emaerket

Proto-Col Kollagen serum til ansigt

30ml Serum | Koncentreret kollagen serum

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Proto Col Ansigtsserum?

Proto Col Ansigtsserum er rig på antioxidanter, samt har et højt indhold af Aloe Vera, silkeproteiner og papajaekstrakter. Dens eksklusive plantebaserede blanding kan hjælpe med at stramme, tone, blødgøre og opstramme huden, mens den kan reducere urenheder og misfarvede pigmenteringer. Derudover indeholder Proto Col Ansigtsserum også solcreme og antioxidanter, der kan beskytte din hud fra aldring.

Anvendelse

For at opnå de mest optimale resultater, anbefaler vi at bruge dette serum én gang om dagen. Du kan selv bestemme om det er om morgenen eller aftenen.

Du bør sørge for at påføre serummet på hele ansigtet. Sørg for at din hud er blevet ordentligt renset inden brug.

Påfør serummet fra halsen og opad mod panden. Giv de hårdest udsatte områder mest opmærksomhed, som f.eks. området omkring øjnene. Massér serummet på en omhyggelig og blid måde.

Resultater

Efter brug af serummet bør din hud allerede føles blødere og glattere med det samme. Brugen af serummet giver ofte en prikkende fornemmelse. Det er helt normalt og betyder blot at serummet er penetreret ned i de dybe lag af huden for at forøge kollagen produktionen.

Tiden det tager at opnå resultater kan variere fra person til person. Vi anbefaler at du bruger serummet i mindst 30 dage, inden du begynder at vurdere på om det har virket for dig. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne nemlig variere fra person til person.

*Resultater kan variere fra person til person

Solcreme og Makeup base

Dette serum indeholder en solcreme svarende til en styrke på SPF15, for at hjælpe med at beskytte din hud. Samtidig gør dens delikate konsistens at den kan bruges som en base under din makeup, og du derfor ikke behøver bekymre dig om ikke at kunne bruge makeup når du bruger dette serum.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Eftersom at alle ingredienserne i Proto Col Ansigtsserum er 100% naturlige, burde du ikke opleve nogle bivirkninger ved brug af dette produkt. Vi anbefaler dog alligevel at du lige hurtigt kigger ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser.

Ingredienserne i Proto Col Ansigtsserum er som følger: Frisk Royal Jelly, Aloe Vera, hydrolyseret silke protein, Plant Collagen, Kaolin, Papaya, Geranium Essential Oil, Quinoa Extract, Hav Fennikel, Azulen.