Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Silk'n Face Tite

1,994.00 kr.
Du sparer:   715.00 kr.
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Hvad er Silk’n FaceTite?

De mest normale tegn på for tidlig aldring inkluderer rynker, fine linjer og træt og mat hud. Disse symptomer skyldes ofte et fald i kollagenproduktionen i kroppen, som fører til en hud der bærer præg af alt for tidlig aldring. Silk’n FaceTite er løsningen til dig der lider af disse problemer! Det er videnskabeligt bevist at den kan overkomme årsagerne til hudens aldring, ved at bruge den revolutionære HT Teknologi. Den bruges til at behandle fine linjer, bygge volume og opstramme den trætte, hængende hud.

Din hud er kostbar og den medfølgende Silk’n Slider Gel hjælper ved at holde din hud fugtet, samt forebygge inflammation og rødme. Silk’n Slider Gelen hjælper desuden apparatet med at glide glat hen over huden på de område du ønsker at behandle.

Sådan virker den

Den revolutionerende i Silk’n FaceTite bruger tre forskellige typer af energi: det infrarøde lys, LED lys og Bi-polar RF lysteknologi. Kombinationen af disse tre arbejder ved at styrke de dybe lag i huden, stimulere cellegenopbyggelsen og give dig en glattere og smukkere hudtone.

Sådan bruger du Silk’n FaceTite

I pakken finder du udover Silk’n FaceTite enheden, også en tube af Silk’n Slider Gel. For at starte behandlingen, skal du påføre gelen, hvilket skaber et beskyttende lag på din hud og gør det nemmere for enheden at glide hen over huden. Gelen vil også hjælpe dig med at fugte din hud.

Når du har påført gelen i et ligeligt fordelt lag, skal du blot vælge det niveau på enheden du ønsker at bruge. Der findes 5 niveauer på denne enhed, som går fra 1 til 5, hvor 1 er den mindst intense. Det anbefales at du starter på 1 ved din første behandling, og går stille og roligt op i niveau i takt med at du og din hud bliver mere vant til at gennemgå behandlingen.

Når du har valgt niveauet der passer dig bedst, skal du blot køre Silk'n FaceTite apparatet over det område du har smurt gelen på – vi anbefaler 15 minutters behandling til hvert område. Det anbefales desuden at du starter oppefra og ned – det vil sige begynder i panden, bevæger dig ned til kinderne og overlæben for til sidst at slutte på halsen. 15 minutters behandling til hvert af disse områder vil kunne give dig tydelige resultater ved kun to behandlingssessioner om uden!

Sikkerhedstestet

Den smertefri hudopstrammende teknologi i Silk’n FaceTite er blevet klinisk testet og er helt sikker til brug derhjemme. Den kan bruges af både mænd og kvinder og på alle hudtyper. De tre forskellige typer af energi i apparatet er desuden også blevet testet, og ingen af dem har vist sig at være skadelige for huden.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
18 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Hurtig levering og et rigtig godt produkt, der med garanti giver resultater efter lidt tid. Ikke sidste gang, at jeg køber noget fra leluna!
 • * Produktet kan måske fremkomme en smule dyrt, så der er naturligt nok nogle, der vil være skeptiske over for dets effektivitet. Jeg tog dog chancen og købte det, og det har bare været en kæmpe succes! Produktet virker uden tvivl og har i hvert fald gjort meget for mig!
 • * Super smart og effektivt produkt, der med sikkerhed giver en glattere og mere smuk hud. Er meget glad for mit køb og vil helt sikkert anbefale det her produkt til andre!
 • * Så fik jeg lige bestilt det her produkt efter at have fået det anbefalet af to fra min familie. Har efterhånden i mange år fået en mere og mere rynket hud, så nu synes jeg, at der måtte gøres noget ved det. Ser frem til at begynde processen og håber virkelig, at det her er løsningen!
 • * Købte det her produkt til min veninde for et par måneder siden. Hun har kun talt positivt om det og kan godt mærke, at jeg har ramt plet med den her gave! Ikke sidste gang, at jeg handler på den her hjemmeside.
 • * Fantastisk hjemmeside med hurtig levering og super service. Oplever aldrig problemer med produkterne, og det her har også kun vist sig nyttigt og effektivt!
 • * Har handlet et par gange her på leluna før, så var rimelig overbevist om, at jeg ikke ville blive skuffet af det her produkt. Det kan jeg nu sige, at jeg bestemt heller ikke er blevet. Tak for det her fantastiske produkt!
 • * Fik det her produkt i gave af min mand, der lidt ligesom mig selv følte, at sådan et produkt vil gøre en del for mig. Det er nu ved at være nogle måneder siden, at jeg fik det, og hold da op en forskel det har gjort! Min hud er væsentligt pænere, så jeg er godt tilfreds.
 • * Har lige modtaget mit produkt efter kun én dags levering. Har fået anbefalet det af flere i min vennekreds, så jeg er spændt på at begynde med det. Håber virkelig at det kan hjælpe.
 • * Et rigtigt godt produkt. Er meget glad for det.
 • * Synes det her produkt har været alle pengene værd! Kan se en helt tydelig forandring, når jeg står foran spejlet. Har ikke haft nogen problemer med at bruge det, og det har generelt været super let og meget lidt tidskrævende også.
 • * Rigtig godt produkt, der kan hjælpe folk en hel del. Hurtig og fejlfri levering præcist som lovet, så det er helt sikkert ikke sidste, at jeg handler her på leluna.dk.
 • * Meget tilfreds med det her produkt, der lever fuldt ud op til forventninger. Leveringen var ligeledes hurtig og spot-on. Har brugt produktet i noget tid nu, og det har givet tydelige resultater indtil videre!
 • * For folk med rynker og hængende hud ligesom mig, er det her et perfekt produkt. Har helt sikkert kunnet se forskel i den tid, hvor jeg har brugt det. I dag er min hud langt mere glat og smuk!
 • * Produktet her får virkelig en til at føle sig ung igen! Jeg har fået fjernet en del rynker i den tid, hvor jeg har brugt det her, så jeg kan kun sige, at jeg er meget glad for mit køb.
 • * Har ikke oplevet nogen bivirkninger eller problemer med det her produkt. Det har virket sikkert og effektivt og har dermed været til stor nytte for mig.
 • * Jeg har altid haft mange problemer med rynker og hængende hud - ja faktisk siden jeg var i 30'erne. Men det her har virkeligt hjulpet mig, jeg føler mig helt ung igen. Kan klart anbefale dette produkt.
*Resultater kan variere fra person til person