Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Glide Xpress 300,000

Permanent hårfjerningslaser
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Hvad er Silk’n Glide Xpress 300.000?

Denne hårfjerningslaser er lavet specifikt til let og bekvemmeligt hjemmebrug. Enhedens ergonomiske design gør det nemt at benytte alle steder på kroppen og ansigtet. Silk’n Glide Xpress 300.000 kommer med 300.000 lysimpulser, og 5 forskellige energiniveauer, som kan hjælpe med at opnå en optimal og brugertilpasset behandling. Denne enhed kan hjælpe med at bekæmpe uønsket hårvækst i dit eget hjem, og kan spare dig selv for dyre og potentielt smertefulde klinikbehandlinger.

En fed fordel ved dette produkt fra Silk’n er at den ikke fylder mere end en almindelig barbermaskine, og at den er lige så let at anvende. Der er blot en knap til at betjene den med.

Hvis du bruger dit Silk’n produkt korrekt, kan det permanent mindske hårvæksten - det er dog ikke en løsning som fjerner alle hår for evigt. Når den reducerede hårmængde begynder at vise sig igen, er det tidspunkt hvor produkterne virkelig viser hvor god en investering de er.

Ved salonbehandlinger skal man ofte tilbage efter et par måneder for at få en frisk efterbehandling til at holde hårvæksten nede. Med Silk’n Glide Xpress er dette ikke nødvendigt. Du kan blot finde din maskine frem igen, og genopfriske behandlingen derhjemme, uden at skulle betale for endnu en behandling.

Hvordan virker den?

Silk’n Glide Xpress 300.000 benytter en sikker HPL (Home Impulsing Light) teknologi. Enheden virker ved at emittere pulserende lys på huden, som absorberes dybt inde i hårsækken og dermed kan hjælpe med at hæmme hårvæksten. Med kontinuerlig behandling kan man reducere hårvæksten på det ønskede område, og samtidig kan man reducere nuværende hår.

Du skal barbere de hår du vil behandle, før du begynder at bruge dit Silk’n produkt. Du må ikke vokse hårene, plukke dem eller epilere dem. Det er vigtigt at hårsækkene forbliver intakte, da det er disse der bliver behandlet.

Herunder ses et diagram over hvordan behandlingen bør foretages:

silk'n glide xpress 1 silk'n glide xpress 1 silk'n glide xpress 1

På hvilke kropsdele kan jeg bruge enheden?

Det gode ved denne hårfjerningslaser er, at den kan bruges i ansigtet og på de fleste kropsdele, herunder: benene, under armene, på armene, på bikinilinjen, på ryggen og på brystkassen. Dette er en stor fordel i forhold til andre traditionelle behandlinger, som kun kan bruges på større flader såsom ryggen og brystet. Silk’n Glide Xpress 300.000 har et kontaktområde på 3cm2, hvilket betyder at du ligeledes kan bruge produktet på små områder såsom overlæben.

300.000 infographic

Hvem kan bruge Silk’n Glide Xpress 300.000?

Herunder kan du se et skema over hvilke hudtoner og hårfarver, som enheden er bedst til at behandle - og ligeledes hvilken behandlingsindstilling, du bør anvende.

Silk’n Glide Xpress virker ikke på helt mørk hud, men kan godt klare de lidt mørkere hudtoner. Den er heller ikke optimal til helt lyse hår, men hårfjerningen kan lade sig gøre.

hudfarve til silk'n glide xpress 300.000


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
17 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Har kun haft produktet i et par uger, så der er ikke sket så meget endnu. Levering og service har dog været i top, så mon ikke produktet også holder hvad det lover.
 • * Det har hjulpet godt mod mine uønskede hår på kroppen, så jeg er så glad for at have købt det. Tusind tak for at have lavet det her produkt!
 • * Silk’n slide express er et fantastisk produkt, der gør præcis hvad det skal og tilmed også effektivt og behageligt. Ikke sidste gang at jeg køber noget her fra leluna!
 • * Fik anbefalet det her produkt af en ven, der fortalte, at han havde haft stor succes med det. Efter at have brugt det i en måned, er jeg allerede meget glad for mit køb og kan godt begynde at se resultater.
 • * Meget tilfreds med både produktet og leveringen. Der har ikke været nogen bivirkninger og effekten indtræffer ret hurtigt.
 • * Super lækkert og handy produkt, der virkelig er god til at komme ind på de små steder, hvor man også kan døje med for meget hårvækst. Er meget tilfreds med mit køb!
 • * Har lige bestilt det her produkt, da jeg både har hørt og læst meget godt om det. Er spændt på, hvor godt det virker og håber virkelig, at det er løsningen.
 • * Jeg har en rimelig kraftig hårvækst så blev henrykt, da jeg fandt frem til det her produkt. Bestilte det og modtog det ret hurtigt efter. Har efterhånden brugt den i et par måneder nu, og det har hjulpet mig en hel del!
 • * Prisen kan virke lidt skræmmende for nogle, men taget dens holdbarhed i betragtning, så synes jeg det er det værd. Har haft stor succes med den i den tid jeg har brugt den!
 • * Fik det her produkt i julegave sidste år, og den har bare været super lækker og effektiv i den tid jeg har haft den! Præcis som beskrivelsen fortæller, så er den god til at fjerne uønsket hårvækst alle steder på kroppen.
 • * Super glad for at have købt det her produkt. Har vist sig meget effektiv og er også holdbar i langt tid.
 • * Nem og hurtig levering samt en god service. Produktet lever op til forventningerne og gør præcis, hvad det skal. Vil i høj grad anbefale det!
 • * Rigtig godt alternativ til behandling af hårvækst på en klinik. Det er langt lettere og hurtigere at bruge, og jeg har slet ikke oplevet nogen problemer med produktet.
 • * Fik silk’n glide express i gave af min mand og sikke en succes det har været! Bruger den ofte og den virker hver gang.
 • * Er sluppet helt af med mine uønskede hår. Tak for at have ændret mit liv!
 • * Min kone elsker mig for at have købt den her til hende.
 • * Silkn Glide Express fungerer bare super godt.
*Resultater kan variere fra person til person