Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Behandling af rosacea

Rosacea kan være et ubehageligt og frustrerende problem. Her hos Lé Luna har vi flere produkter som hjælper med at bekæmpe kløe, rødme og infllammation fra hudsygdommen. Hvad end du er til salve, lotion eller creme har vi helt sikkert et produkt som kan passe til lige netop dit behov.

rosacea

Hvad er det?

En kronisk hudsygdom, som skyldes angioneurotiske sygdomme. Den har en speciel ætiologi og er karakteriseret af en fasisk blodgennemstrømning.

Fakta

45
millioner
mennesker på
verdensplan

Lysne
huden

Former for Rosacea

Ansigtsrødme og vedvarende rødhed

Hævelse af næsen

Irritation af øjne

Urenheder og bumser, hævede røde områder

Hvornår ses det?

Det ses typisk på et tidspunkt efter man er fyldt 30 år, som rødme på kinderne, næsen, hagen og panden. Dog også på nakken, brystet, hovedbunden og ørerne hvor de kan komme og gå.

Det påvirker det

76 %
har lavere
selvtillid

41 %
er blevet
mindre sociale

Mest almindelige rosacea udløsere

Koldt vejr

Sollys

Kød

Vind

Stærk mad

Alkohol

Varme drikke

Koffein

Rygning

Nogle kosmetikprod
ukter

Stress

Nogle typer medicin

Overgang
salderen

Overdreven træning

Behandling

Kulhydratfattig Kost, alkalisk kost, med grønne grøntsager og frugter

Reducer stress

PyratineXR produkterne er specielt udviklet til at behandle og lindre rosacea symptomer, uden skadelige medicinske stoffer.

Hvordan sker det?

Med tiden kan blodåre blive tydeligere

Hvis de ikke bliver behandlet bliver de til bumser og urenheder

I alvorlige tilfælde kan næsen bliver hævet og bumset grundet overskydende væv

Hvad er rosacea?

Rosacea er en almindelig og kronisk hudlidelse, der er let kontrollere, og med den rette behandling kan røde kinder og røde pletter på huden undgås. Rosacea viser sig oftest i den centrale tredjedel af ansigtet, især på næsen. Symptomer på rosacea vil oftest være Erytem, som er rødme inflammatoriske læsioner Acne Telangiectasia, som er det medicinske navn for karsprængninger og en brændende og stikkende fornemmelse, der give de røde pletter på huden samt rød næse og røde kinder. Rosacea er en kronisk hudsygdom, som kun kan reduceres eller usynliggøres ved blegning og toning. Sygdommen viser sig typisk ved, at de små blodkar i ansigtet meget let udvider sig, og der forekommer ofte rød næse, røde kinder og røde pletter på huden. I svære tilfælde får man også en betændelsesreaktion med røde pletter på huden og gule knopper. I de letteste tilfælde vil du få rødme i huden i ansigtet, specielt røde kinder og rød næse. Du kan også få små fine tynde røde streger som tegn på udvidede blodkar, såkaldte teleangiektasier.

Der er flere faktorer der menes at udløse rosacea. Disse faktorer omfatter varmt eller koldt vejr, stress, alkohol, koffein og overgangsalder. Disse faktorer kan udløse udbrud af rosacea og resulterer i rød næse og give røde kinder. Det kan ikke forudsiges med sikkerhed, hvordan den enkeltes rosacea vil udvikle. Læger har observeret, symptomer på rosacea har en tendens til at blive mere og mere alvorlige uden behandling. Så det er derfor meget vigtigt du behandler rosacea så snart du opdager det.

Det er forskelligt fra person til person, hvordan rosacea udvikler sig. Årsagen til udbrud for en person vil ikke nødvendigvis være det samme for andre. Det er en god idé at føre dagbog over udviklingen af symptomer og eventuelt tage billeder af det, så man holder øje med udviklingen eller reduceringen ved behandling. Dette kan hjælpe dig med at bekæmpe og forhindre tilstanden i at forværres, og minimerer udbredelsen af rosacea og til at undgå rød næse og røde kinder.

Forebyg udbrud af rosacea effektivt

Nogle fødevarer kan have indflydelse på udbrud af røde kinder og rød næse. Vælg din make-up omhyggeligt. Det er bedst at undgå vandtæt og tungere kosmetik, der kræver make-up fjerne. Kig efter kosmetik, der indeholder silikone og solcreme, hvilket kan forebygge røde pletter på huden. Brug solcreme. Da solen kan udløse et udbrud af rosacea, skal du bruge en solcreme med en solbeskyttelsesfaktor på 15 eller højere hver morgen ved sollyse dage. Det er vigtigt at bruge en solcreme, der ikke vil irritere din hud, og undgå cremer, der indeholder alkohol eller duft, som man give dig rød næse og røde kinder. Da solen kan udløse et udbrud af rosacea og give rød næse, røde kinder samt røde pletter på huden, er det meget vigtigt du bruger en solcreme.

Undgå at skrubbe eller bruge en vaskeklud, når du renser dit ansigt, da dette kan gøre din rosacea værre. Du skal i stedet forsigtigt rense med fingerspidserne, med lunkent vand og en mild sæbe og derved undgå rød næse og røde kinder.

