emaerket

Remescar Scar Stick

5.4g Stick | For at behandle gamle og nye ar
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
Remescar Silicone Scar Stick er et innovativt, nemt-at-bruge produkt, der kombinerer kosmetik med helende egenskaber. Dets nemt anvendelige brug kan hjælpe dig, med at gøre ar til noget fra fortiden. Brug den i dag for at få glat, smidig og blød hud.
  • Hjælper med at reducere eksisterende og nye ar
  • Udjævner din hud og tone
  • Fornyer hudlag
  • Reducerer brændende, svie og kløe
  • Egnet til brug i ansigt og krop
  • Reducerer akne ar
  • Har SPF beskyttelse indbygget
  • Kan bruges af både mænd og kvinder
  • Tilfører fugt til huden
Resultaterne af Remescar Silicone Scar Stick er det der adskiller dette fra andre produkter. Specielt dens silikone filtre, der sidder på overfladen af din hud. Remescar Stick indeholder UV-filtre for at give ekstra beskyttelse til din hud. Plus, dette kan bruges både på krop og ansigt!

Beskrivelse

Dit ansigt og krop kan være efterladt med ar på grund af kirurgi, sår, akne eller ulykker. Remescar Silikone Stick blev lavet for at hjælpe med at minimere forekomsten af dem. Uanset årsagen til dine ar kan dette let anvendelige produkt, være den løsning du har ledt efter. Silikone sticken har også SPF beskyttelse indbygget, så det hjælper med at beskytte din hud mod yderligere skader.

Remescar Silikone Stick er lavet ved hjælp af en helt naturlig formel. Der er 3 vigtige ingredienser, der adskiller den fra andre produkter, og det gør dette til en effektiv formel for behandling af ar. De tre stærke anvendte ingredienser er silikone, glycerin og UV-filtre.

Silikone lindrer, fugter, beskytter og fornyer de øverste lag af huden for at stimulere produktionen af kollagen. Glycerin er afgørende i helingsprocessen af din hud. De ekstra UV-filtre beskytter mod stærkt sollys, der kan være til skade for din hud.

Anvendelse

Den gode ting ved Remescar Silikone Stick er, at det er en hurtig og nem løsning til at ar fjernelse. Du skal blot anvende sticken direkte på det berørte område to gange om dagen i 2-3 måneder. Sørg for, at din hud er ren og tør, før du anvender den, for at give huden de bedste chancer for at reparere.

Ingredienser

Ingredienserne i Remescar Silicone Scar Stick er som følger:
Cyclopentasiloxan, Glycerin, PPG-3 Myristylether, Betaglucan, Alkylmethylsiloxan Copolyol / Isosterarylalkohol / 1-Dodecen, Natriumstearat, Titandioxid, Acacia Decurrens / Jojoba / Solsikkefrø / Polyglyceryl-3 Estere, Aqua, Butyl Methoxydibenzoylmethan, Alkohol Denat., PVP, natriumbenzoat, PVA