emaerket

Proto-Col kollagen ansigtsmaske

50ml Ansigtsmaske | Intensiv kollagen hudcreme

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Proto Col Kollagen Ansigtsmaske

Denne kollagen ansigtsmaske er specielt udviklet til at hjælpe med at genoprette din huds ungdommelige udseende, og hjælpe med at modvirke tegn på aldring. Dens cremede tekstur og substans er behagelig at påføre dit ansigt. Denne hydrerende ansigtsmaske består af en sammensætning af naturlige ingredienser som Jojoba Olie, Koraltang, og B, C og E-Vitaminer. Alle disse er blevet udvalgt for deres opstrammende, hydrerende og rynkereducerende egenskaber. De giver den hydrerende ansigtsmaske evnen til at kunne fugte og bekæmpe tegn på aldring ved at stimulere kollagen produktionen.

Sådan virker masken

Denne kollagen ansigtsmaske er specielt udviklet til at hjælpe ved at have en anti-ageing effekt på din hud, men den gør så meget mere end det! En af hovedårsagerne bag fine linjer, er dehydreret hud. Denne hydrerende ansigtsmaske kan tilbyde dig den ultimative måde at gendanne den fugt, som din hud mangler. Det er derfor en god idé at holde godt øje med din hud, og lige så snart du begynder at se små linjer eller rynker, bør du straks indføre mere fugt i din hudplejerutine, som f.eks. denne ansigtsmaske. Den består af plantebaseret kollagen, som kan hjælpe dig med at få glattere og mere jævn hud.

Nogle personer som bruger denne kollagen ansigtsmaske ser forbedringer allerede efter få ugers brug, mens andre først ser de bedste resultater efter et par måneder. Resultater kan altså variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser. Af denne årsag, anbefaler vi at bruge denne maske i mindst 3 måneder før du vurderer resultatet.

Anvendelse

Ved at bruge spatlen som er inkluderet, bør du påføre et tyndt lag på ansigtet, og sprede det i en bevægelse fra midten af ansigtet og udad mod siderne. Det anbefales at du påføre kollagen ansigtsmasken til det delikate område omkring dine øjne med dine fingre, for at undgå at få det i øjnene. Du skal blidt massere området hvor masken er blevet påført i en cirkulær bevægelse.

Herefter kan du læne dig tilbage i 10-15 minutter og nyde den afslappende fornemmelse. Når de 10-15 minutter er gået, skal du blot vaske dit ansigt og dubbe det tørt. Dette bør gøres ca. 2 gange om ugen.

Vi gør desuden opmærksom på at ansigtsmasken ikke vil tørre ind da det er en hydrerende maske, som vil forblive våd for at sikre at din hud bliver ordentligt hydreret.

Nøgleingredienser i Proto Col Kollagen Ansigtsmaske

Alge Ekstrakt
Alger er en plantetype som har mange godgørende egenskaber. Blandt andet dens høje indhold af mineraler som kan fungere anti-ageing.

Aloe Vera
Kendt for at det kan dulme og fugte tør og irriteret hud. Dette er nøgleingrediensen i denne hydrerende ansigtsmaske.

Jojoba Olie
Denne olie har længe været brugt til at hjælpe med at forebygge tørhed i hud og er dermed en vigtig ingrediens i bekæmpelsen af hudens aldring.

Naturlig og uden kendte bivirkninger

Eftersom ingredienserne i dette produkt er 100% naturlige, er der ingen kendte bivirkninger ved brug af det. Vi anbefaler dog alligevel at du lige læser ingredienslisten herunder igennem, for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser.

Ingredienserne er som følger: Algeekstrakt, kollagen udledt fra planter, neroliolie, magnesium, kopper, zink, panthenol (vitamin B5), C-vitamin, E-vitamin, jojoba olie, koral tang, aloe vera.