Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Revivogen™ Balsam 360 ml

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er Dihydrotestosteron?

Revivogen™ Balsam er blevet udviklet til at kunne hæmme produktionen af DHT – men hvad betyder dette?

DHT (Dihydrotestosteron) er et stof som forekommer naturligt i kroppen, og som mange studier har vist, er en af de primære årsager til mandlig skaldethed. Der er hovedsageligt et biprodukt af testosteron, som er det kønshormon som primært findes i kroppen hos mænd. En del af denne testosteron bliver omdannet til DHT, hvilket går ind og hæmmer hårsækkene. Hæmningen af hårsækkene betyder ikke kun at håret begynder at vokse langsommere, men kan faktisk få hårfolliklerne til at stoppe med at producere håret helt, hvilket er hovedårsagen til skaldethed. Mænd som lider af skaldethed, er altså født med en overproduktion af DHT og en følsomhed for dette i hårfolliklerne.

Sådan hjælper Revivogen™ Balsam

Eftersom studier har vist at DHT er årsagen til størstedelen af hårtab, er Revivogen™ Balsam blevet udviklet for at hjælpe med at bekæmpe dette. I samarbejde med førende hårtabseksperter er denne balsam blevet udviklet. Den indeholder naturlige ingredienser som alle er blevet udvalgt for deres specifikke evner til at kunne hjælpe med at hæmme den naturlige produktion af DHT. På den måde kan du altså få hjælp til at reducere din produktion af DHT og dermed kan du få hjælp til at bekæmpe dit hårtab.

Resultater

Revivogen™ Balsam har en fantastisk evne til at give resultater som både kan være på kort sigt men også på lang sigt. Mange af vores kunder har fortalt os at de har fået deres hårtab nedsat betydeligt allerede efter den første periodes brug. Der kan dog være forskel i resultaterne fra person til person og hvor lang tid det tager, da der kan være forskel på graden af skaldethed og den enkelte person reaktioner på naturlige ingredienser, men størstedelen af vores kunder har set resultater efter 2-3 måneder. Grundet de naturlige ingredienser, kan der dog være forskel på resultaterne fra person til person, hvorfor produktet måske ikke virker på dig hvis du ikke har set resultater efter 2-3 måneder.

*Resultater kan variere fra person til person

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Revivogen™ Balsam er lavet på 100% naturlige ingredienser, hvilket betyder at du ikke behøver at være nervøs for at du kan opleve uønskede bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel at du tjekker ingredienslisten, for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser.

Ingredienserne i Revivogen™ Balsam er nøje udvalgt af førende eksperter på området for deres unikke DHT-blokerende egenskaber. Ingredienserne er som følger: Deioniseret vand, Cetrimonbromid, Dicetyldimonium klorid, Cetrimonium Chlodie, cetylalkohol, Allantoimn, biotin, Aloe Vera, hvede, sojaprotein, Hydorlyzed Hair Keratin, Panthenol, Silk Protein, Dimethiconcopolyol, jojobaolie, mandelolie, Dimethiconol, Rosemary, Comfry Extract, benzophenon-4, menthol, pebermynte olie, timian Extract, Mehtylparaben, Propylparaben, citronsyre.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Havde ikke hørt om det der DHT før, men det her har åbentbart været lige hvad jeg havde brug for! Har brugt Revivogen Shampoo og Balsam i 3 måneder nu og mit hår er så flot! Tusinde tak!
  • * Et super godt produkt. Er meget tilfreds, men lidt utilfreds med at jeg skulle vente 3 dage på levering..
*Resultater kan variere fra person til person