2)
67.35$
Hvis du er træt af at have en ujævn hud med fregner og pigmentfejl, så...
(3)
44.85$
Lider du af pinlige mørke eller misfarvede intime områder på kroppen?...
(3)
29.85$
Denne ansigtsgel er et fantastisk redskab mod pigment- og leverpletter.
(2)
52.35$
Makari Body Beautifying Milk lysner din hud med en naturlig og fugtgivende...
(2)
44.85$
Lider du af mørke eller misfarvede armhuler? En af de få ulemper der...
(3)
29.85$
South Beach til Læber & Brystvorter er en naturlig hudblegende creme. Den...
(2)

Hvad er pigmentpletter?

Pigmentpletter er misfarvning af huden eller mørke pletter. Pigmentpletter kan udløses af faktorer som hormonel ubalance, genetik, forkert hudpleje, dårlig kost, sol og aldring. Pigmentpletter opstår, når cellerne forsøger at beskytte huden sig selv, når den udsættes for påvirkninger af nogen af de nævnte faktorer. Pigmentpletter ses oftest i ansigtet, på halsen og på brystet og flere oplever dem under armene efter barbering.

Hvordan forebygger man pigmentpletter i ansigtet?

Det er ikke altid du helt kan undgå de uønskede pigmentpletter i ansigtet, men der er meget du kan gøre for at forebygge fremkomsten af dem på hele kroppen. Brug en dagcreme med solfaktor om sommeren hver dag og året rundt, og brug solhat eller kasket, når du opholder dig i direkte sol for at undgå pigmentfejl i huden forårsaget af solen. Huden beskytter sig selv mod varme ved at producere talg, der potentielt kan tilstoppe dine porer og derved udvikle pigmentpletter.

Vask dit ansigt hver dag for at undgå pigmentfejl i huden, og pas på ikke at du ikke vasker for meget. Porer forstørres når de bliver tilstoppet med snavs, olie eller bakterier, der forårsager dem til at blive betændte og give pigmentpletter i ansigtet. Vask dit ansigt regelmæssigt, men ikke alt for ofte - én gang om morgenen og aften. Dette vil hjælpe med at holde dine porer fine og din hud smuk uden at få pigmentfejl i huden. Brug ikke en grov vaskeklud eller produkter, der indeholder alkohol, når du vasker din hud. Dette kan forårsage irritation, som øger produktionen af olie, der skaber pigmentpletter i ansigtet. Vores produkter indeholder kun naturlig ingredienser og resultaterne kan derfor variere fra person til person.

Hvordan bekæmper man pigmentpletter og pigmentfejl i huden?

Uanset hvor godt du passer på dit ansigt, kan store porer poppe op, som giver pigmentpletter. Hvis større porer og grimme pletter generer dig, er det muligt at gøre din hud fin igen. Hvis du ønsker at fjerne pigmentpletter og pigmentfejl i huden er det vigtigt, du bruger de rigtige produkter for et optimalt resultat. De rette produkter kan lysne områder, som er ramt af pigmentfejl i huden, fregner, leverpletter og lignende. Produkterne fugter, opstrammer huden samt forebygger og beskytter mod ældning og pigmentpletter i ansigtet.

Det er vigtigt at fjerne makeup hver aften. Makeup kan tilstoppe porerne og give pigmentpletter i ansigtet. Sebum kan opløse olier i makeup, hvis dine porer allerede er tilstoppet med snavs, kan kombinationen af gammel makeup og hudceller forårsage fremkomsten af pletter.

Ved at benytte Skin Doctors SD White & Bright kan du reducere fremkomsten af fregner, solpletter, leverpletter og pigmentpletter i ansigtet, som giver dig en smukkere, lysere og mere ungdommelig hud. Produktet Indeholder kun naturlige ingredienser, der fugter og opstrammer huden. Det kan forebygge og beskytte mod tegn på aldring, pigmentpletter og giver en ung og lysere hudtone uden pigmentfejl i huden.

Skinception Illuminatural 6i er en fantastisk spray at bruge hvis du har en ujævn hud med fregner og pigmentfejl i huden. Den lysner fregner og pigmentpletter. Den kan bruges på kroppen og ansigtet og er sikker og effektiv at bruge, og den indeholder kun naturlige ingredienser.

Vi gør opmærksom på at de ovennævnte produkter alle er baseret på naturlige ingredienser og resultaterne kan derfor variere fra person til person.