Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

proto-col ™ Eye Filler & øjencreme kollagen øjencreme

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Beskrivelse

Proto-Col Kollagen Technology Duo Pack består af to elementer - et kollagen fyldstof og en fugtgivende ansigtsbehandlingsgel. Kollagen fyldstoffet indeholder en blanding af ingredienser, som er blevet specielt udvalgt for dets evne til at bekæmpe tegn på ældning - hjælper med at udfylde, udglatte og forfine huden, hvilket giver huden et yngre og fastere udseende. Den fugtgivende ansigtsgel arbejder for at hydrere, og puste nyt liv og lysne hudens tone, hvilket får huden til at fremstå friskere. Denne enestående kombination af produkter er klinisk bevist til at være effektiv til opstramning og genoplivning af huden, og efterlader dig følelsen af at se yngre og friskere ud!

Dette produkt indeholder fugtbindende ingredienser, som bidrager til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, samt stimulere naturlig dannelse af kollagen. Produktet indeholder hyaluronsyre, specielt udvalgt for sine fugtgivende egenskaber - det virker ved at fylde rummet mellem kollagen, elastin fibre og cellerne, som bidrager til at reducere de fine linjer og rynker, samt fremme et fastere og glattere udseende.

Anvendelse

Proto-Col Kollagen Pakken er designet med din komfort i tankerne, og kan anvendes øjeblikkeligt. For det bedste resultat, anbefaler vi at anvende det på en renset og tonet hud hver dag. For at begynde at bruge dette produkt, skal du blot anvende en lille mængde af hver vare. Tag med fingerspidserne og spred formlen jævnt over ansigtet. Lad det være i et minut for, at formlen absorbere dybt ind i huden.

Ingredienser

Collagen Eye Filler: Hydra-Collasphere, Hyaluronsyre, Aloe Vera, Vitamin E.

Moisturising Facial Gel: Fersk Royal Jelly, Plant Collagen, Coral Seaweed, Hydrolyseret Silke, Vitaminer A, C, D og E


Kundeanmeldelser
4 ud af 5
1 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Det er mega godt til smilerynker. Kan godt anbefales til andre :)
*Resultater kan variere fra person til person