emaerket

Silk'n Face Tite

1,994.00 kr.
Du sparer:   475.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Silk’n FaceTite?

De mest normale tegn på for tidlig aldring inkluderer rynker, fine linjer og træt og mat hud. Disse symptomer skyldes ofte et fald i kollagenproduktionen i kroppen, som fører til en hud der bærer præg af alt for tidlig aldring. Silk’n FaceTite er løsningen til dig der lider af disse problemer! Det er videnskabeligt bevist at den kan overkomme årsagerne til hudens aldring, ved at bruge den revolutionære HT Teknologi. Den bruges til at behandle fine linjer, bygge volume og opstramme den trætte, hængende hud.

Din hud er kostbar og den medfølgende Silk’n Slider Gel hjælper ved at holde din hud fugtet, samt forebygge inflammation og rødme. Silk’n Slider Gelen hjælper desuden apparatet med at glide glat hen over huden på de område du ønsker at behandle.

Sådan virker den

Den revolutionerende i Silk’n FaceTite bruger tre forskellige typer af energi: det infrarøde lys, LED lys og Bi-polar RF lysteknologi. Kombinationen af disse tre arbejder ved at styrke de dybe lag i huden, stimulere cellegenopbyggelsen og give dig en glattere og smukkere hudtone.

Sådan bruger du Silk’n FaceTite

I pakken finder du udover Silk’n FaceTite enheden, også en tube af Silk’n Slider Gel. For at starte behandlingen, skal du påføre gelen, hvilket skaber et beskyttende lag på din hud og gør det nemmere for enheden at glide hen over huden. Gelen vil også hjælpe dig med at fugte din hud.

Når du har påført gelen i et ligeligt fordelt lag, skal du blot vælge det niveau på enheden du ønsker at bruge. Der findes 5 niveauer på denne enhed, som går fra 1 til 5, hvor 1 er den mindst intense. Det anbefales at du starter på 1 ved din første behandling, og går stille og roligt op i niveau i takt med at du og din hud bliver mere vant til at gennemgå behandlingen.

Når du har valgt niveauet der passer dig bedst, skal du blot køre Silk'n FaceTite apparatet over det område du har smurt gelen på – vi anbefaler 15 minutters behandling til hvert område. Det anbefales desuden at du starter oppefra og ned – det vil sige begynder i panden, bevæger dig ned til kinderne og overlæben for til sidst at slutte på halsen. 15 minutters behandling til hvert af disse områder vil kunne give dig tydelige resultater ved kun to behandlingssessioner om uden!

Sikkerhedstestet

Den smertefri hudopstrammende teknologi i Silk’n FaceTite er blevet klinisk testet og er helt sikker til brug derhjemme. Den kan bruges af både mænd og kvinder og på alle hudtyper. De tre forskellige typer af energi i apparatet er desuden også blevet testet, og ingen af dem har vist sig at være skadelige for huden.