emaerket

Proto-Col rent kollagen

400mg 90 Kapsler | Naturligt hudplejetilskud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Proto-col Kollagen Kosttilskud | Mod Rynker

Kollagen er det mest normale protein i den menneskelige krop, og udgør næsten 40% af de naturlige proteiner i kroppen. Det er en vigtig komponent i vores sammenhængende væv og det kan desuden findes i vores hud, muskler, sener og knogler. Kollagen fibrene bliver naturligt vævet sammen, og er det der skaber strukturen hvori nye celler vokser frem.

I takt med at vi bliver ældre, begynder vores krop at producere mindre kollagen, hvilket ofte forøger aldringsprocessen. Dette kan ofte føre til hængende hud, svagere knogler og muskler, som tager lang tid at hele efter skader. Dette kan føre til sygdomme som osteoarthritis og osteoporose. Proto-col Kollagen Kosttilskud kan give kroppen ren kollagen, hvilket kan hjælpe med at forebygge og bekæmpe tegn på aldring og kan hjælpe dig med at få et sundere og mere ungdommeligt udseende.

Proto-col Kollagen Kosttilskud kan være det perfekte produkt til dig som leder efter en måde at reparere og regenerere ledbånd og styrke dine knogler. Den kan endda hjælpe med at støtte immunforsvaret og desuden kan det forebygge led-problemer senere i dit liv.

1 Step

I takt med at huden ældes, vil produktionen af kollagen nedsættes og man vil se fremkomst af fine linjer og rynker.

2 Step

Med Proto-col Kollagen Kosttilskud kan ekstra kollagen blive produceret på celleniveau.

3 Step

Den ny-producerede kollagen kan begynde at ”skubbe rynker ud” og gøre dem mindre dybe og dermed mindre synlige.

4 Step

Den ekstra kollagen-produktion kan med tiden blive fordelt i alle hudens område, så du kan få en jævnere og blødere hudstruktur.

Anvendelse

For at opnå de mest optimale resultater anbefaler vi at du tager tre kapsler, en gang om dagen – helst omkring 90 minutter efter et måltid.

Proto-col Kollagen Kosttilskud går hurtigt i gang med at forøge produktionen af kollagen og vi har god respons fra vores brugere med hensyn til den tid det tager at se resultater.* Det er vigtigt at huske på at produkt er baseret på naturlige ingredienser, og tiden der går før der kan ses resultater kan derfor variere fra person til person. Vi anbefaler derfor at anvende vores 20% mængderabat, og købe 3 bøtter – svarende til et tre måneders forbrug. Så vil chancen for at du ser resultater være større. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne dog variere fra person til person.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Som tidligere nævnt indeholder produktet kun naturlige ingredienser, hvorfor du ikke burde opleve nogle bivirkninger ved normal brug af produktet. Bør ikke bruges af gravide eller ammende uden konsultation med læge.