Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Krop

Planteøstrogener - hvad kan de gøre for kvindekroppen?

Planteøstrogener - hvad kan de gøre for kvindekroppen?

Østrogen er et hormon, som er vigtigt for stort set hele kvindekroppen - ikke kun i udviklingen af kønsorganer. I opvæksten og i den fødedygtige alder er kroppen selv i stand til at producere et stabilt niveau af østrogen, med mindre du selvfølgelig har en underliggende sygdom, der hæmmer denne produktion.

Østrogen er ikke kun vigtigt for dine knogler, hud, blodtryk, et sundt kolesterolniveau eller et normalt blodtryk. Hormonet er også vigtigt, da det bidrager til sunde arterier, en normal hjernefunktion, humør og udviklingen af bryster.

Kort sagt spiller østrogener en vigtig rolle for dit udseende, mentale velvære og fysiske velbefindende, og for at nyde godt af et stabilt østrogenniveau, kan du med fordel begynde at tage et kosttilskud som Total Curve eller bruge en naturlig creme som CC Fabulous - som er specielt formuleret til større bryster, men som ligeledes har et højt indhold af planteøstrogener.

Det og meget mere giver vi dig det fulde overblik over i denne artikel, hvor vi fokuserer på, hvad planteøstrogener er, og hvad et dagligt indtag af disse østrogener kan gør for dig og din krop.

Bukkehorn er blot en af de planter, som har et meget højt indhold af planteøstrogener

Hvorfor er planteøstrogener vigtige?

Planteøstrogener kaldes også ofte phytoøstrogener eller plantehormoner, og findes naturligt i planter, og er i stand til at efterligne almindelige østrogeners virkning. Det skyldes, at de rent strukturelt ligner de almindelige østrogener, som din krop producerer. Videnskabelige studier indikerer, at planteøstrogener, som du indtager via kosten, bidrager til at skabe en balance med kroppens egne østrogener, i takt med at du ældes.

Plantehormoner er ikke kun potentielt vigtige i forhold til overgangsalderen, hvor de kan bidrage til at lindre symptomer som hedeture, tørhed i skede eller andre ubehagelige symptomer, men planteøstrogener kan også bidrage til udviklingen af bryster, hvis målet er en større og flydigere barm.

Sådan kan planteøstrogener bidrage til større bryster

Det er derfor blevet meget almindeligt for kvinder i dag at bruge naturlige cremer og kosttilskud med netop plantehormoner i stedet for plastikkirurgi, hvis de drømmer om en større og mere sexet barm. Og det er ikke uden grund. For brystforstørrende og naturlige produkter som Total Curve Gel, CC Fabulous-kosttilskud og Koldpresset Bukkehornsolie indeholder nemlig ingredienser med et højt naturligt indhold af planteøstrogener, og er specielt formuleret til at bidrage til større og fastere bryster på en helt naturlig måde.

Kosttilskud, olier og cremer med plantehormoner er ikke blot et billigere alternativ sammenlignet med en brystforstørrende plastikoperation, de kan også bidrage til at opstramme, løfte og forbedre huden omkring dine brysters elasticitet, så du på den måde får en push-up-effekt på en helt naturlig måde.

Kosttilskud og cremer med planteøstrogener kan bidrage til større og fastere bryster

Men hvordan bidrager planteøstrogen til større bryster? Jo, det er der faktisk en meget logisk forklaring på. Østrogen bidrager nemlig til at give dine bryster et helt naturligt løft og giver en fornemmelse af en større barm. Og eftersom planteøstrogener er i stand til efterligne almindelige østrogeners virkning, kan du med fordel bruge enten tage kosttilskud eller bruger cremer med plantehormoner, hvis du drømmer om fastere og større bryster. Du skal dog ikke forvente, at du går tre skåle op ved at bruge produkter med planteøstrogener, og du skal også væbne dig med lidt tålmodighed, hvert fald tre måneder, før du begynder at kunne mærke resultater.

Vær god ved dig selv - glem alt om andres accept

Selvom mange kvinder drømmer om større bryster for på den måde at få et selvtillid boost og føle sig mere kvindelig, er det vigtigt at acceptere, at vi er skabt, som vi er. Hvis du fra naturens side har små bryster, og drømmer om store bryster, så er det noget, som du skal gøre for din egen skyld. Glem alt om, hvad andre tænker og mener om dig og vær god ved dig selv - selvkærlighed og din lykke er det vigtigste i dette perspektiv, og du skal ikke føle dig tvunget til kropslige ændringer, fordi du frygter, hvad andre tænker om dig.