Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Anti Age

6 effektive tips til at holde huden ung – på trods af sne, blæst og minusgrader

Julen står for døren, og efter en dejlig juletid kan vi se frem til en lang vinter med sne, slud og minusgrader. Og selvom det kan være hyggeligt at tilbringe lidt ekstra tid indendøre med familie og venner, kan det danske vintervejr tære hårdt på din hud, som hurtigt kan komme til at se ældre ud, end den egentlig er.

Med det i tankerne har vi i denne artikel fundet 6 effektive tips til, hvordan du bedst muligt plejer din hud for at holde den ung og flot. Aldring af hud er helt naturligt og noget, som vi må lære at acceptere, og det viser egentlig bare, at du har levet og nydt livet og bærer på en stor erfaring. Når det så er sagt, skader det selvfølgelig ikke at pleje huden og give den den kærlighed, som den fortjener, så du kan få en ungdommelig glød.

Tip #1 - Sørg for at spise den rigtige mad

Du bliver, hvad du spiser, og det gælder også for din hud. For hvis du gerne vil tage din hudpleje til et helt nyt niveau, er det vigtigt at spise "hudvenlige fødevarer". For din hud har brug for både fedt, kulhydrater og sukker i rigtige mængder og i den rigtige form. Fedtmæssigt er det vigtigt, at du spiser Omega3-fedtsyrer og monoumættet fedt, som du finder i avokado, laks, nødder, olivenolie, makrel og andre fede fisk.

Mad med et højt luteinindhold er også fordelagtig at spise, da de indeholder vigtige antioxidanter, der bidrager til at beskytte din hud indefra og ud. Du kan få lutein gennem friske majs, æggeblommer og mørke grøntsager.

Omega3-fedtsyrer er essentielle. Ikke kun for dit hjerte, men også for at bidrage til en sund og normal hud.

Antioxidanter er gode til at beskytte mod solpletter, rynker og ru overflader. Du kan få antioxidanter ved at spise broccoli, bær, kål, spinat og tomater. E-vitamin kan fås gennem grøntsagsolier, nødder, frø og oliven, og bidrager til at give din hud en ungdommelig glød.

Alternativt kan du tage et naturligt kosttilskud, der er specielt udviklet til hud, hår og negle til at tage din skønhedsrutine til et helt nyt niveau. Og her er Vingummier til Hår, Hud & Negle fra MaxMedix et rigtig godt alternativ. Vitaminvingummierne indeholder nemlig antioxidanter, biotin, B12-vitamin, folinsyre, C-vitamin samt mange andre vigtige næringsstoffer, der bidrager til at vedligeholde en normal hud.

Tip #2 - Sørg for at holde dig hydreret

For at holde din hud ungdommelig er det essentielt, at du sørger for at drikke nok væske i løbet af dagen. Det er dog noget, som mange af os let kommer til at glemme, når der er koldt udenfor, men det er alligevel vigtigt, at du holder styr på din væskebalance i løbet af vinteren, og drikker mindst 1,5 vand dagligt. Udover at en hydreret krop gør din hud yngre at se på, kan det også medvirke til et vægttab. Derudover kan en masse vand bidrage til at skylle kroppen fri for toksiner samt bidrage til dit energiniveau og koncentration.

Tip #3 - Rens, eksfoliér og fugt

Sørg for at vaske dit ansigt både morgen og aften, men undgå cremer og sæber med alkohol. For at give din hud de bedste betingelser for at få en ungdommelig glød anbefales det, at du eksfolierer din hud ugentligt med en blid ansigtsscrub, hvilket vil fjerne døde hudceller og holde din hud blød, sund og frisk. Brug en fugtighedscreme på dit ansigt og din nakke to gange dagligt. Tør og aldrende hud mister sin elasticitet, hvilket medfører rynker. Og hvis du gerne vil forkæle din hud ekstra meget, kan du overveje at bruge Eco Masters Retinol Serum, der er et anti-aging-serum med ingredienser, der bidrager til at booste kroppens naturlige collagenproduktion samt modvirke rynker og fine linjer.

Brug en anti-aging-ansigtsmaske som en fast del af din skønhedsrutine til at fugtgive og rense i dybden.

Tip #4 - Hjemmelavet anti-aging-maske

Det er selvfølgelig muligt at købe anti-aging-produkter i både fysiske og online-butikker, men hvis du gerne vil prøve at lave en ansigtsmaske selv, kan du overveje denne opskrift til din helt egen hjemmelavede anti-aging-maske.

Du skal bruge:

 • 2 tsk. æblejuice
 • 1 tsk. appelsinjuice
 • 2 spsk. Kærnemælk
 • 1 spsk. rosmarinolie
 • 3 stenfri vindruer
 • 1/2 æble
 • 2 æggehvider

Sådan gør du:

 • Blend alle ingredienser i en blender, indtil du har en cremeagtig masse.
 • Brug en vatrondel og dup blandingen ud i hele ansigtet.
 • Vær særligt opmærksom på områderne omkring mund og øjne.
 • Lad det tørre helt ind og rens da med køligt vand.
 • For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du gør dette to gange ugentligt. Du kan opbevare resten af 'cremen' i køleskabet i op til en uge.

Tip #5 - Jaderolling

Hvis du gerne vil forkæle din hud ekstra meget i vinterkulden, kan du overveje at afprøve den seneste nye skønhedstrends: Jaderolling, som begge er et perfekt anti-aging-redskab til at tage din skønhedsrutine til et helt nyt niveau.

Et godt alternativ er et skønhedssæt med jaderulle samt gua sha & C-vitamin-serum Jadestenens kolde overflade kan bidrage til et yngre udseende og få en sundere hud, blandt andet ved at øge blodcirkulationen, og er dermed ideel til fine linjer, rynker og meget mere. Gau Sha stenen bidrager til et pænere udseende omkring øjenområdet og løse spændinger, som har opbygget sig i dit ansigt gennem en afslappende massage.

Tip #6 - Dermarolling

Et andet skønhedstip, der kan tage din hudpleje til et helt nyt niveau, er dermarolling. En Dermaroller fra Eco Masters bruger en teknik, der kaldes for mikrodermabrasion, eller kollageninduktionsterapi. Det fungerer ved, at man laver små kanaler i det øverste hudlag ved at prikke huller i huden med små nåle. Herefter begynder huden at reparere sig selv, hvilket bidrager til en naturlig produktion af elastin og collagen, hvilket er ideelt til dig, der drømmer om en ungdommelig og smuk hud.

Pas på huden i vinterkulden

Med vinterens kulde vil mange af os opleve, at huden reagerer kraftigt på omvæltningen fra varmt til koldt vejr. Huden bliver tør og begynder muligvis at skælle af, og derfor er det vigtigt at sørge for at beskytte din hud. Sørg altid for at give din hud de bedste cremer, og køb kun naturlige hudplejeprodukter for at sikre, at de er helt fri for skadelige kemikaler. På den måde giver du dig selv (og din hud) de bedste forudsætninger for at komme gennem vinteren uden skader, så du kan holde huden ung i længere tid.