Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Broad Spectrum SPF 30 With Sunscreen Creme 57g Creme | Inflammatorisk creme, SPF 30


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Det er en solfaktor, SPF 30, solcreme kombineret med PyratineXRs unikke klinisk bevist cytokinin teknologi. Denne teknologi har vist sig at reducere rødme, inflammatorisk akne læsioner, rynker, fine linjer, ru-hud, hyperpigmentering og karsprængninger.

Det er vigtigt at huske på, at PyratineXR er anti-inflammatorisk og særligt effektive i at hjælpe hudens tilstand mod rosacea. Hvis du lider af rosacea, er det vanskeligt at finde effektive solcremer eller anti-aldrings produkter til ansigtet pga. den øgede følsomhed i huden. Bare rolig! Du kan føle dig godt tilpas med denne multi gavnlige PyratineXR® Crème med Solcreme alt imens du er i solen, på ferie eller blot vil beskytte din hud mod UV-stråler.

Anvendelse

PyratineXR Créme med Solcreme skal blot bruges som en normal solcreme. Påfør cremen på din hud efter du har vasket den med vand og lad cremen blive absorberet af huden.

Ingredienser

Ingredienser i PyratineXR® Crème med SPF 30 omfatter:

Ortiz A, Elkeeb L, Truitt A, Hindiyeh R, Aquino L, Tran M, Weinstein G, Topisk PRK 124 (0,125%) Lotion til forbedring af tegn og symptomer på rosacea.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * God solcreme :)
  • * Er mega glad for den her solcreme. Den er rigtig god her i sommermånederne fordi jeg kan bruge den på min rosacearamte hud uden at det sviger eller er irriterende, men det beskytter mig stadig mod solen :-)
*Resultater kan variere fra person til person