emaerket

PyratineXR anti-inflammatorisk creme

57g Creme | Inflammatorisk creme
:


Størrelse

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er PyratineXR Rosacea Creme?

PyratineXR Rosacea Creme indeholder et molekyle, som kan have flere gavnlige virkninger på følsom hud, især for dem, der lider af rosacea, acne, atopisk dermatitis, eksem og melisme. Det, der gør PyratineXR Rosacea cremen så unik i forhold til lignende produkter på markedet er den avancerede teknologi med cytokin, som er et naturligt planteekstrakt. Dette ekstrakt har også vist sig at kunne hjælpe med at bremse hudens ældningsproces!

Hvordan virker det?

Foruden at kunne modvirke rødme, er PyratineXR også kendt for at være ideel på følgende områder:

PyratineXR Rosacea Creme kan reducere fine linjer og rynker og fugte huden. Cytokinet i cremen kan beskytte hudens naturlige forsvarsbarrierer.

Cremen absorberes hurtigt ind i huden og har vist sig at reducere rødme, store vener og andre symptomer på rosacea.

Denne creme er nem at bruge: den lette, ikke-fedtede creme kan hurtigt absorberes ind i huden og kan give den en perfekt base for makeup og andre skønhedsprodukter.

Hvordan er den anderledes?

Denne creme er ikke på hylderne i butikken, hovedsagelig fordi det er konstrueret specielt til yderst følsom hud. Dette produkt er blevet udviklet til at kunne hjælpe mod specifikke symptomer på inflammatorisk hud, såsom rosacea og akne.

Hvordan bruger jeg PyratineXR Creme?

Bruge cremen to gange om dagen på ren hud. Smør blot et lag creme på det angrebne område og nyd hvor hurtigt det absorberes ind i huden, så du er klar til at fortsætte din dagligdag

Hvornår kan jeg se effekt?

Vi anbefaler at du benytter produktet i minimum 4-5 måneder, for at opnå den optimale effekt af de naturlige ingredienser. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne dog variere fra person til person.

*Resultater kan variere fra person til person

Er der nogen bivirkninger?

Der findes ingen kendte bivirkninger ved behandling af Pyratine XR, grundet de 100% naturlige ingredienser, som produktet indeholder. Vi anbefaler dog altid at konsultere med din praktiserende læge, eller læse ingredienslisten, for at sikre at du ikke er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Ingredienserne kan du se herunder.

Ingredienser

De aktive og naturlige ingredienser er som følger: Aqua (vand), glycerylstearat og Laureth-23, isopropylpalmitat, stearinsyre, propylenglycol, cetylalkohol, Carthamus tinctorius (saflor) Seed Oil, steryl Alkohol, Glycine Soja (Sojabønne) Steroler, Furfuryl Tetrahydropyranyladenine, dimethicon, imidazolidinylurinstof, Aloe barbadensis Leaf Extract, triethanolamin, methylparaben, Opløselig Collagen, Carbomer, propyl, panthenol, natriumhydroxid, ascorbinsyre, hydrolyseret elastin