Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Skinny Tan - 7 Day Tanner

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er 7 Day Tanner?

Denne naturlige selvbruner kan hjælpe med at give dig en naturlig brun farve. 7 Day Tanner kan også hjælpe dig med at reducere din appelsinhud og ophobede fedtdepoter, da olier som mandelolie kan pleje og virke slankende. Der kan du med denne naturlige selvbruner ikke kun få en smuk gyldenbrun farve i 7 dage, men du kan også samtidig bekæmpe strækmærker.

Fordelene ved selvbruner

Hvis du er en kvinde, så har du sikkert alverdens cremer derhjemme, som hver især har deres formål. Med 7 Day Tanner kan du opnå en solbrun hud, en blødere hud, reduceret appelsinhud og en mindsket væskeophobning.*

Selvbruneren kan give dig en flot gylden brun kulør, som ikke giver huller. Du kan få en flot, tæt kulør som ikke ser falsk ud og som ikke bærer præg af brug af selvbruner.

7 Day Tanner indeholder kun naturlige ingredienser og der er ikke tilsæt konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller andet unaturligt. Selvbruneren kan give huden kærlighed med de bedste fordele.

Sikkert og nemt

7 Day Tanner kan give din hud en lækkerbrun farve helt uden brug af kunstige farvestoffer, som faktisk desværre, er tilfældet i mange billige selvbruner cremer i dag. Men de naturlige ingredienser i 7 Day Tanner kan give dig en sund og sikker kulør i helt op til 7 dage!* 7 Day Tanner indeholder en selvbruner guide, som kan hjælpe dig med at regne ud, hvor du skal smøre cremen på, hvor meget du skal bruge og hvordan du skal bruge den. Således kan du sikre dig, at alle områder bliver dækket og du ikke får nogle striber eller huller i farven. Blot for at sikre os, hvis du nu ikke får læst brugsanvisningen i pakken, så fortæller vi lige kort, hvordan du skal bruge den.

Sådan bruger du 7 Day Tanner

Tag et bad og vask kroppen grundigt samt rens huden for døde hudceller ved at eksfoliere den med en scrub, svamp eller lignende.

Du kan bruge din selvbruner på alle kroppens dele. Påfør den gerne i god tid og lad den gerne tørre i cirka 2-5 timer. Ja, 5 timer lyder af meget, men du kan altså sagtens tage tøj på og være aktiv, du må bare ikke gå i seng eller gå i bad i de 5 timer.

For at bevare hudfarven så længe som muligt i den bedste stand, så husk at drik godt med vand, da det kan bidrage til hudens kollagenproduktion, som kan holde den sund og hydreret

Ingredienserne i denne selvbruner

7 Day Tanner med en selvbruner, der for din sikkerhed og velvære er lavet af ingredienser som ikke kan skade din krop. Den indeholder derfor ingen kunstige farvestoffer.

Vand, Prunus Amygdalus Dulcis (Sød Mandel), Dihydroxyacetone, Oliefroesektoren Helianthus Annus (Sunflower), karamel (150d CO), Cetearyl Alcohol, sorbitanstearat, PEG-40 stearat, glycerin, ekstrakt af Paullinia Cupana Seeds (Guarana ), benzylalkohol, dehydroeddikesyre, citronsyre, natriumcitrat, hydroxyethyl-cellulose, parfume, coumarin.


Kundeanmeldelser
4 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * 7 Day Tanner er virkelig en 7 dages Tanner. Efter 7 dage kunne jeg stadig se på min hud at jeg havde brugt den.
  • * En lækker, velfungerende selvbruner.
  • * Ikke nok med at jeg fik en mere solbrun hud begyndte noget af min appelsinhud også at forsvinde! 10/10
*Resultater kan variere fra person til person