Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

FaceFX

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er Silk’n FaceFX og hvordan virker den?

Silk’n FaceFX er et lækkert og bekvemt produkt, som er udviklet til at hjælpe mænd og kvinder med at reducere fremkomsten af rynker og fine linjer på panden, kinderne, halsen og omkring øjnene. Denne anti-ageing behandling er godkendt af det amerikanske FDA og du kan derfor vide dig helt sikker på at der ingen farlige og uønskede bivirkninger er ved brugen af Silk’n FaceFX.

Silk’n FaceFX anvender den innovative HF™ (Home Fractional) Teknologi for at opnå fantastiske resultater – LED lysterapien bliver brugt til at penetrere de yderste lag af huden og komme ned på de dybeste lag i huden, hvor den så kan bekæmpe rynkerne med varme omkring 40°C. Ved at påføre denne varme på hudens dybe lag, bliver huden tvunget til at genopbygge sig selv, og på den måde fremme celleregenereringen og derved bekæmpe rynker og fine linjer. Silk’n FaceFX er det perfekte redskab til bekæmpelse af rynker hjemmefra!

På hvilke områder skal den bruges?

Silk’n FaceFX er specielt udviklet til brug i ansigtet, og bør derfor ikke anvendes på andre områder af kroppen. For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi derfor at du bruger apparatet på panden, kinderne, halsen og omkring øjnene og munden.

Sådan bruger du den

Silk’n FaceFX er overraskende nem at bruge, kan bruges fra dit hjems trygge rammer og det tager kun 15-20 minutter per behandling!

Før du begynder behandlingen, bør du sikre dig at dit ansigt og din hals er renset og tør. Påfør enheden på ansigtet og halsen med cirkulære bevægelser. Sørg for at bruge enheden på hvert område i 5-7 minutter. I løbet af den første måneds behandling, anbefaler vi at bruge apparatet tre gange om ugen. Den følgende måned, er det nok kun at bruge apparatet én gang om ugen.

Hvornår vil jeg kunne se resultater?

Det unikke ved Silk’n FaceFX er at dens resultater kan ses forholdsvis hurtigt. Mange af vores kunder har fortalt om tydelige resultater efter kun et par måneders brug. Det skal dog siges at resultaterne kan variere fra person til person.

*Resultater kan variere fra person til person

FDA-godkendt og sikkert

Silk’n FaceFX er FDA-godkendt og helt sikker at bruge. Under behandlingen kan du komme ud for at området bliver lidt varmt – dette er helt normalt. Silk’n FaceFX er lavet af de bedste materialer og er blevet designet med fokus på sikkerhed og komfort. Heller ikke den medfølgende creme er farlig, da den kun indeholder naturlige ingredienser. Skulle det dog ske at den kommer i kontakt med øjnene, bør du hurtigst muligt rense dem med varmt vand.

Hvis du bestiller Silk’n FaceFX er får du følgende i pakken:

  • Silk’n FaceFX enheden
  • Opladerstander
  • Manual


Kundeanmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person