emaerket

PyratineXR anti-inflammatorisk ansigtsrens

236ml Cleanser | Inflammatorisk ansigtsrens

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Pyratine XR Soothing Antioxidant Cleanser?

PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser er en blid ansigtscleanser, der er god til at rense, tone og fugte, følsom og let irriteret hud. Denne cleanse er unik i forhold til andre da den er lavet af naturlige og fugtgivende ingredienser, der er ideel for dem, der lider af rosacea eller acne. Denne cleanser fra PyratineXR kan bruges til normal, tør og sensitiv hud. Foruden rosacea og acne kan denne naturlige cleanser også anvendes på hud behandlet med kemiske peels og ansigtsmasker.

Hvordan virker det?

PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser mod rosacea omfatter en kombination af blødgørende og beroligende ingredienser med antioxidanter, der kan hjælpe med at rense huden uden at forårsage irritation. PyratineXR kan bidrage til at genopbygge den beskyttende membran af huden.

Grøn te er en kraftig antioxidant med antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe med at bekæmpe rosacea og akne.

E-Vitamin kan hjælpe beskadiget hud og danne en ny, blød og fin tekstur i huden.

Aloe Vera har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at genopbygge huden og gøre den friskere, smukkere og mere ungdommelig.

Vindruekerneekstrakt er en potent antioxidant, der kan arbejde for at helbrede ømme områder.

Hvordan bruges PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanser?

Gnid blot denne cleanser ind i huden med cirkulære bevægelser. Skyl det ud med lunkent vand og tør forsigtigt. Hvis din hud er meget følsom, hvis du f.eks. lider af kraftig rosacea, kan du bruge en vatpind eller vatpude

Ingredienser

De aktive og naturlige ingredienser er som følger: Vand, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Polysorbat-20, triethanolamin, Furfuryl Tetrahydropyranyladenine, Ananos Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, tebusk (grøn te) Leaf Extract, Phenoxyethanol & Caprylyl Glycol & ethylhexylglycerin & hexylenglycol, Carbomer, Citrus Grandis (Grapefrugt) Peel Olie, dinatrium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, tocopherylacetat.