emaerket

Broad Spectrum SPF 30 With Sunscreen

57g Creme | Inflammatorisk creme, SPF 30

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Det er en solfaktor, SPF 30, solcreme kombineret med PyratineXRs unikke klinisk bevist cytokinin teknologi. Denne teknologi har vist sig at reducere rødme, inflammatorisk akne læsioner, rynker, fine linjer, ru-hud, hyperpigmentering og karsprængninger.

Det er vigtigt at huske på, at PyratineXR er anti-inflammatorisk og særligt effektive i at hjælpe hudens tilstand mod rosacea. Hvis du lider af rosacea, er det vanskeligt at finde effektive solcremer eller anti-aldrings produkter til ansigtet pga. den øgede følsomhed i huden. Bare rolig! Du kan føle dig godt tilpas med denne multi gavnlige PyratineXR® Crème med Solcreme alt imens du er i solen, på ferie eller blot vil beskytte din hud mod UV-stråler.

Anvendelse

PyratineXR Créme med Solcreme skal blot bruges som en normal solcreme. Påfør cremen på din hud efter du har vasket den med vand og lad cremen blive absorberet af huden.

Ingredienser

Ingredienser i PyratineXR® Crème med SPF 30 omfatter:

Ortiz A, Elkeeb L, Truitt A, Hindiyeh R, Aquino L, Tran M, Weinstein G, Topisk PRK 124 (0,125%) Lotion til forbedring af tegn og symptomer på rosacea.