Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Pre Tan Primer Lotion 150ml Lotion


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Pre Tan Primer?

Pre Tan Primer er en nem måde at rense din hud og forberede den på solen. Den er lavet på knust valnød skal som eksfolierer huden blidt. Den kan fjerner døde hudceller og blødgør huden. Ofte kan folk opleve, at den brune farve på huden ikke er jævn og der kan opstå pletter i kuløren eller at man skaller nemt. Dette kan ske, hvis din hud eventuelt ikke er renset ordenligt eller der findes døde hudceller på det yderste lag hud. Huden eksisterer af fem lag og omtrent hver måned, producere huden nyt lag hud og derfor skal kroppen af med det gamle lag. Dette bliver til de døde hudceller. Med Pre Tan Primer og dens eksfolierende effekt kan du hjælpe din hud med at slippe af med de døde hudceller og beskytte det yderste lag hud for sol, så du undgår at skalle så du derved kun få friske og nye hudceller med en god selvbruner til ansigtet. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

Fordelene ved Pre Tan Primer

Pre Tan Primer kan eksfoliere huden og derved hjælpe med at reducere døde hudceller og derfor forberede huden for sol eller andre selvbruner produkter, så du kan få en endnu flottere kulør.

Indeholder kun naturlige aktive ingredienser, som kan give din krop og hud det bedste udgangspunkt for en sundere tilstand.

Kan bidrage til at forbedre hudtonen, så du kan undgå at skalle og at få pletter i din kulør. Derudover kan det forynge huden uden bivirkninger.

Sådan bruger du selvbruner til ansigtet

Brug Pre Tan Primer med vand når du er i bad. Masser produktet et par minutter ind i huden på det område du ønsker at eksfoliere. Skyl godt efter med vand. Brug med fordel blide, cirkulerende bevægelser, når du påfører Pre Tan Primer, så du ikke slider på huden.

Ingredienser i Pre Tan Primer

Selvbruner til ansigt er et produkt skabt af naturlige ingredienser og er omhyggeligt testet, inden den er bragt på markedet. Dette gør, at der findes en meget begrænset mulighed for eventuelle allergiske reaktioner.

Renset vand, Caprylic / Capric Truglyceride, stearinsyre, pulver Juglans Regia (valnød), Glycerin, cetearylalkohol, triethanolamin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Bentonit, Kalium Cetyl Phosphate, Parful, Xanthan Gum, dinatrium EDTA, coumarin.


Kundeanmeldelser
4 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Havde den her med på ferie og må sige at den er utroligt effektivt. Jeg har aldrig haft en så flot og solbrun hud efter blot en uge sydpå. Kan klart anbefales.
  • * Fungerede super godt henover sommeren og hjalp mig til en flottere glød.
  • * Produktet virkede som det skulle.
*Resultater kan variere fra person til person