emaerket

Shampoo

Juster din søgning

Juster din søgning

Kategori
Balsam (5) Gråt Hår (2) Hårkur (3) Hårtab (20) Krøllet hår (1) Shampoo (7)
Mærker
Type
Stjerner
 
Gå på opdagelse i vores udvalg af eksklusive og højkvalitets shampoo her hos Lé Luna. Fra hårtab og tyndt hår til farvet hår eller måske hår med skæl, har vi lige den shampoo du skal bruge. Vi sælger kun shampoo i den bedste kvalitet så du ikke behøver bekymre dig om potentielle farer eller bivirkninger ved at bruge dem.
Gå på opdagelse i vores udvalg af eksklusive og højkvalitets shampoo her hos Lé Luna. Fra hårtab og tyndt hår til farvet hår eller måske hår med skæl, har vi lige den shampoo du skal bruge. Vi sælger kun shampoo i den bedste kvalitet så du ikke behøver bekymre dig om potentielle farer eller bivirkninger ved at bruge dem.
Vis som
Sorter efter

Flot og glansfuldt hår med god shampoo

Hårtab er ikke en ualmindelig lidelse og mange mennesker, både mænd og kvinder i alle aldre døjer med hårtab. Heldigvis findes der måder, hvorpå du kan genopbygge dit hår og hårvækst.

Brug god shampoo og god balsam rigtigt

Når du skal vaske dit hår, er det en god ide at børste det først. Brug kun en lille klat shampoo eller balsam, og lad den sidde i et minuts tid, inden du skyller håret. Det skal kun bruges i spidserne. Har du langt hår skal du vaske håret i to tempoer - først skal du vaske hovedbunden, så skal du tage mere god shampoo til skæl, hvis du døjer med dette. Desværre er der mange, der vasker deres hår langt mere end nødvendigt og hovedbunden kommer ud af sin naturlige balance, hvorved man får tendens til at skalle. Håret bliver fedtet, fordi hovedbunden producerer talg, der fungerer som hudens beskyttelse. Vasker man sit hår ofte, fjerner sæben det naturlige og beskyttende fedtlag, og der igangsættes en overproduktion.

Forebyg hårtab effektivt

Hvis du føntørrer dit hår tørt med varm luft hver eneste dag, slider du på de hårdannende follikler i underhuden. Det samme kan ske, hvis du har en sparsom hårpragt og skrubber hovedbunden hårdt med et håndklæde eller børste. Dub håret forsigtigt med et blødt håndklæde, og efterlad gerne lidt fugt omkring hårrødderne. Pas på kemikalier i hårprodukter. Du skal derfor vælge en god shampoo mod skæl, hvis du døjer med dette, der er fri for parfume og parabener. Brug derfor økologiske, parfumefri og allergitestet hårplejeprodukter for at være på den sikre side.

Naturligt god shampoo til hårtab

Der kan være mange grunde til hårtab opstår, og derfor er det vigtigt at gå til læge, hvis dit hår bliver tyndere, og du mister det, så du får afklaret, hvad grunden til dit hårtab er. En af de største årsager til hårtab er stress eller genetik. Du kan derfor med fordel anvende shampoo mod hårtab. En god shampoo til hårtab, renser hovedbunden for talg, affaldsstoffer og fedtsyrer. En god shampoo til hårtab fjerner kort sagt alle de faktorer som tilstopper hovedbunden og forhindrer hårsækkene i at trives og vokse, og rengør håret så det ser tykkere og pænere ud. Man kan få god shampoo til hårtab og shampoo mod skæl, som er baserede på naturlige ingredienser og fyldt med vitaminer og mineraler der gør håret stærkt og sundt. Find din næste naturlige shampoo eller conditioner hos Leluna og gør dit hår en tjeneste. Da ingredienserne i produkterne alle er naturlige, gør vi opmærksom på at resultaterne kan variere fra person til person.

Sådan modvirker du skæl naturligt

Der findes to typer skæl. De to typer skæl stammer begge fra døde, afstødte hudceller i hårbunden. Begge typer kan give kløe og svie. Skæl skyldes blandt andet en form for svamp, der hedder pityrosporum ovale. Svampen kan være svær at komme af med, når man først har fået den. Det er vigtigt, at du vasker dit hår med en god shampoo til hårtab og shampoo mod skæl, hvis du ønsker at modvirke eller bekæmpe skæl. Hvis ikke du opretholder en god pleje i din hårbund, dannes der et frodigt miljø, hvor gærsvampe kan vokse sig til et unormalt antal. Hudcellerne kan da ikke skalle af løbende som de bør, men hober sig op, og bliver til skæl i endnu større mængder. Skæl rammer oftest mænd, byboere og mennesker, der arbejder meget indendørs, da det også er en væsentlig faktorer for hovedbunden, at den får sol og luft. Alle vores produkter anvender naturlige ingredienser, hvorfor resultaterne kan variere fra person til person.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev