emaerket

Skin Doctors Potent Vitamin C og Vitamin A

Serum | Kollagen boostende dag og nat ampuller
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler
  • Gratis levering

  • Økologisk Produkt

  • Autentisk Produkt

Aldring af huden

Alle ønsker at slippe af med de fine linjer og rynker; de virker omgående aldrende og kan være ødelæggende for selvtilliden. På samme vis kan en glansløs stjæle vitaliteten fra dit udseende - det er det første folk ser, og en sund glød er essentiel for et ungdommeligt udseende. Luftforurening, mangel på søvn, utilstrækkelig ernæring og en hektisk livsstil kan alle medføre en extrinsic aldring af huden, og er en bekymring for alle i alle livets faser. Forskere har undersøgt hvordan UV skader kan reducere kollagenproduktionen, forværre udviklingen af rynker og falme din friskhed. Det ideelle produkt leverer en nem, behagelig løsning, der nærer huden indefra og fremme kollagen og elastinsyntesen, samtidig med en øjeblikkelig beskyttelse, fugtighedsgivende og lindrende effekt.

Innovationens magt

Med Potent Vit. C + Potent Vit. A tilbyder Skin Doctors dig en innovativ og ny måde at tilfredsstille dine behov for hudpleje. Mange er ikke klar over at overdreven kontakt med luft og sollys har en signifikant ødelæggende effekt på næringsværdien af alle vitaminer. Med en pioner tilgang til problemløsning, førte Skin Doctors omfattende kosmetologiske forskning til ampullernes unikke design: individuelle, engangs softgel perler, der med en perfekt forsegling bevarer det vitaminberiget serum intakt. Vegicaps® softgel perlerne bevarer deres rene styrke, uden parabener og konserveringsmidler, således at du får den mest potente påføring med hver eneste perle. Disse unikke formler, leveret direkte når din hud har allermest brug for dem, er designet til at være den perfekte løsning for dig.

Dag: Potent Vit. C Vitamin C har talrige fordele som huden elsker, og har vist sig at være nødvendig i bevarelsen af en normal hud. Her kommer en naturlig forekommende ascorbinsyre koncentration på 10%, og hjælper med at beskytte din hud mod oxidativ stress, miljømæssige faktorer og aldrende eksponering for UV stråler som du er oppe i mod hver dag. Vitamin C er også kendt for at gendanne ungdommeligheden i dit udseende ved at støtte en sund kollagensyntese, hvilket reducerer synligheden af rynker og fine linjer. Ved at påføre denne lette, men rige serum hver morgen forbereder det din hud på dagen, og sikre at du er så smuk som muligt. Find ud af mere om der revitaliserende kvaliteter ved vitamin Cher.

Nat: Potent Vit. A
Potent Vit. A er specielt skabt til at hjælpe din hud med at restituere sig fra naturlige stressfaktorer. Denne beroligende cremet serum indeholder en retinol koncentration på 0.15%. Forstærket af Microsponge® langsomme frigivende teknologi, giver den din hud vitamin til hele natten. Konstateret at være essentiel for en sund hud, sikrer denne intense formel at du altid har et friskt ydre. Forskning har også vist at vitamin A kan reducere synlige tegn på solskader og revitaliserer dit ansigts naturlige skønhed, og skruer tiden tilbage på dit udseende. Den silkeagtige natcreme hjælper dig med at gendanne din naturlige skønhed mens du sover, så du kan vågne forfrisket og strålende op. Find ud af mere om de næringsrige kvaliteter ved vitamin C her og her.

Den dobbelte kombination af Potent Vit. C + Potent Vit. A giver din hud den ultimative luksuriøse pleje, hele dagen, og sikrer at dine behov kontinuerligt er tilfredsstillet. Dette specielle regime er en fornøjelse at bruge, og er lugt- og farvefri med en skøn let tekstur der omgående udglatter din huds overflade. Sammen er disse unikke serums skabt til at bekæmpe aldringsprocessen, og få din skønhed tilbage til det optimale.

Vejledning

Anvend en ampul af Potent Vit. C på et renset ansigt og hals om morgenen og en ampul af Potent Vit A på et renset ansigt om aftenen. Drej eller klip halsen på ampullen over. Påfør ved let at trykke serum ud på din hud. Hvis du oplever en let og midlertidig prikken når du anvender Potent Vit. A er det blot fordi produktet virker.

Komplet liste over ingredienser

Potent Vit. C: Cyclopentasiloxane, Ascorbinsyre, Dimethicon tværpolymer, Dimethiconol, dl-alpha-tocopheryl acetat, C12-15 alkyl benzoate, Methyl methacrylat/glycol dimethacrylat tværpolymer, BHT.

Potent Vit. A: Cyclopentasiloxane, Dimethicon tværpolymer, C12-15 alkyl benzoate, Methyl methacrylat/glycol dimethacrylat tværpolymer, polysorbat 20, Retinol, BHT.

Kapsel: Carrageenan, Majsstivelse, Dinatriumphosphat, Vegetabilsk Glycerol.

Råd

Test på et mindre område af huden i 24 timer før anvendelse. Opbevares uden for børns rækkevidde, og må ikke anvendes under graviditet eller amning. Når du prøver et nyt produkt første gang anbefaler vi altid at du læser den medfølgende vejledning og ingredienserne i tilfælde af eventuelle allergier.