Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Proferia Progesteron Creme

56.7g Creme | Til kvinder i overgangsalderen

Mange kvinder oplever alvorlige symptomer, når de når overgangsalderen, bl.a. søvnbesvær, nattesved, hedeture og generel træthed. Det skyldes som regel en hormonel ubalance i kroppen, som heldigvis i mange tilfælde kan bekæmpes med en hormoncreme som Proferia. Proferia-creme indeholder progesteron, der kan afbalancere de hormonelle ubalancer i kroppen og lette symptomerne. Forskning har vist at progesteron optages bedst i kroppen gennem huden, og derfor er denne creme yderst effektiv.

  • Indeholder et højt niveau af progesteron
  • Kan lette symptomerne på overgangsalderen på en naturlig måde
  • Indeholder kun naturlige ingredienser, og ingen kemikalier
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri

Hvordan fungerer Proferia-creme?

Proferia-cremen har et højt indhold af hormonet progesteron. Kvinder producerer naturligt hormonerne østrogen og progesteron, og det er normalt at kroppens naturlige produktion af progesteron falder i takt med, at man bliver ældre. Det der ofte sker er, at kvinders produktion af hormonet progesteron falder hurtigere end produktionen af østrogen, hvilket skaber en hormonel ubalance i kroppen. Denne hormonelle ubalance fører til en masse symptomer, bl.a. søvnforstyrrelser, nattesved og hedeture. Proferia-creme kan være en fantastisk løsning til dette, da den giver kroppen det progesteron, som den mangler, og kan afbalancere den hormonelle ubalance. Undersøgelser har vist at progesteron optages hurtigere og mere effektivt gennem huden, hvilket er årsagen til at progesterontilskud fås i form af en creme. Proferia-cremen kan også have andre fordele. Den kan blandt andet reducere sandsynligheden for knogleskørhed.

Hvad er fordelen ved at bruge Proferia-creme?

Fordelen ved Proferia-creme er, at det er et naturligt alternativ til hormonpiller, der ofte har en masse bivirkninger. Proferia-creme er produceret af naturlige materialer, og der er ikke påvist nogle bivirkninger ved at bruge den.

Hvem er Proferia-creme egnet til?

Proferia creme er egnet til kvinder der nærmer sig, eller har nået deres overgangsalder, og kvinder som oplever symptomer på hormonel ubalance. Det anbefales ikke, at du bruger cremen hvis du er gravid, ammende, tager anden medicin, eller hvis du er under 18. Der er ikke påvist bivirkninger ved brug af cremen, på grund af dens naturlige sammensætning. Hvis du har spørgsmål, så kontakt din gynækolog.

Er det sikkert at bruge Proferia-creme?

Proferia-cremen blev opfundet på Arthur Andrew Medical Lab, og producenterne påstår, at de har formået at genskabe progesteron, som det ser ud i kvindens krop, men med naturlige ingredienser. Derudover er det et ekstra sikkerhedstiltag, at stoffet bliver leveret som en creme, da huden ikke vil optage stoffet, hvis man kommer til at smøre for meget på. Det gør, at der ikke er nogen bivirkninger ved at bruge produktet, da det netop er et stof som også opstår naturligt i kroppen, og som udvortes i form af en creme.

Brugsanvisning

Proferia-cremen skal påføres på hals, bryst og indersiden af armene. For de mest optimale resultater, anbefales det, at man påfører cremen én gang dagligt. Mængden af cremen, som du skal smøre dig med, afhænger af hvor alvorlige dine symptomer er, men som hovedregel kan du bruge mellem ¼ og ½ af den lille ske, som følger med cremen. Det anbefales, at du fordeler cremen så godt som muligt, så den bedre kan optages af huden.

Hvis du bruger cremen før din overgangsalder:

Det er anbefalet, at du smører dig med Proferia-creme i en periode på to uger i hver menstruationscyklus, for at opnå de bedste resultater. Denne periode starter på den første dag i din menstruationscyklus (den første blødning). Du bør begynde 12 dage efter denne dag og fortsætte med at bruge cremen i 26 dage efter denne dag.

Hvis du bruger cremen efter din overgangsalder:

Det anbefales, at du bruger Proferia cremen dagligt i en periode på 21 dage. Derefter bør du holde en pause på en uge, for at kroppen kan afvænne sig progesterontilskuddet, hvorefter du fortsætter med at smøre dig igen dagligt.

Liste over ingredienser

Mexicansk Yams-rod, koncentreret aloe vera, deioniseret vand, saflor-aetrolier, stearinsyre, sorbitol, ethylacetat, hvedekimolie, mucopolysaccharider, natrium, progesteron og ekstrakter af rose, kamille, fyr, brændenælde, brøndkarse, rødvin, kastanje, citron og majs.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person