emaerket

PyratineXR Intensiv anti-rødme creme

42g Salve | Inflammatorisk salve
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er PyratineXR Salve mod Rosacea?

PyratineXR er specielt udviklet til følsom hud, for at hjælpe med at reducere rødme, og alle symptomer på rosacea, acne og eksem. De der lider af rosacea har ofte et eller flere store, røde og brændende udslæt i ansigtet, som kan være både ubehageligt og pinligt. Salven kan anvendes til at hjælpe med at reducere rødme og genopbygge beskadiget hud.

Hvordan virker det?

PyratineXR salven behandler huden med cytokinin, som er et uddrag af en unik kraftig plante, der kan lindre irriteret hud med symptomer på rosacea. Det kan ligeledes bremse aldrende hud ved at minimere skader fra frie radikaler.

Denne salve indeholder en unik kombination af ingredienser, der gør at cremen kan trænge ind i huden hurtigt og give den en beskyttende overflade, der hjælper den med at fastholde fugt. Efter nogle typer af behandlinger, såsom laser eller kemiske peels, er denne salve uvurderlig, da den kan hjælpe med at lindre huden. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne dog variere fra person til person.

Fordele ved PyratineXR Salve mod Rosacea

Foruden at modvirke rødme kan PyratineXR også være ideel på følgende områder:

Kan reducere inflammatoriske læsioner.

Kan fjerne røde pletter og store vener.

Kan blødgøre og fugte huden.

Kan reduce fine linjer og rynker.

Er det sikkert at bruge?

Denne salve har ingen kendte bivirkninger, grundet de 100% naturlige ingredienser. Det er specielt udviklet til følsom, irriteret og tør hud, der indikerer rosacea.

Hvordan bruges det?

Denne salve er lavet af et unikt sæt af ingredienser, som giver en perfekt balance med hinanden, så den er så mild mod huden som overhovedet muligt. Dette gør den ligeledes let at anvende, da der ikke skal tages så mange hensyn, som der skal med traditionelle behandlinger mod rosacea. Du tilfører blot en lille smule salve, og gnubber det herefter ind i huden på det ramte område. Når huden har absorberet salven, tørrer du blidt huden med et håndklæde, og herefter kan du fortsætte din daglige gang.

*Resultater kan variere fra person til person

Ingredienser

De naturlige og aktive ingredienser er som følger: Ricinus, communis 9 (Castor) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil Carthamus tinctorius (Saflor) Seed Oil, cetylpalmitat, sorbitanpalmitat, Sorbitan Olivate, propylenglycol, hydrogeneret ricinusolie, Cera Alba (Bivoks), Furturyl Tetrahydropyranyladenine, Cramble abyssinica Seed Oil, Copernicia cerifera (carnuba) Wax.