Vær forsigtig ved barbering. For mænd, der barberer kan sløve barbermaskiner og barbering under tiden irritere rosacea. Brug en elektrisk barbermaskine, ved barbering, og undgå barberings cremer eller lotion, der irriterer din hud.

Hvad kan jeg gøre ved rosacea?

Der er mange måder hvorpå du kan holde rosacea under kontrol eller helt behandle det. Selvom røde pletter på huden kan være svært at komme af med så kan vores behandlinger hjælpe dig med at kontrollere symptomerne og forhindre dem i at blive værre og derved også undgå rød næse og røde kinder. Vi har flere produkter med forskellige egenskaber til disse formål.

Behandling af rosacea-ramt hud

De nedenstående produkter er de stærkeste af vores produkter mod rosacea, og er alle udviklet med det formål at helt bekæmpe hudsygdommen. De naturlige ingredienser i produkterne, er specielt udvalgt for deres evne til at hjælpe dig med at slippe af med rosacea på den lange bane.

PyratineXR Rosacea Creme
PyratineXR Creme reducerer rødmen i huden ved både akne og rosacea. Den effektive creme virker anti-inflammatorisk, er fugtgivende og bekæmper samtidig rosacea. Cremen absorberes hurtigt og efterlader ikke huden klistret og olieret og fjerner derved rosacea, røde pletter på næsen og røde kinder. For det bedste resultat anbefales det du påfører produktet to gange dagligt i 4 uger.
Skin Doctors Capillary Clear
Skin Doctors Capillary Clear er en creme som er specielt udviklet til at bekæmpe Rosacea og rødme i ansigtet fra blandt andet karsprængninger. Det sker ved at hjælpe huden med at opretholde elasticiteten og holdbarheden af blodkarene, så du kan nedsætte mængden af karsprængninger under din hud.

Lindring af rosacea-ramt hud

Vores produkter som du finder herunder, er alle blevet specifikt udviklet til at lindre effekterne af rosacea. Det er blandt andet rødme og karsprængningerne, som produkterne går ind og gør mindre irriteret og kløende. Du vil altså med disse produkter kunne lindre symptomerne, men ikke helt bekæmpe sygdommen. Vi anbefaler derfor at bruge én af disse produkter sammen med en af behandlingsprodukterne, så du både får lindring og behandling på samme tid.

emuaidmax og emuaid salve
EmuaidMax
Hvad enten du vælger at købe Emuaid Salve eller den stærkere EmuaidMax er disse produkter fantastiske til at lindre symptomerne fra hudsygdomme som Rosacea. Deres homøopatiske behandlingsform, vil kunne hjælpe dig med at slippe af med den irriterende røde og irriterede hud som ofte følger med Rosacea.
Eco Masters Lermaske og Creme
Det lækre og naturlige ler fra Komenda dalen i Slovenien er blevet bevist at have en lang række fantastiske egenskaber i forbindelse med lindring af hudlidelser. Specielt hudproblemer, som medfører symptomer som rødme og irritation kan lindres af denne lækre maske. Derudover medfølger også en fugtighedscreme til påførelse efter masken, som forlænger lindringen fra masken.
PyratineXR Salve | Anti-rødme
PyratineXR Salve er en helt speciel naturlig salve, som er udviklet med det ene formål at reducere og lindre rødme og irriteret hud. Dens forholdsvis høje pris skyldes de kvalitetsingredienser som findes i cremen, der er skyld i de fantastiske lindrende egenskaber. Denne salve vil kunne give dig mindre irriteret, rødmeramt og generelt bare flottere hud.

Almindelig hudpleje af rosacea-ramt hud

Hud som er blevet ramt af rosacea er ofte meget irriteret og sensitiv. Dette betyder at normale hudplejeprodukter vil gøre mere skade end gavn hvis de bliver brugt på rosacea-ramt hud. Det er imidlertidig stadig vigtigt at man har en ordentlig hudplejerutine selvom man er ramt af rosacea. Produkterne herunder er specielt udviklet til at pleje sensitiv og rosacea-ramt hud, så du stadig kan passe på din hud selvom den er ramt af rosacea.

Eco Masters Chamomile
Eco Masters Chamomile serien er speciel hudplejeserie, som er blevet udviklet til personer med sensitiv og følsom hud. Dens naturlige indhold af kamille-ekstrakt sørger for at du kan pleje og passe på din hud – også selvom Rosacea-sygdommen har gjort den rød, irriteret og følsom. Disse produkter vil sørge for at du vil kunne passe på din hud på trods af at den er rød og irriteret fra Rosacea.
PyratineXR Soothing Antioxidant Cleanse
Denne cleanser er specielt udviklet til at rense rosacea-ramt hud, uden at irritere den i forvejen meget sensitive og følsomme hud. Med dette produkt vil du kunne rense din hud, uden at rødmen og irritationen blusser op, som med traditionelle cleansere. Den er udviklet af rosacea-eksperterne fra PyratineXR, så du kan vide dig helt sikker på at denne vil kunne hjælpe dig med din rosacea-ramte hud.
Emuaid Terapeutisk Moisture Bar
Denne sæbe bar fra Emuaid er specielt udviklet til at hjælpe dig med at pleje og rense rosacea-ramt hud. Den kommer fra hudsygdomseksperterne fra Emuaid, og du kan derfor vide dig sikker på at den vil kunne hjælpe dig med at pleje og lindre din hud.