Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Sensitiv hud

104.85$
Naturlig lindrende creme med solfaktor 30
(2)
22.35$
Chamomile Skintonic giver en effektiv rens af din sensitive hud og toner den...
(5)
22.35$
Specielt udviklet ansigtscreme til folk med sensitiv hud.
(6)
22.35$
Chamomile Ansigtsrens er en lækker ansigtsrens specielt udviklet til...
(3)
22.35$
Chamomile ansigtsmaske er en lækker ansigtsmaske specielt udviklet til...
(6)
13.35$
Naturlige aktive ingredienser i en svamp til sensitiv hud.
(1)
44.85$
South Beach Skin Soothing Lotion er et helt naturligt produkt specielt...
(3)
26.85$
Emuaid® Terapeutisk Moisture Bar er specielt udviklet til mennesker, der...
(3)

Hvad er sensitiv hud og overfølsom hud?

Sensitiv hud er meget tør hud, som ofte bliver udsat for hudreaktioner såsom akne eller hud erosion og overfølsom hud. Tør hud kan ikke længere beskytte nerveender, hvilket fører til følsom hud. Det er derfor vigtigt du bruger sensitiv hud produkter der kan hjælpe og forebygge overfølsom hud.

Forebyg sensitiv hud naturligt

Det er vigtigt du beskytter din hud med solcreme, når du har overfølsom hud. Det er vigtigt at du beskytter dig mod solens skadelige stråler. Men det kan være en udfordring når du har følsom hud. Når du har sensitiv hud, bør du bruge solcreme hver dag. Vær blid og undgå at rense din overfølsomme hud for meget. For meget rensning af huden kan lede til irritationer. Brug lunkent vand når du renser din hud. Folk med følsom hud kan opleve, at det er ikke kun deres ansigt, der har overfølsom hud. Gå ofte i lidt løsere tøj og gå i tøj der har åndbare tekstiler, og brug udvalgte sensitiv hud produkter. Vores produkter til sensitiv hud er alle lavet på naturlige ingredienser, hvorfor resultaterne kan variere.

Hold din sensitive hud sund indefra

Sunde vaner såsom at holde dig selv hydreret, spise en god nærende kost og dyrke motion kan forbedre din generelle sundhed og hjælpe mod sensitiv og følsom hud. Det vil være gavneligt for din hud uanset hudtype. Du skal undgå alkohol og rygning.

Bekæmp sensitiv hud

At spise sundt og varieret er godt for sensitiv hud og er samtidigt godt for hele din krop. Vær opmærksom på at få den rette balance af vitaminer, mineraler, antioxidanter. Spis proteiner, omega-3 vitamin din kost for at holde din hud sund og undgå følsom hud. Du skal huske at anvende sensitiv hud produkter forsigtigt og kun når din følsomme hud har brug for det. Skyl huden grundigt med varmt vand, ikke dampende varmt vand. Du har ikke brug for så meget sæbe som du tror. Brug din sæbe med omhu, og brug kun sensitive hudprodukter på de dele af din hud, der har brug for det. Dette omfatter også dine armhuler, lyske, balder og fødder. Brug kun milde sensitive hud produkter, og påfør dem forsigtig på din sensitive hud. Hvis din hud virker irriteret betyder, at du har fjernet for meget af dine naturlige olier og derved irriteret huden og gjort din hud ekstra følsom.*

Da du vasker dine hænder flere gange dagligt er det vigtigt du bruger et sensitiv hud produkter der er uden parfume, og derved forebygger overfølsom hud. Vask dine hænder med omtanke, og brug en let creme, der hurtigt trænger ind og gør din hud blød glat. Huden på bagsiden af din hånd kommer sjældent i kontakt med bakterier og snavs. På oversiden af hånden er huden meget mere følsom og dermed udsat for mere tørhed. Derfor er det vigt du bruger et sensitivt hudprodukt. Brug en let creme, og sensitiv hud produkter, der hurtigt trænger ind og efterlader din hud blød, smidig og glat.*