emaerket

Revita Balsam

205ml Balsam | Conditioner mod hårtab

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Revita Balsam leverer ”state-of-the-videnskab” indenfor hårvækst teknologi. Den indeholder topkvalitets ingredienser, der kan trænge dybt ned i hårsækkene og vare ved i længere tid.

Men hvorfor er det en god ting? –Når du skal takle hårtab, er vedholdenhed, kvaliteten af ingredienser og absorberingen af ingredienserne nøglen, og dette produkt har det hele. Det er kombinationen af en nem anvendelig, daglig formel kombineret med afprøvede innovative ingredienser, der giver dig evnen til virkelig at kunne forbedre dit hårtab en gang for alle.

Revita Balsam er udviklet specifikt til hovedbunden. Den kan give betydelige fordele ved at fremme hovedbundens vitalitet, fremme bedre sundhed og struktur af hårsækkene. Revita Balsam er også en kraftig lokalt virkende 5-dihydrotestosteron (DHT) inhibitor (en af de hovedansvarlige årsager for hårtab). Disse egenskaber danner et omfattende produkt, der giver kraftig hårvæksts stimulering. Revita Balsam er ideel enten som et selvstændigt produkt eller i kombination med andre produkter.

Anvendelse

For de bedste effekter, brug Revita balsam efter du har brugt Revita shampoo. Massér formlen grundigt ind i din hovedbund og lad den være i 2 minutter, skyl derefter ud. For at opnå optimale resultater, anbefales det at bruge Revita Balsam dagligt, hvis du kan.

Ingredienser

Revita.COR indeholder flere ingredienser med ernæringsmæssige egenskaber: arginin, en metabolisk forstadie af nitrogenoxid; Citrullin, en aminosyre; Inositol, en cyklisk alkohol; Lupinekstrakt, rig på peptider, sporstoffer og vitaminer; Og tyrosin, en aminosyre, der er kendt for at at øge plasmasenderniveauerne.

Revita.COR indeholder to yderligere ingredienser med avancerede plejende egenskaber: biotinyl tripeptid-1, et hovedbundsplejende middel og niacinamid, en heterocyklisk aromatisk forbindelse.