emaerket

Remescar Silikone strækmærke behandling

100ml Creme | Creme mod strækmærker

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Remescar Stretchmarks er en creme til daglig brug, som kan påføres direkte på berørte områder af kroppen. Det kan bruges af både mænd og kvinder som en løsning til strækmærker som følge af graviditet, vægtøgning, vægttab eller andre grunde. Cremen indeholder silikone, samt mange andre naturlige ingredienser som hjælper med at nære, fugte og vigtigst af alt genopbygge hudoverfladen. Mange brugere har rapporteret, at de begynder at se synlige resultater efter blot 28 dage. Du kan også bruge dette produkt før graviditeten for at minimere chancerne for, at du oplever strækmærker overhovedet.

Denne creme er lavet ved hjælp af naturlige ingredienser, herunder silikone, som hjælper med at nære, hydrere og regenerere din hud. Alt dette fører til et tab i udseendet af strækmærker. En klinisk undersøgelse, med et uafhængigt laboratorium, viste en synlig reduktion i forekomsten af strækmærker efter blot 28 dage.

Cremen indeholder silikone, som gør mange ting. Til at begynde med giver det et beskyttende lag, som hjælper med at beskytte huden. Dette giver mulighed for de lavere lag i huden (dermis) at reparere.

Anvendelse

Sørg for det område du ønsker at behandle, er tørt og rent. Smør da Remescar Stretchmarks på og gnid forsigtigt, indtil absorberet. Du bør anvende det i 2-3 måneder, to gange dagligt.

Ingredienser

Ingredienserne i denne creme mod strækmærker er: Vand, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Bethenyl Alkohol, Palmitic Syre, Stearic Syre, Lecithing, Lauryl Alkohol, Myristyl Alkohol, Cetyl Alkohol, Methylpropanediol, Xylityl Glucosid, Anhydroxylitol, Xylitol, Vand, Isodecyl Neopentanoate, Glycerin, Coconut Alkanes, Coco-caprylate/Caprate, Betaine, PVP, Olea Europaea (oliven) Olie, Tocopherol, Squalane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Dimethicone, Butyrospermum Parkii, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Hydrogenated Lecithin, Disodium EDTA