Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Sådan holder du din hud ung

For at holde dig ung og rynkefri, er det nødvendigt at din hud er hydreret og beskyttet. Det er naturligvis umuligt at skjule aldringen fuldstændig, men du kan gøre meget for at se yngre ud længere.

Det siger sig selv, at din kost spiller en stor rolle i dit udseende. Du kender garanteret det, at du har spist et kalorierigt måltid, og dagen efter kan du allerede fornemme hvordan bumserne pibler frem. Det er derfor vigtigt, at du spiser de rigtige ting. Kroppen har brug for både fedt, kulhydrater og sukker. Det essentielle er dog, at du får de forskellige ting i de rette mængder og i den rigtige form. Fedtmæssigt, er det vigtigt at du spiser Omega 3-fedtsyrer og monoumættet fedt. Disse findes i avokado, laks, nødder, olivenolie, makrel og andre fede fisk.

Luteinholdig mad er desuden også fordelagtigt at spise, da det er med til at beskytte din hud indefra. Du kan få lutein gennem friske majs, æggeblommer og mørke grøntsager.

Antioxidanter er gode til at beskytte mod solpletter, rynker og ru overflader. Du kan få antioxidanter ind i kroppen gennem broccoli, bær, kål, spinat og tomater. E-vitamin kan fås gennem grøntsagsolier, nødder, frø og oliven, og hjælper til at give din hud mere glød.

Hydrering

For at holde din hud ungdommelig, er det vigtigt at du ikke lider af dehydrering. Sørg derfor for at drikke masser vand i løbet af dagen. Op mod 8 glas/1,5 liter anbefales det. Udover at en hydreret krop, gør din hud yngre at se på, kan det også medvirke til et vægttab. Desuden kan en masse vand være med til at skylle kroppen fri for toksiner og øge dit energiniveau og din koncentration.

Foryngrende hudpleje

Rensende: Vask dit ansigt både morgen og aften, men undgå alkoholrige cremer og sæber.

Eksfolierende: Det anbefales at du eksfolierer din hud ugentligt med en blid ansigtsscrub, hvilket vil fjerne døde hudceller og holde din hud blød, sund og frisk.

Fugtende: Påfør en fugtighedscreme på dit ansigt og din nakke to gange dagligt. Tør og aldrende hud, mister sin elasticitet, hvilket medfører rynker.

Beskyt din hud

Din hud kræver naturligvis beskyttelse for at kunne holde sig ung. Især sollys er en farlig størrelse, når det kommer til din hud. Dette skyldes, at for meget UV-stråling kan resultere i hudkræft, men også at du gennem for meget tid i direkte sollys kan opleve solpletter, tørhed og rynker. Gå derfor altid efter en solcreme på mindst faktor 15. Brug desuden både solbriller og –hat.

Hjemmelavet hudpleje

Du kan naturligvis købe professionelle anti-aging produkter i butikkerne, men hvis du er den nærige type eller bare gerne vil prøve at lave en creme selv, guider vi dig her til hvordan du kan lave din egen anti-aging creme.

Ingredienser

 • 2 tsk. Æblejuice
 • 1 tsk. Appelsinjuice
 • 2 spsk. Kærnemælk
 • 1 spsk. Rosmarinolie
 • 3 stenfri vindruer
 • 1/2 æble
 • 2 æggehvider

Opskrift

 • Blend alle ingredienserne i en blender.
 • Brug en vatrondelle og dup blandingen ud i hele ansigtet.
 • Vær særligt opmærksom på områderne omkring mund og øjne.
 • Lad det tørre helt ind og rens da med køligt vand.

For at opnå de bedste resultater, anbefales det at du gør dette to gange ugentligt. Du kan opbevare den resterende blanding i køleskabet i op til en uge.

Professionel hudpleje

Hvis du vil være på den sikre side, og ikke vil risikere at have en spøjs blanding fordelt i hele køkkenet, kan du altid gå med de sikre, professionelle cremer. Her kan du hos LeLuna.dk finde et bredt udvalg af anti-aging produkter. Du finder dem her. Blandt disse produkter er der naturligvis noget til forskellige behov. Hvis du ønsker at give din hud dyb pleje din hud, anbefaler vi produktet Bio2You Naturlig Anti-Age Ansigts Serum. Du finder naturligvis også andre antirynkecreme på siden. Husk desuden, at vi hos LeLuna.dk leverer gratis på ordrer over 499 kr., og at vi er en e-mærket webbutik.

Anbefalede Produkter