Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Bronze Selvbruner Kosttilskud

Brun uden sol - bedre optagelse af sol
Proto-Col Bronze er designet til at hjælpe med at øge dybden af din hudtone, hvilket kan hjælpe dig med at nyde en solbrun hudtone hele året rundt! Dette fantastiske produkt er en potent løsning til dig, som ønsker en mere solbrun, smuk og gylden hudfarve året rundt uden brug af lotions, sprays eller potentielt skadelige solariecentre. De naturlige ingredienser arbejder sammen, for at hjælpe med at øge din melanin-produktion, hvilket giver en sund brun glød.
 • Hjælper med at øge melanin-produktionen
 • Kan forbedre din hudtone uden UV stråler
 • 100% naturlige ingredienser
 • Naturlige bliv brun piller
 • Ingen kendte bivirkninger
 • 120 kapsler i hver bøtte
 • Vegansk
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Hvad er Proto-Col Bronze?

Proto-Col Bronze er et af Danmarks absolut mest anerkendte naturlige kosttilskud, udviklet specielt til at hjælpe med at give dig en smuk sommerbrun kulør året rundt. Disse kapsler kan hjælpe med at øge kroppens naturlige melanin-produktion, hvilket er en af de primære stoffer i kroppen som medvirker til en sund ungdommelig og solbrun hud. Proto-Col Bronze kan indtages hver dag, så du kan se en øget glød i din hud. Disse kapsler kan hjælpe dig med at blive sommerklar, og hjælpe dig med at få en smuk og gylden hud, uden at tilbringe timer i solen eller i et potentielt skadeligt solarie.

Hvordan virker det?

Proto-Col Bronze indeholder en lang række naturlige og potente ingredienser, herunder et højt koncentrat af Beta Carotene, fundet i blandt andet mango og gulerødder. Denne ingrediens kan brungøre hudens pigmentering, og hjælpe med at give en smuk og gylden glød. Produktet indeholder ligeledes E-Vitamin, hvilket kan hjælpe med at fugtiggøre huden, hvilket kan medvirke til en mere blød og smuk kulør.

Overdreven eksponering til sollys kan ofte føre til skader i hudens kemiske kollagenstruktur, hvilket kan mindske elasticiteten i huden og føre til alvorlige hudskader og sygdomme. Grundet den unikke formular af antioxidanter, kan Proto-Col Bronze hjælpe med at forebygge og behandle disse skader, så din krop og hud kan nyde godt af en sund og balanceret produktion af melanin og kollagen.*

*Resultater kan variere fra person til person, grundet de naturlige ingredienser

Hvordan bruger jeg produktet?

For optimale resultater anbefaler vi at tage 4-6 kapsler om dagen i et par uger - eller indtil du har opnået den brune kulør, du ønsker.

Efter denne periode, bør du reducere dit daglige indtag til 2-3 kapsler per dag, for at vedligeholde din sommerbrune kulør.

Er der nogen bivirkninger?

Der findes ingen kendte bivirkninger ved Proto-Col Bronze, grundet de 100% naturlige ingredienser. Vi anbefaler dog at konsultere med din læge, førend du begynder en behandling med produktet. Vi gør opmærksom på at produktet ikke bør indtages af gravide kvinder. Ydermere anbefaler vi at læse listen af ingredienser, for at sikre, at du ikke er allergisk for en eller flere af ingredienserne.

Hvad er ingredienserne i Proto-Col Bronze?

De effektive ingredienser i dette produkt er 100% naturlige, og hjælper kroppen med at opretholde en sund melanin og kollagen-produktion, så du kan nyde godt af en solbrun kulør hele året rundt.

Ingredienserne er som følgende: Beta-carotene, alpha-carotene, cryptoxanthin, zeaxanthin, lutein, vitamin E, solsikkefrø olie, gelatine, glycerol.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
0 Stjerner
(8)
Ringe 0.5

8.89% baseret på 6 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Har taget dem i snart 3 uge og har efter hånden fået en fin kulør ????????

  L Lizette

*Resultater kan variere fra person til person